Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συμπλήρωσε 40 χρόνια ο ΣΑΚ ΑΣΤΕΡΑΣ Καβάλας και το γιόρτασε!

Ημέρα:

spot_img

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 25/2/2018 στο LUCY Hotel η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συλλόγου Αθλοπαιδιών Καβάλας ΑΣΤΕΡΑΣ.
Πάνω από 300 αθλητές, γονείς και φίλοι του Συλλόγου ήταν παρόντες στην όμορφη αίθουσα του LUCY για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση με την οποία ξεκινά η χρονιά που ο ΑΣΤΕΡΑΣ συμπληρώνει τα 40 χρόνια συνεχούς λειτουργίας. 40 χρόνια ουσιαστικής προσφοράς μέσω του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στους νέους της πόλης μας και της περιοχής.
Καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες ο πρόεδρος του Δ.Σ. αναφέρθηκε στην ιστορία του ΑΣΤΕΡΑ, στις χρυσές σελίδες που γράφτηκαν αυτά τα χρόνια σε αθλητικό επίπεδο τόσο στο Basketball, όσο στο Volleyball και το Handball και δήλωσε βέβαιος ότι οι επόμενες χρυσές σελίδες θα γραφτούν από τους σημερινούς αθλητές και αθλήτριες, έχοντας εμπιστοσύνη στην ποιοτική και προγραμματισμένη δουλειά που γίνεται, αλλά και στο έμπειρο και υψηλής τεχνικής κατάρτισης προπονητικό δυναμικό του Συλλόγου.
Από τα Ιδρυτικά μέλη του ΑΣΤΕΡΑ (1/9/1978) μας τίμησαν με την παρουσία τους οι κκ.Γιάννης Πασχαλίδης π. Βουλευτής, π. προπονητής και αντιπρόσωπος σήμερα του Συλλόγου μας στην Ε.Ο.Κ. Γιάννης Αλτιντής ιδρυτικό μέλος, αθλητής και προπονητής basket. Δημήτρης Παπαδόπουλος π. Καθηγητής ΤΕΙ Καβάλας, πρώτος προπονητής των Ομάδων μας ανδρών και γυναικών basketball, Volleyball και πηγή ιστορίας για μας.

Ο πρώτος πρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ κ. Στράτος Σαββίδης που μας συγκίνησε εκφράζοντας έκδηλα την χαρά του για τη συνέχιση του έργου του και τη γιγάντωση του Συλλόγου.
Ιδιαίτερη χαρά που ήταν κοντά μας και ο Γιώργος Τσιρωνίδης π. προπονητής, εκπροσωπώντας το Handball του ΑΣΤΕΡΑ.


Παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού και αθλητισμού κ. Γιώργος Φιλόσογλου, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β΄Βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χάρης Τριανταφυλλίδης. Από τους στρατηγικούς συνεργάτες – χορηγούς μας, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου ENA MEDIA GROUP και μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Καβάλας κ. Λευτέρης Κουκουτίνης, ο κ. Αρζουμανίδης Αθανάσιος σαν εκπρόσωπος του Σώματος Σαμαρειτών διασωστών και ναυαγωσωστών Καβάλας, ο κ. Γιώργος Πίτσας της PITSAS CAMP, οι κες Ισμήνη Παπαδάμου και Αντιγόνη Νικολαΐδου του γυμναστηρίου ΑΘΛΟΝ, εκπρόσωπος του LUCY Hotel, ο κ. Παναγιώτης Κουτσόγλου από το KAVALA TOURS, η γιατρός των αγώνων μας, Καρδιολόγος Μαίρη-Έλεν Σοτολίδου, ο κ. Αντώνης Μακαρατζής του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΕΠΙΓΝΩΣΗ, η κα. Δήμητρα Καζάκου από τα ΦΥΤΩΡΙΑ ΚΑΖΑΚΟΥ, ο φυσιοθεραπευτής μας κ. Γιάννης Σιδηρόπουλος. Στους παραπάνω χορηγούς- στρατηγικούς συνεργάτες του ΑΣΤΕΡΑ, απονεμήθηκαν αναμνηστικά βραβεία των 40 χρόνων. Πιστεύοντας ότι ο καλός αθλητής είναι και καλός μαθητής, ήμασταν οι πρώτοι που κάθε χρόνο βραβεύουμε για την σχολική τους επίδοση τους αθλητές μας που αρίστευσαν σε Γυμνάσιο και Λύκειο. Έτσι και φέτος βραβεύτηκαν οι αριστούχοι Γυμνασίων και Λυκείων.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία»

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ "Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη...

Για να μην ξεχνούν, για να θυμούνται…

του Κώστα Παπακοσμά Στην Βέροια στο “Βλαχογιάννειο” Μουσείο δημιούργησαν έναν...

Εμπορικός Σύλλογος: Δηλώστε τις εκδηλώσεις για την «Λευκή Νύχτα»

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο...

Αποδοτική η 4η επιχειρηματική αποστολή της Kourtidis Group στις ΗΠΑ

«Η 4η επιχειρηματική αποστολή της Kourtidis Group στις Η.Π.Α....

Σπουδαστές/τριες του ΙΕΚ ΔΥΠΑ Καβάλας επισκέφτηκαν το «Κωνστάντειο»

Οι μαθητευόμενες και μαθητευόμενοι του τμήματος Κομμωτικής υπό την...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα

Την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κα Σοφία Σακοράφα υποδέχτηκε το...

Μακάριος Λαζαρίδης: «Καπναποθήκες, Εθνολογικό Μουσείο Ν. Καρβάλης και Κάστρο Μ. Αλεξάνδρου εκπέμπουν SOS»

Τη δημιουργία νέου Αρχαιολογικού Μουσείου στους Φιλίππους ζήτησε από...

Δήμος Παγγαίου: Αυξημένη ετοιμότητα για τις πυρκαγιές

Στέργιος Κεχαγιάς: Ζήσαμε ένα παρατεταμένο φθινόπωρο και αυτό μας...