Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ENERGEAN KAVALA B.C.: Παίζει ολόκληρη χρονιά σε ένα μόνο παιχνίδι!!

Ημέρα:

spot_img

Μια από τις πιο ιστορικές μέρες του Καβαλιώτου μπάσκετ είναι το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2019!!! Η αγαπημένη μου ομάδα «ENERGEAN KAVALA B.C.» παίζει ολόκληρη την φετινή χρονιά σε ένα μόνο παιχνίδι!!

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος. Σήμερα στις 5.00 το απόγευμα στο κλειστό Δ.Α.Κ.  «Αλεξάνδρα Δήμογλου» αντιμετωπίζει τον Κόροιβο Αμαλιάδας σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου!!! Διότι, να το πω ωμά, μόνο η νίκη επιτρέπεται! Χάσαμε χάνουμε και την γη κάτω από τα πόδια μας! Κερδίζουμε έστω και με μισό καλάθι μένουμε ζωντανοί… Γι’ αυτό κάνω έκκληση σε όλους τους καβαλιώτες που έμειναν σε αυτήν την ωραία πόλη για μια φορά κάντε το αυτονόητο. Γεμίστε το ιστορικό κλειστό της Καλαμίτσας από νωρίς. Από το ζέσταμα των ομάδων στις 3.30 . Να σας αισθανθούν δίπλα τους οι παίκτες του Ανδρέα Καραπιπερίδη. Ούτως ώστε όταν θα δοθεί το τζάμπωλ να πετάει η ομάδα μας!

Ξέρουν οι νεαροί ως επί το πλείστον άσσοι της καβάλας τι πρέπει να κάνουν. Παίζοντας σοβαρά και με ασίγαστο πάθος θα φθάσουν εκεί που πρέπει στην νίκη δηλαδή και στην μείωση της διαφοράς από τον αντίπαλο και στον 1 βαθμό (μια νίκη). Ώστε στο τέλος τα μάτια μας να μην γεμίσουν από δάκρυα λύπης όπως το περασμένο Σάββατο, αλλά από δάκρυα χαράς!!

Δεν θα υπάρξει πρόβλημα από την διαιτησία. Και τους τρεις ρέφερι τους γνωρίζω προσωπικά και ξέρω τι μετράνε. Είναι κατά σειρά οι Παγώνης από την Λάρισα, Ταρεχίδης Σταύρος από την Κατερίνη και Ξέρας από επίσης από την Λάρισα. Οι δύο είναι από την Α1 και ο 3ος από την Α2. Είναι άνθρωποι με ήθος, ακριβοδίκαιοι και θα κάνουν στο ακέραιο το καθήκον τους όπως αρμόζει.

Η Πελοποννησιακή ομάδα η οποία πέρσι έπεσε στο τελευταίο παιχνίδι συνέπεια αλλοπρόσαλλων αποτελεσμάτων άλλων αγώνων έκανε ανανέωση. Όμως δημιούργησε και πάλι ένα ισχυρό σύνολο που βρίσκεται χαμηλά εξαιτίας σκανδαλώδους ατυχίας. Όπως περίπου η δική μας ομάδα. Άλλαξε προπονητή και τώρα έχει στο τιμόνι τον έμπειρο κ. Κουταλιανό. Η αποστολή του Κοροίβου βρίσκεται από χθες στην πόλη μας και αποτελέιται από τους: Χείλαρη, Καπώνη, Λαμπρόπουλο, Γιανακόπουλο , Μαραγκάκη, Γκιουζέλη , Κάτζο, Τσιάκο, Ρούνη, Λειμάνης, Γαβράνη, Θεοδωράκο. Δεν έχει τραυματίες.

Ούτε όμως ο κόουτς της τοπικής ομάδας έχει τραυματίες (από τις λίγες φορές ευτυχώς) και οι Ερεβμπενάζιε, Χουχούμης, Καμάρας, Ναούμης, Προδρόμου, Κουμλέλης, Σκλήβας, Παππάς, Σταματογιάννης, Μπουτερλεβίτσιους είναι ετοιμοπόλεμοι να μπουν στο τερέν και να συντρίψουν τον δύσκολο Κόροιβο. Στις κερκίδες οι ιαχές δεν πρέπει να σταματήσουν… ούτε στα τάιμ άουτ!

Το Σάββατο επαναλαμβάνω για τελευταία φορά παίζουμε τα πάντα!! Παίζουμε για την τιμή της πόλης μας για το γόητρο και κυρίως για το μέλλον όλων μας μικρών και μεγάλων!!!

VERITE 51 ANEE

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αισιοδοξία για το έργο στο λιμάνι της Ηρακλείτσας

Γιώργος Καλλινικίδης: Η Περιφέρεια είναι υπεύθυνη για τις πληρωμές...

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από 19.04.2024

Από τον δήμο Καβάλας ανακοινώνονται τα ακόλουθα: Σύμφωνα με έκτακτο...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Mercedes

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Mercedes C180 Elegance, Αυτόματο, 6/99,  Βενζίνη/Υγραέριο, 260.000 km.ΑτρακάριστοΆριστη...

Καταρρέει η στέγη του παλιού Πρωτοδικείου

Κωστής Σιμιτσής: Ο δήμαρχος κάνει έναν μοναχικό αγώνα, χρειάζεται...

Κάθετα αντίθετοι στον «κανονισμό πυροπροστασίας» οι κάτοικοι του Κρυονερίου

Την κάθετη αντίθεσή της στον «κανονισμό πυροπροστασίας εντός ή...

ΑΝΚΑ: Επιπλέον 7,8 εκατ. ευρώ από το πρόγραμμα Leader στον νομό Καβάλας

Σε συνέχεια των με αριθ. πρωτ.: 927/11.04.2024 και 1041/18.04.2024...

Μάκης Παπαδόπουλος: Θα λειτουργήσει το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

Ρωτάμε ευθέως τη Διοίκηση του Δήμου Καβάλας: ·         Θα λειτουργήσει φέτος...

Απάντηση του Χρ. Τοψίδη στον Μ. Λαζαρίδη για τις αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους της ΠΕ Καβάλας

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης απαντώντας στον βουλευτή ΝΔ...