Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κυπελλούχος ΕΠΣΚ ο Βύρωνας Καβάλας

Ημέρα:

spot_img

Η ομάδα του ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ήταν η μεγάλη νικήτρια του τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας για την περίοδο 2021-2022, νικώντας με σκορ 1-0 την αξιόμαχη ομάδα της ΔΟΞΑΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ σε έναν αγώνα γιορτή του ποδοσφαίρου.

Με τη νίκη αυτή ο ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ κατάφερε, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, να κερδίσει και το Κύπελλο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και να κάνει τo νταμπλ, σε μία άκρως πετυχημένη χρονιά.

Ο αγώνας που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο “Ανθή Καραγιάννη” ήταν κλειστός και χωρίς πολλές φάσεις, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κυριαρχήσουν στο παιχνίδι τους. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος του αγώνα ήταν ο Δουμάνης, που στο 71′ της συνάντησης, ύστερα από σέντρα του Παντελίδη, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε το τρόπαιο στην ομάδα του.

Στις κερκίδες του “Ανθή Καραγιάννη” βρέθηκε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Βακιρτζής, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας Νίκος Καραμπετάκης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και ο υπεύθυνος των ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος.

Στα αξιοσημείωτα του τελικού ήταν η βράβευση με τιμητική πλακέτα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ Γρηγόρη Σαραντίδη από το δήμαρχο Καβάλας Θεόδωρο Μουριάδη και του παλαίμαχου τερματοφύλακα της ΔΟΞΑΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ Μανώλη Τσιλογιώργη από το Δήμαρχο Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη. Η πρώτη γυναίκα διαιτητής σε τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας Αναστασία Μυλοπούλου, μαζί με τους βοηθούς διαιτητές Γιάννη Γεωργαντέλη και Λάμπρο Σακάλογλου, καθώς και τον τέταρτο διαιτητή Σταύρο Μαγγίνα ανταπεξήλθαν με επιτυχία στο δύσκολο έργο τους και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Στη φιναλίστ ομάδα της ΔΟΞΑΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ τα μετάλλια απένειμαν οι βουλευτές της Π.Ε. Καβάλας κ.κ. Μακάριος Λαζαρίδης και Ιωάννης Πασχαλίδης, ενώ το τρόπαιο του Κυπέλλου και τα μετάλλια των νικητών απένειμε στην ομάδα του ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ο πρόεδρος Γεώργιος Πριονίδης και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας συγχαίρουν θερμά και τις δύο ομάδες για την πορεία τους στη φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου και εύχονται καλή επιτυχία στους στόχους που έχουν θέσει για τη συνέχεια των αθλητικών τους υποχρεώσεων.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Με αποφάσεις του 2012 έγινε η χάραξη της σιδηροδρομικής σύνδεσης

Νίκος Καρακεϊσογλου: Τώρα τίθενται θέματα ασφάλειας για το εργοστάσιο,...

Αισιοδοξία για το έργο στο λιμάνι της Ηρακλείτσας

Γιώργος Καλλινικίδης: Η Περιφέρεια είναι υπεύθυνη για τις πληρωμές...

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από 19.04.2024

Από τον δήμο Καβάλας ανακοινώνονται τα ακόλουθα: Σύμφωνα με έκτακτο...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Mercedes

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Mercedes C180 Elegance, Αυτόματο, 6/99,  Βενζίνη/Υγραέριο, 260.000 km.ΑτρακάριστοΆριστη...

Καταρρέει η στέγη του παλιού Πρωτοδικείου

Κωστής Σιμιτσής: Ο δήμαρχος κάνει έναν μοναχικό αγώνα, χρειάζεται...

Κάθετα αντίθετοι στον «κανονισμό πυροπροστασίας» οι κάτοικοι του Κρυονερίου

Την κάθετη αντίθεσή της στον «κανονισμό πυροπροστασίας εντός ή...

ΑΝΚΑ: Επιπλέον 7,8 εκατ. ευρώ από το πρόγραμμα Leader στον νομό Καβάλας

Σε συνέχεια των με αριθ. πρωτ.: 927/11.04.2024 και 1041/18.04.2024...

Μάκης Παπαδόπουλος: Θα λειτουργήσει το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

Ρωτάμε ευθέως τη Διοίκηση του Δήμου Καβάλας: ·         Θα λειτουργήσει φέτος...