Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Οι κοπέλες των «Πανθήρων» πάνε για θρίαμβο με τον Άρη

Ημέρα:

Στο ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Δήμογλου» πραγματοποιείται αύριο Κυριακή το παιχνίδι των Πανθήρων Καβάλας με τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Είναι για την 7η Αγωνιστική της Α2 Μπάσκετ γυναικών του Βορείου Ομίλου και θα λάβει χώρα με το τζάμπολ να δίνεται στις 12.30. Η ιστορική ομάδα της συμπρωτεύουσας που έπαιξε και στην Α1 Γυναικών πριν δύο χρόνια βρίσκεται σε κατάσταση αναδιοργάνωσης. Αποδέσμευσε τις παλιές παίκτριες και έδωσε την πρωτοβουλία σε νεαρές παίκτριες είτε εντόπιες είτε από άλλες πόλεις (πχ από Ιωάννινα κτλ).

Συμπερασματικά δηλαδή δεν είχε την παλιά αίγλη που είχε μέχρι πέρσι όταν ο επίσης πιο ιστορικός Ηρακλής «του πήρε την μπουκιά από το στόμα» και ανέβηκε αυτός στα μεγάλα σαλόνια. Αυτή την στιγμή μπορεί να είναι 6ος ενώ οι «Πάνθηρες» είναι 8οι αλλά έχει έναν αγώνα περισσότερο αφού δεν έκανε ακόμα το ρεπό του. Το κάνει την επόμενη Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023.

Λοιπόν οι «Κίτρινοι» έχουν 9 βαθμούς με 3 νίκες και 3 ήττες επί 6 αγώνων και συντελεστή παθητικό -41 (310-351). Αντίθετα η ομάδα της πόλης μας έχει 3 νίκες 2 ήττες επί 5 αγώνων και 8 βαθμούς. Έχει συντελεστή ενεργητικό +50 (338-288). Μάλιστα αυτή την στιγμή έχει την 2η καλύτερη άμυνα μετά τον συμπρωτοπόρο Παναθλητικό Συκεών!! Αυτά τα στατιστικά κρατήστε τα γιατί κάτι λένε, ακούστε με.

Για αυτό οι ΠΑΝΘΗΡΕΣ πάνε αύριο για ένα θρίαμβο, εκτός αν κάνουν την εμφάνιση τους αστάθμητοι παράγοντες π.χ. Διαιτησία!! Μέχρι τώρα ελάχιστες διαιτησίες με έχουν ικανοποιήσει. Όχι γιατί οι ρέφερι δεν γνωρίζουν τους κανονισμούς του ωραίου αλλά δύσκολου αθλήματος. Προσωπική μου άποψη (το είπα πολλές φορές) είναι γιατί βαριούνται!!!

Κοίτα φίλε μου! Βαριούνται με το ωραίο φύλο και στην Α1, Α2 Ανδρών εκεί τα προσέχουν λεπτομερώς!! Παίζουν και 2 διαιτητές αντί 3 αυτό πάλι τι σου λέει; Ότι η Ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης δεν δίνει την πρέπουσα προσοχή στο σπουδαίο αυτό αγώνισμα που ανέδειξε ταλέντα και για το εθνικό μας συγκρότημα που είναι σε περίοπτη θέση. Τέλος πάντων. Εγώ τα λέω, εγώ τα ακούω. Επιστρέφω στο παιχνίδι και επαναλαμβάνω όπως και στην επιγραφή ότι οι κοπέλες των Πανθήρων πάνε για θρίαμβο με τον Άρη!!!

Το ξεκίνημα της νίκης θα αρχίσει από την πιεστική άμυνα. Προσοχή μόνο στην Ευφραιμίδου που σκοράρει κατά ριπάς και όλα θα πάνε καλά. Το εξαίρετο δίδυμο των τεχνικών κ.κ Αρίσταρχου Χαντέλη και Κων/νου Λογοθέτη θα παρατάξει την εξής δωδεκάδα:

ΛΥΚΑΚΗ, ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ, ΜΑΜΑΛΙΓΚΑΤΖΗ, ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΙΣΤΙΟΛΑ, ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΣΑΝΤΑ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΠΕΤΡΟΥΣΕΦΚΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ, ΓΑΪΤΑΝΗ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Η αντίπαλος ομάδα του ΑΡΗ θα αγωνιστεί με τις: Μπαλτζή, Καλογήρου, Γιάνταη, Παπαχρήστου, Τσιαρτσιώτη, Βλάχου, Μάντζιου Ε., Ευφραιμίδου, Μάντζιου Α., Καρασοβίτη, Ντώντη, Γεωργοπούλου, Τεχνικός ο κύριος Κωτούλης.

Διαιτητές οι κ.κ Παπαδόπουλος Γρηγόριος, Γκατίδης Θεόδωρος ενώ κομμισάριος ο κ. Μπακλατζής Χρήστος.

Το πλήρες πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου είναι το εξής:

ΠΑΝΘΗΡΕΣ-ΑΡΗΣ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΒΟΛΟΥ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.Ρ-ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ.-ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ

ΜΕΝΤ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ-ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Ρεπό ο ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

VERITE’ 55 ANEE’

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...