Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Την Δευτέρα στην ΕΠΟ ο Μιχάλης Παπαδόπουλος

Ημέρα:

spot_img

Τη Δευτέρα 02-10-2017 ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, μαζί με τον ταμία κ. Τάσο Στεφανίδη και τον πρόεδρο για θέματα προπονητών κ. Γιώργο Σουφλέρη θα επισκεφτούν την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ο πρόεδρος της Ένωσης θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Βαγγέλη  Γραμμένο, ο ταμίας κ. Στεφανίδης θα έχει ενημερωτική συνάντηση με τους υπαλλήλους του λογιστηρίου της ΕΠΟ, προκειμένου να ενημερωθεί γύρω από τα ταμεία της ΕΠΣΚ και  της ΕΠΟ, ενώ ο κ. Σουφλέρης θα συζητήσει για θέματα που αφορούν τη σχολή προπονητών ποδοσφαίρου UEFA C, που θα γίνει το Δεκέμβριο στην Καβάλα.

  1. Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 θα διεξαχθεί το πρώτο τουρνουά για τη φετινή περίοδο για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών στο γήπεδο του Δημοτικού Διαμερίσματος Νικήσιανης. Στους αγώνες θα συμμετέχουν ποδοσφαιριστές της κατηγορίας (Κ-8), δηλαδή γεννημένοι μετά την 01-01-2017. Τη διοργάνωση θα τιμήσουν εκπρόσωποι του Δήμου Παγγαίου με επικεφαλής το Δήμαρχο Φίλιππο Αναστασιάδη. Μετά το πέρας της διοργάνωσης θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους ποδοσφαιριστές για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά.
  2. Την Πεμπτη 05-10-2017 και ώρα 18:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συγκεντρώσεων της ΕΠΣ Καβάλας σεμινάριο πιστοποίησης  παρατηρητών αγώνων. Για όποιες διευκρινίσεις, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο της Επιτροπής κ. Στάθη Τουνουσίδη στο τηλέφωνο 6972121990.

Οι υποψήφιοι παρατηρητές να έχουν μαζί τους και μία φωτογραφία τύπου ταυτότητας, προκειμένου να τους εκδοθεί δελτίο πιστοποίησης παρατηρητή αγώνα.

  1. Παρακαλούνται οι αθλητικογράφοι που επιθυμούν να εισέρχονται στο γήπεδο κατά τη διάρκεια μιας ποδοσφαιρικής συνάντησης, να προμηθευτούν από την ΕΠΣ Καβάλας το ειδικό δελτίο πιστοποίησης αθλητικογράφου. Για το σκοπό αυτό, παρακαλούνται να προσκομίσουν στην Ένωση μια φωτογραφία τύπου ταυτότητας.
  2. Καλείται ο πρόεδρος του Σωματείου «ΟΙ ΛΥΚΟΙ», κ. Βασίλειος Κούτλας να βρίσκεται την Τρίτη 03-10-2017 και ώρα 18:30 μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης για διευκρινήσεις.
  3. Η ΕΠΣ Καβάλας προέβη σε όλες εκείνες τις ενέργειες που προβλέπει ο ΚΑΠ, αλληλογραφία με Ιατρικό Σύλλογο και Διεύθυνση Υγείας, προκειμένου τα σωματεία μας να έχουν το δικαίωμα κάλυψης όλων των αγώνων τους με ιατρό ή νοσηλευτή. Εντός των προσεχών ημερών θα υπάρξει λεπτομερής ενημέρωση όλων των παραγόντων από τον πρόεδρο της Υγειονομικής Επιτροπής, κ. Αχιλλέα Μέγα.
  4. Ο μη διεξαχθείς ποδοσφαιρικός αγώνας ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΑΡΥΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ κατοχυρώθηκε υπέρ του σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΑΡΥΑΣ με σκορ 3-0.

Από το υπαίτιο σωματείο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ αφαιρούνται δύο βαθμοί (-2) από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας περιόδου και επιβάλλεται σε αυτό χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500) ευρώ, όπως προβλέπεται από τον ΚΑΠ.

  1. Ο μη διεξαχθείς ποδοσφαιρικός αγώνας ΘΡΑΚΗ ΓΡΑΒΟΥΝΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΚΡΟΒΟΥΝΙΟΥ κατοχυρώθηκε υπέρ του σωματείου ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΚΡΟΒΟΥΝΙΟΥ με σκορ   3-0.

Από το υπαίτιο σωματείο ΘΡΑΚΗ ΓΡΑΒΟΥΝΑΣ αφαιρούνται δύο βαθμοί (-2) από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας περιόδου και επιβάλλεται σε αυτό χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500) ευρώ, όπως προβλέπεται από τον ΚΑΠ.

