Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Ο Παναθηναϊκός και πάλι πρωταθλητής σχεδιάζει την ομάδα της νέας δεκαετίας 2020 – 2030

Ημέρα:

Το πολύπαθο φέτος πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ανδρών τελείωσε την περασμένη εβδομάδα με τους τελικούς των πλέι οφ. Πρωταθλητής όπως αναμενόταν άλλωστε ο Παναθηναϊκός. Στην 2η θέση όμως ο Προμηθέας Πατρών που αναμενόταν μόνο απ’ αυτούς που το γνώριζαν και μέσα σ’ αυτούς βέβαια είμαι και εγώ. Η ΑΕΚ στην 3η θέση που οι σώφρονες οπαδοί της την περίμεναν 2η και οι αιθεροβάμονες 1η. Το Περιστέρι έκανε την έκπληξη και πήρε με το σπαθί του όμως την διόλου ευκαταφρόνητη 4η θέση!!

Έτσι λοιπόν ένα πρωτάθλημα πάει ακόμη στα αρχεία του ελληνικού μπάσκετ με το τέλος του να επιφυλάσσει ένα παράδοξο γεγονός. Ο έτερος μεγάλος του ελληνικού μπάσκετ Ολυμπιακός να τινάξει στον αέρα όλο το οικοδόμημα της ελληνικής και ευρωπαϊκής καλαθοσφαίρισης με τον υποβιβασμό του στην Α2 αν ισχύει βέβαια η αρχική απόφαση!! Το τι συνέβη όλοι λίγο πολύ το γνωρίζετε. Φαίνεται ότι τους ιδιοκτήτες του «Θρύλου» έχουν πολύ κακούς συμβούλους. Έτσι όταν διαπιστωθεί μια «μικρή ρωγμή» στο σκάφος αντί να την επισκευάσουν αυτοί θεώρησαν καλό να το βγάλουν στην στεριά!! Αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός ότι αποφάσισαν όλοι στην ερυθρόλευκη ομάδα να αποχωρήσουν από την συνέχεια των αγώνων αν δεν ερχόταν ξένοι διαιτητές!!

Το ερώτημα είναι που αδικήθηκαν ειδικά φέτος από τους Έλληνες ρέφερι. Ειδικά φέτος καμία ομάδα εκτός του Ολυμπιακού δεν εξέφρασε το παραμικρό παράπονο. Γι’ αυτό το πρωτάθλημα είχε ποιότητα και θα ήταν το καλύτερο του 21ου αιώνα αν την γενική του εικόνα δεν την χαλούσε ο Ολυμπιακός με τα παιδιάστικα καπρίτσια του. Μέχρι ότι θα συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Αδριατικής λίγκας δήλωσαν οι άνθρωποι του (Κύριε ελέησον!!). Ελπίζω ότι ο αρμόδιος υπουργός αθλητισμού που θα προέλθει από τις εκλογές της 7 Ιουλίου 2019 να τους καλέσει και να τους δείξει τον προσανατολισμό τους γιατί μάλλον τον έχουν χάσει!!

Όσον αφορά την νέα αγωνιστική περίοδο που θα αρχίσει μετά το Μουντομπάσκετ του προσεχούς Σεπτεμβρίου θα δούμε τι και πως θα γίνει. Δηλαδή με πόσες ομάδες η κάθε κατηγορία αν θα γίνει η περιβόητη αναδιάρθρωση όπου ελπίζει ακόμη και η «ENERGEAN KAVALA B.C.».

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά ο κ. Πιτίνο παρέμεινε στο «τριφύλι» και μαζί με τον κ. Γιανακόπουλο σχεδιάζουν την νέα υπερδύναμη της νέας δεκαετίας (2020-2030). Ήδη το πρώτο βήμα έγινε με την απόκτηση ενός άσσου του Ν.Β.Α. και έπεται συνέχεια. Ο Προμηθέας του κ. Μάκη Γιατρά προσανατολίζεται σε μια νέα αξιοπρεπή παρουσία στο νέο πρωτάθλημα. Στον ίδιο στόχο στοχεύει και το περιστέρι με ή χωρίς τον κ. Πεδουλάκη. Τέλος η ΑΕΚ του κ. Παπαθεοδώρου φέτος θέλει να κάνει την υπέρβαση. Να ξαναζήσει ο κόσμος της, στιγμές μαγικές!!!

VERITE΄ 51 ANEE΄

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...