Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το μπάχαλο που επικρατεί στον Ελληνικό αθλητισμό δεν έχει ταίρι!!!

Ημέρα:

spot_img

Σύμφωνα με τα δεδομένα ας αρχίσουμε αγαπημένοι μου αδελφικοί φίλοι, φίλαθλοι αναγνώστες και μη με την καθιερωμένη ευχή. Καλό Σεπτέμβρη (Σήμερα βεβαίως είναι 5 Σεπτεμβρίου 2020) και καλό φθινόπωρο. Αν και τυπικά μέχρι 21 τρέχοντος έχουμε καλοκαίρι ας ακολουθήσουμε την πεπατημένη.

Η πανδημία του κορωνοϊού συνεχίζεται όπως συνεχίζεται όπως συνεχίζεται και η βλακεία των γειτόνων Τούρκων με τις ψευτοαπειλές και τις ψευτομαγκιές τους. Η συνέπεια είναι έκδηλη εκτός των άλλων όλων και στον αθλητισμό γενικά αφού το μπάχαλο που επικρατεί είναι ανεξέλεγκτο και δεν γνωρίζω πότε θα τελειώσει.

Το εκνευριστικό είναι ότι οι αρμόδιοι φορείς βγάζουν προγράμματα για όλα τα αθλήματα ορίζουν ημερομηνίες έναρξης μεταγραφών χωρίς να ασχολούνται με τα βασικά. Και κυρίως με τα επείγοντα που πρέπει να γίνουν σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες που πρόσθεσε ο κορωνοϊός. Δηλαδή με τι λεφτά θα γίνουν τα τεστ των στελεχών του έμψυχου υλικού των ομάδων του κάθε αθλήματος που κοστίζουν χιλιάδες ευρώ. Ήδη το εθνικό κέντρο αιμοδοσίας δεν κάνει άλλα τεστ δηλώνοντας αδυναμία της εκτέλεσης του μοριακού έλεγχου για τον COVID 19. Και τώρα τι γίνεται ρε εξυπνάκηδες; Που θα βρουν τα «μαρούλια» οι σύλλογοι όλης της χώρας; Εκτός αν ο αθλητισμός έγινε μόνο για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και κανέναν άλλο σύλλογο που δεν θα έχει τρελαμένο χορηγό!!!

Το βασικότερο είναι το τι θα γίνει με τους φιλάθλους. Πότε περιμένετε να το συζητήσετε; Μήπως στην 50η επέτειο της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ αφού την 46η δεν το συζητήσατε… Χωρίς κερκίδα παρούσα που θα πουλήσουν τα διαρκείας οι ομάδες για να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους που φτάνουν ως τον ουρανό !!! Τις μεταγραφές απορώ πως τις έκαναν; Με επιταγές; Αν ναι θα πληρωθούν ποτέ αυτές; Αμ δε!!

Βέβαια ότι ισχύει για όλη την Ελλάδα ισχύει και για τον νομό Καβάλας. Στο ποδόσφαιρο οι ομάδες μας περιμένουν αν θα γίνει αναδιάρθρωση ή όχι κάνοντας βέβαια μεταγραφές και αρχίζοντας προετοιμασία με ότι εφόδιο απαιτείται περιμένοντας υπομονετικά. Στο μπάσκετ η «περίπτωση» προχώρησε αφού έγινε η κλήρωση του προγράμματος για την Α2 ανδρών και για την Α2 γυναικών (Βόρειος όμιλος). Να θυμίσω ότι οι εκπρόσωποι μας είναι οι ανδρικές ομάδες του Γ.Σ.Ε. και της Ένωσης Ελευθερούπολης και Καβάλας αντίστοιχα και η γυναικεία ομάδα των «Πανθήρων» Καβάλας. Η τελευταία είναι νεοφώτιστη και να σημειωθεί ότι θα εκπροσωπήσει -μετά από 13 χρόνια- στις γυναίκες την Καβάλα. Μωρέ μπράβο!!!

Επίσης και στο βόλεϊ προχώρησε η περίπτωση. Και εδώ έχουμε πρόγραμμα στην Α2 γυναικών όπου θα μας εκπροσωπήσει η ομάδα γυναικών του Α.Ο. Καβάλα. Το πρωτάθλημα φέτος θα γίνει σε 3 ομίλους αντί σε 2 όπως ήταν μέχρι τώρα.

Επί τη ευκαιρία να πω εδώ τα συλλυπητήρια μου στον γενικό αρχηγό του πρωταθλητή του ήθους Μιχάλη Πυριλίδη για τον αδόκητο θάνατο του αγαπημένου πατέρα του. Ας έχει καλό παράδεισο.

VERITE 52 ANNE

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο νέος Διοικητής της ΧΧ ΤΘ Μεραρχίας στον δήμο Νέστου

Τον Δήμαρχο Νεστου Σάββα Μιχαηλίδη, επισκέφτηκε στο Δημαρχείο Χρυσουπολης,...

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Τένιας Μακρή στην Καβάλα

Το «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Καβάλας και η...

ΔΗΚΕΘ: Η μισή αλήθεια είναι ψέμα

Από την ΔΗΚΕ Θάσου εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου: Όλο...

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου Χρήστου Θώμου

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου Χρήστου...

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...