Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε επιχειρήσεις στην Καβάλα

Έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του...

Τρία στα τρία για τον Α.Ο.Κ. Kyokushin Karate Kavala!

Ακολούθησε μας

Για τις πολύ μεγάλες επιτυχίες που σημείωσε ο τον Α.Ο.Κ. Kyokushin Karate Kavala ο δάσκαλος, Δημήτρης Γαλάνης μας δήλωσε:

«Το Διεθνές Πρωτάθλημα Shinkyokushin , Μπουργκάς είναι ένα από τα πιο δυνατά τουρνουά που έχουμε λάβει μέρος , με πολύ καλό επίπεδο αθλητών σε όλες τις ηλικίες και κανονισμούς όπως πρέπει να είναι πραγματικά το knock down kumite , χωρίς θώρακες , με επιτρεπόμενα όλα ανεξαιρέτως τα λακτίσματα σε όλες τις ηλικίες και χωρίς κάσκες και γάντια από εφήβους και πάνω!

Συγχαρητήρια στους αθλητές της σχόλης μας, Κατερίνα Σωτηροπούλου (χρυσό μετάλλιο) , Πέτρο Ζιγδέλη (ασημένιο μετάλλιο) και Νίκο Σιαφάκα (χάλκινο μετάλλιο) οι οποίοι εκπροσώπησαν επάξια τόσο τον Α.Ο.Κ. Kyokushin Karate Kavala όσο και την Ελλάδα!

Η συμμετοχή στο Διεθνές Τουρνουά της Shinkyokushin ήταν στα πλαίσια της προετοιμασίας των αθλητών μας εν όψη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της οργάνωσης μας στην Ρουμανία στις αρχές Ιουλίου !

Ευχαριστώ τον branch chief της Shinkyokushin Βουλγαρίας , Sensei Hristo Terziev για την πρόσκληση στο τουρνουά και την εγκαρδιότητα που υποδέχθηκε την Ελληνική αποστολή ! Η οργάνωση μας θα συνεργάζεται με την Shinkyokushin Βουλγαρίας σε όλες τις μελλοντικές διοργανώσεις!»

Γιώργος Νελόπουλος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα