Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΟΚ ξεκινάει για την κατάκτηση των… κεκτημένων

Ημέρα:

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Οκτώβρη του 2019 η συνέντευξη τύπου προς τα Μ.Μ.Ε. της ομάδας βόλεϊ των γυναικών του ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλα σε αίθουσα παραχωρηθείσα ευγενώς από τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών «ΝΤΑΝΑ ΤΣΕΝΤΣ».

Παρόντες από τον ιστορικό σύλλογο της πόλης μας οι κ.κ. Αρβανιτίδης Δ. Πυριλίδης Μ. Τσουκαλάς Κ. ο νέος προπονητής κ. Μπαλασάς Δ. και σύσσωμο το ρόστερ της ομάδας με τις 19 παίκτριες. Απών ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Αντωνίου Α. εκ των Μ.Μ.Ε. παρέστησαν μόνο 3 εκ των 10 υπαρχόντων στην Καβάλα και στην ευρύτερη περιοχή του νομού!! Έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση στην οποία μίλησαν τόσο στα μέλη του Δ.Σ. όσο και ο προπονητής και βέβαια σχεδόν όλα τα κορίτσια της ομάδας. Μεταξύ τους ήταν και η νεοαποκτηθείσα αμερικανίδα Φουλάνι Πέτις. Απάντησαν πολύ εύστοχα στις ερωτήσεις που τους τέθηκαν.

Ως γνωστόν  το πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ αρχίζει την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 και η ομάδα μας ανήκει στον Βόρειο όμιλο. Βάσει των ομάδων που συμμετέχουν η σαιζόν θα είναι πολύ δύσκολη αφού όλοι οι σύλλογοι έχουν ενισχυθεί!!! Άλλωστε αυτό τονίστηκε από όλους ιθύνοντες, προπονητή και παίκτριες.

Τώρα βέβαια θα σας αναφέρω τι κατάλαβα εγώ από την όλη διαδικασία και από ότι άκουσα. Είναι γνωστό άλλωστε ότι μιλάω προσωπικά και ντόμπρα στα ίσια που λένε. Ακούγοντας τόσο τους παράγοντες, αλλά κυρίως τον τεχνικό κ. Δημήτρη Μπαλάσα και τις παίκτριες, διαπίστωσα ότι φέτος η ομάδα θα πείσει και στους άπιστους!! Εκτός των άλλων προσόντων εκείνα που μου έκαναν εντύπωση ήταν η σεμνότητα η σοβαρότητα αλλά κυρίως το ασίγαστο πάθος για δουλειά!!! Γνωρίζω τις περγαμηνές του κ. Μπαλάσα αν και βόλεϊ έχω να παρακολουθήσω πολλά χρόνια. Άλλωστε είπαμε ότι μεταξύ μας θα λέμε μόνο την αλήθεια!! Ο προπονητής μεταξύ άλλων είπε τα εξής: Έχουμε δυνατότητες, υπάρχει σίγουρα πρόοδος και αυτό είναι που ενώνει τον κόσμο αυτόν που μας αγαπά και μας συμπαραστέκεται. Στόχος μας είναι μια καλή πορεία που θα μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα. Για να γίνει όμως πρέπει να κάνουμε –όσο και αν σας φαίνεται παράξενο –πρωταθλητισμό. Μόνο έτσι θα πετύχουμε»!!!

Οι παίκτριες τόνισαν με έμφαση ότι είναι μια οικογένεια και δεν υπάρχει κανένα σύννεφο μεταξύ τους! Επομένως συμπερασματικά ο Α.Ο. Καβάλα με τα κορίτσια του βόλεϊ ξεκινά να επαναλάβει την χρυσή εκείνη εποχή που έπαιζε στην μεγάλη κατηγορία και αποτελούσε το φόβητρο του Βορρά!! Το εύχομαι ολόψυχα και θα είμαι παρών όσο μπορώ στην τιτάνια πράγματι προσπάθεια όλων. Α,  να μην το ξεχάσω απόντες ήταν και τα δύο δραστήρια μέλη του συλλόγου οι κ.κ. Αγγελόπουλος Δ. και Χατζής…

VERITE΄ 51 ANEE΄

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...