Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Καβάλα: Ανατράπηκε αυτοκίνητο στην Καλαμίτσα

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο ανατράπηκε στην περιοχή της...

Τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση της Νέας Ηρακλείτσας

Οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε ελαφρά όταν το δίκυκλο...

Στον Λιμένα Θάσου το επόμενο τουρνουά της ΕΠΣΚ

Ακολούθησε μας

Το σωματείο ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ, σε συνεργασία με την Επιτροπή Τμημάτων Υποδομής της ΕΠΣ Καβάλας, σχεδιάζει το επόμενο τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών, την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 στο Λιμένα Θάσου.

Οι άνθρωποι του νησιού προσπαθούν από καιρό να κινητοποιήσουν όλες τις αρχές, έτσι ώστε να τραβήξουν τα βλέμματα όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου στη Θάσο και να διοργανώσουν ένα τουρνουά αντάξιο της ποδοσφαιρικής ιστορίας του νησιού.

Το τουρνουά αυτό ήταν μία υπόσχεση της ΕΠΣ Καβάλας, που στην προσπάθεια της να τονώσει το ενδιαφέρον των μικρών παιδιών για το ποδόσφαιρο, επιλέγει ως γήπεδα διεξαγωγής των τουρνουά, γήπεδα μακριά από την πόλη της Καβάλας. Σε αυτό το μοτίβο, δε θα μπορούσε η ΕΠΣ Καβάλας να αφήσει έξω από τα πλάνα της το νησί της Θάσου, το οποίο είναι μια πηγή ποδοσφαιρικών ταλέντων.

Είναι γνωστά τα σπουδαία ονόματα των ποδοσφαιριστών που έχει αναδείξει το νησί της Θάσου, όπως ο Αύγουστος Σοφιάς, ο Θέμης Τζανέτης, ο Γιάννης Σαρανταδέκας, ο Άρης Μαγκαφίνης, ο Δημήτρης Μαγκαφίνης, ο Βασίλης Κοντογεωργίου, ο Αντώνης Τσιμτσιρής, ο Δημήτρης Γούτας και πολλοί άλλοι, εκ των οποίων οι περισσότεροι αγωνίστηκαν σε συλλόγους της Α’ Εθνικής Κατηγορίας.

Είναι λοιπόν υποχρέωση της Ένωσης, αλλά και των ομάδων του νησιού, να στηρίξουν τέτοιες προσπάθειες που έχουν ως στόχο την ενίσχυση των ακαδημιών της Θάσου, αφού σε αυτές θα στηριχθεί το μέλλον του ποδοσφαίρου.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα