Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μην υποτιμάτε την Δόξα Δράμας για να μην αντιμετωπίσετε ένα… δράμα!

Ημέρα:

spot_img

Εν μέσω πανδημίας, εμβολιασμού (ήρθαν, δεν ήρθαν τα εμβόλια), Λοκντάουν, Μήδειας, παράδοσης κλειδιών εστίασης και «βρυχηθμών» Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το μοναδικό πρωτάθλημα με τόσο ενδιαφέρον συνεχίζεται!

Είναι το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 ποδοσφαίρου που όλους τους αγώνες κάθε αγωνιστικής τους δείχνει η κρατική τηλεόραση στην οποία για ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ δίνω συγχαρητήρια!

Επίσης δίνω συγχαρητήρια και στις 12 ομάδες που απαρτίζουν την κατηγορία για τις θυσίες που έκαναν να επανδρώσουν τις ομάδες τους «ματώνοντας» οικονομικά πολύ.

Έτσι αισίως την άλλη εβδομάδα φτάνουμε στο κλείσιμο του 1ου γύρου εντελώς ομαλά. Βέβαια να υπενθυμίσω υπάρχουν οι 3 εκκρεμότητες που έχουν οι «μαυραετοί» της Δόξας Δράμας, οι οποίες κατά την προσωπική μου άποψη θα τακτοποιηθούν ενδιαμέσως και εμβόλιμα. Και μια που ανέφερα την ιστορική ομάδα της γειτονικής πόλης που έχει πάνω από ένα αιώνα παρουσίας (103 χρόνια από το 1918) θα κάνω και μία επισήμανση προς τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας. Επειδή η Δόξα ξεκίνησε πιο αργά λόγω των δικαιολογητικών της αδειοδότησης ξεκίνησε κάπως «σκουριασμένα».

Όμως, εγώ που την ξέρω από νήπιο την εν λόγω ομάδα με την «βαριά ιστορία», ήμουν πεπεισμένος ότι θα ανακάμψει. Αυτή την λεπτομέρεια ίσως δεν την υπολόγισαν τα αυτοπροταθέντα φαβορί για την άνοδο (Ιωνικός, Λεβαδειακός, Ξάνθη, Παναχαϊκή κλπ) και να ποια είναι η πραγματικότητα. Εάν δεν σοβαρευτούν τάχιστα και συγκεκριμένα πριν να δώσει τα παιχνίδια η Δόξα, τότε μπορεί να βρεθούν σε δυσάρεστη έκπληξη. Τέτοια που η ομάδα της Δράμας να τους αναγκάσει να γίνουν μάρτυρες σε ένα δράμα!!! Προσωπικά δεν θα εκπλήξει το γεγονός να δω τους «μαυραετούς» αξιοποιώντας τους οφειλόμενους αγώνες να βρεθούν και στην κορυφή της βαθμολογίας. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο με την διεξαγωγή των αγώνων της 10ης αγωνιστικής της οποίας τα 2 παιχνίδια θα γίνουν σήμερα και τα 4 αύριο Κυριακή που ανοίγει και το Τριώδιο. Εύχομαι να συνεχιστεί η καλή εικόνα του πρωταθλήματος και να μην έχουμε «μασκαριλίκια». Καταλαβαίνετε βέβαια τι εννοώ.

Αναλυτικά:

Σάββατο 20/2

-14:30 Εργοτέλης – Παναχαϊκή (ERT3)

-14:45 Δόξα – Καραϊσκάκης (ERT SPORT)

Κυριακή 21/2

-14:00 Απόλλων Λάρισας – ΑΟ Χανιά (ERT SPORT -2-)

-14:45 Ιωνικός – Λεβαδειακός (ERT-3)

-14:45 Τρίκαλα – Διαγόρας (ERT SPORT)

-14:45 Ξάνθη – Ιεράπετρα (ERT SPORT -3-)

Τώρα όσον αφορά την Φουτμπολ Λιγκ έμαθα ότι θα ξεκινήσει 28 Μαρτίου 2021!! «Βαθιά ακούω» και τραγουδάω «Υπομονή, Υπόμονη κάντε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός».

Τέλος να υπενθυμίσω κάτι που γέμισε θλίψη. Έφυγε από κοντά μας ο εκλεκτός φίλος, παλιός ποδοσφαιριστής, ο αέρινος εξτρέμ του «Βύρωνα» Γιώργος Μαντέχος στα 65 χρόνια του. Συλλυπητήρια στους οικείους του, και «καλό παράδεισο» να έχει η «σαΐτα του ποδοσφαίρου».

VERITE 53 ANEE’

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τι ζήτησαν οι Επαγγελματίες της Περάμου από τον δήμαρχο Παγγαίου

Από το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Επαγγελματιών Νέας Περάμου...

«Ρωμαίος και Αννέτα» στο «Μικρό» της Μονής Λαζαριστών, σε σκηνοθεσία Άννας Φόνσου

ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ Το ρομαντικό δράμα «Ρωμαίος και...

Επισκέψιμο από τον Μάιο το Αρχαίο θέατρο της Θάσου

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καβάλας ανακοινώνει ότι από 13/5/2024 το...

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία»

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ "Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη...

Για να μην ξεχνούν, για να θυμούνται…

του Κώστα Παπακοσμά Στην Βέροια στο “Βλαχογιάννειο” Μουσείο δημιούργησαν έναν...

Εμπορικός Σύλλογος: Δηλώστε τις εκδηλώσεις για την «Λευκή Νύχτα»

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο...

Αποδοτική η 4η επιχειρηματική αποστολή της Kourtidis Group στις ΗΠΑ

«Η 4η επιχειρηματική αποστολή της Kourtidis Group στις Η.Π.Α....