  1. Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες του Σαββάτου 30-09-2017, ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ – Α.Ο. ΠΟΤΑΜΙΑΣ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ, θα αρχίσουν στις 16:30 μ.μ.
  2. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΑΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΠΑΟΚ ΚΑΒΑΛΑΣ θα διεξαχθεί στο γήπεδο Ποταμιάς με ώρα έναρξης 11:45 π.μ.
  3. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ – Α.Ο. ΦΑΡΟΣ ΜΑΡΙΩΝ θα διεξαχθεί στο γήπεδο Κωτσάλου με ώρα έναρξης 14:45 μ.μ.
  4. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΚΡΟΒΟΥΝΙΟΥ – Ν. ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΥΡΤΟΦΥΤΟΥ θα διεξαχθεί στο γήπεδο Αντιφιλίππων.
  5. Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΑΡΥΑΣ και ΑΡΗΣ ΠΡΙΝΟΥ – ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ θα ξεκινήσουν στις 15:00 μ.μ.
  6. Ενημερώνουμε ότι στην Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής προστίθενται ως μέλη οι κ.κ. Κυρανούδης Άγγελος και Γερακίνης Εμμανουήλ.
  7. Ενημερώνουμε όλα τα ενδιαφερόμενα σωματεία μας, προπονητές και ποδοσφαιριστές ότι η επόμενη προπόνηση των μεικτών μας ομάδων Παίδων και Νέων θα διεξαχθεί στο γήπεδο Ν. Καρβάλης και ώρα 15:30 μ.μ. και 17:00 μ.μ. αντίστοιχα.
  8. Παρατείνεται η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής έως την 04-10-2017 για τις ομάδες που μέχρι σήμερα δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή στα τουρνουά (Κ-8) και (Κ-10).
  9. Την Κυριακή 15-10-2017 θα διεξαχθούν δύο ποδοσφαιρικά τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών. Το τουρνουά κατηγορίας (Κ-10) θα διεξαχθεί στο γήπεδο Ν. Καρβάλης, ενώ αυτό της κατηγορίας (Κ-8) θα διεξαχθεί στο βοηθητικό γήπεδο Κωτσάλου (ΠΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ).
  10. Καλείται για διευκρινήσεις την Τρίτη 03-10-2017 και ώρα 18:00 μ.μ., ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Καβάλας, ο πρόεδρος του σωματείου ΚΑΒΑΛΑ 2004, κ. Ρούμπας Ιωάννης.
  11. Μετά τις διευκρινήσεις που δόθηκαν από τα σωματεία ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ και ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Καβάλας τιμώρησε το σωματείο ΟΡΦΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ με ποινή αποκλεισμού του γηπέδου του δύο (2) αγωνιστικών ημερών και με χρηματικό πρόστιμο οκτακοσίων (800) ευρώ. Η ποινή αποκλεισμού αρχίζει από τη Δευτέρα 02-10-2017.

 

  1. Αναρτήθηκε η προκήρυξη των πρωταθλημάτων μεικτών ομάδων στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ. Η Ένωση μας συμμετέχει στον ίδιο όμιλο με τις ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ, ΘΡΑΚΗΣ και ΞΑΝΘΗΣ. Έχουμε δηλώσει συμμετοχή και στις δύο κατηγορίες πρωταθλημάτων (Παίδων – Νέων) και έχουμε σκοπό να δώσουμε μεγάλη βαρύτητα στα πρωταθλήματα αυτά. Το Δ.Σ. της ΕΠΣΚ θεωρεί τη διοργάνωση των πρωταθλημάτων μεικτών ομάδων ως τον καλύτερο τρόπο προβολής και ανάδειξης των ποδοσφαιρικών ταλέντων των σωματείων μας και εκτός των συνόρων του νομού μας.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ψηφιακή κάρτα εργασίας φέρνει προβλήματα και πρόστιμα;

Για κάποιους κλάδους είναι αρκετά δύσκολο να εφαρμοστεί Προβλήματα σε...

Το Σώμα Οδηγισμού καθάρισε το περιαστικό δάσος της Καβάλας

Το ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ Τ.Τ. ΚΑΒΑΛΑΣ πραγματοποίησε με μεγάλη...

Το πρόγραμμα υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ελευθερούπολη

Στην Ελευθερούπολη στο χώρο έμπροσθεν του Δημαρχείου, θα πραγματοποιηθεί...

Εντυπωσιακά αποτελέσματα από την τρίτη Επιχειρηματική Αποστολή της Kourtidis Group στην Αμερική

Με μεγάλη επιτυχία και ουσιαστικά αποτελέσματα για τη Β....

Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση του ΠΑΣΟΚ στην Θάσο

Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση πραγματοποίησε το ΠΑΣΟΚ στην Θάσο και...

«Μέθοδος Gronholm» του Jordi Galceran στο «Αντιγόνη Βαλάκου»

 ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ «Καλησπέρα και καλώς ήρθατε. Όπως...

Έλλειψη προσωπικού και στον κλάδο της οικοδομής

Σωτήρης Λαζαρίδης: Ίσως δεν υπάρχει ικανοποίηση από τις αμοιβές,...