Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στις 9 Ιουνίου τα «Αναστασία 2018» στην Ελευθερούπολη

Ημέρα:

spot_img

Ο Α.Ο. Ορμή διοργανώνει τα «Αναστάσια», την καθιερωμένη ετήσια καλοκαιρινή του εκδήλωση, το ερχόμενο Σάββατο 9 Ιουνίου 2018, στις 6μ.μ., στο Κλειστό Γυμναστήριο Ελευθερούπολης.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θεσμός, που πήρε το όνομα της από το όνομα του εκλιπόντα επίτιμου προέδρου και ιδρυτή του συλλόγου Αναστάσιο Αραμπατζή, τα παιδιά του Α.Ο.Ορμή θα συμμετέχουν στον ετήσιο διαγωνισμό σε τεχνικές και φόρμες.

Οι αθλητές-τριες καλούνται να βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο στις 5.30 μ.μ. Καλούνται επίσης γονείς, συγγενείς και φίλοι να βρεθούν στις κερκίδες για να παρακολουθήσουν τα «Αναστάσια», να στηρίξουν την προσπάθεια των παιδιών και να τιμήσουν τη μνήμη του Αναστάσιου Αραμπατζή.

Το βιογραφικό του Αναστασίου Αραμπατζή (1936-2013)

Ο Αναστάσιος Αραμπατζής, ο κ. Τάσος όπως τον ήξεραν όλοι, γεννήθηκε στις 20/1/1936, εποχή δύσκολη και φτωχή για πολλούς τότε. Όμως υπήρξαν και αυτοί που μεγάλωσαν πολύ πιο γρήγορα από την ηλικία τους, τα γράμματα μένουν πίσω και η ανάγκη για δουλειά και ζωή ήταν επιτακτική. Από μικρός έγινε τεχνίτης καροποιός και σιδεράς, επαγγέλματα που ασκούσε έως το 1965 που μετανάστευσε στην Γερμανία. Εκεί γνωρίστηκε με την κ. Κυριακή και η οικογένεια μεγάλωσε ακόμη περισσότερο με την απόκτηση δύο παιδιών, του Χαράλαμπου και της Παναγιώτας. Το 1975 επέστρεψε οικογενειακώς στην Ελλάδα ασχολούμενος με το επάγγελμα του σιδερά έως τη συνταξιοδότησή του. Ήταν ο ιδρυτής του Α.Ο. Ορμή, το 1996, μαζί με φίλους του. Δράσεις πολλές, όπως αυτή που έγινε έξι μήνες μετά τη γέννηση του Α.Ο. Ορμή σε συνεργασία με τον μεγάλο δάσκαλο όλων, το Σίμο Ζαχόπουλο, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα kick boxing με μεγάλη επιτυχία.

Το 2006 τον διαδέχεται στη θέση του Προέδρου ο Βασίλης Βεργόπουλος που έχει την ίδια όρεξη για δουλειά και στόχο να παραμείνει ο σύλλογος σε υψηλό επίπεδο, σε διακρίσεις, σε μετάλλια, διοργανώσεις Πανελλήνιων πρωταθλημάτων παίδων και Β’ κατηγορίας ανδρών, με αποκορύφωμα αυτό της Α’ κατηγορίας ανδρών ελίτ. Αθλητές μέλη του Α.Ο. Ορμή ανεβαίνουν στο βάθρο και κατεβαίνουν με μετάλλια κάνοντας περήφανους τους εαυτούς τους, τους γονείς τους, το σύλλογο αλλά και τον επίτιμο πλέον πρόεδρο Αναστάσιο Αραμπατζή που μας άφησε στις 17/3/2013 για να πάει στους ουρανούς.

Δεν θα τον ξεχάσει κανείς ποτέ και μάλιστα η ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση, διαγωνισμός σε φόρμες, φέρει το όνομα του «Αναστάσια». Είμαστε σίγουροι ότι στη γωνιά του ρινγκ που κάθονται οι αθλητές του ΑΟ Ορμή βρίσκεται και αγωνίζεται με την ψυχή του”.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...

Ο Δήμαρχος Νέστου αποχαιρετά τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη

Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης (27/3/24)...

Μετά τις ευρωεκλογές οι συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ

Απόστολος Χρόνης: «Ελπίζουμε να μην έχουμε ένα θερμό καλοκαίρι...

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο 7ος Παπαχρηστίδειος Δρόμος

Χρήστος Μποσμπότης: Η Ελευθερούπολη έχει το καλύτερο στάδιο στη...

Αυξάνονται σταδιακά τα δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Καβάλας – Πρίνου

Αυξάνονται από δύο σε τρία για τις ημέρες Παρασκευή,...