Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σκληρή απάντηση ΑΟΚ σε Χουλίδη: «Εκεί που μας χρωστούσαν…»

Ημέρα:

spot_img

Από το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Καβάλα εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

O τίτλος της ανακοίνωσης θα μπορούσε να ήταν και “εκεί που μας χρωστούσανε, μας πήραν και το βόδι…!”, διαβάζοντας τις… διαμαρτυρίες παλαίμαχου αθλητή του στίβου για το κλείσιμο του σταδίου Ανθή Καραγιάννη. Άλλωστε ήταν αναμενόμενο οι συνήθεις ύποπτοι να αντιδράσουν και να επιβεβαιώσουν την γενική τους αντίφαση! Δεν διαμαρτύρεται κανείς από τους συλλόγους του στίβου (οι οποίοι αν μη τι άλλο έχουν αγαστή συνεργασία με τον ΑΟΚ) που χρησιμοποιούν το στάδιο, και διαμαρτύρονται αυτοί που παραδέχονται και με τον χαρακτηρισμό παλαίμαχος πως έχουν αποσυρθεί από την ενεργό δράση!

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που μιλούν για παρανομίες, ενώ παρανόμως και χωρίς κανένα μέτρο ασφαλείας χρησιμοποιούν ακόμα και για ρίψεις τον χλοοτάπητα του σταδίου που κοστίζει ετησίως μόνο στον σύλλογο μας 6.000€. Είναι οι ίδιοι από τους οποίους ζητούσαμε πέρυσι, σε χλοοτάπητα που μόλις είχε γίνει επανασπορά να μην κάνουν ρίψεις και μας αγνοούσαν επιδεικτικά! Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ακόμα και τώρα εξακολουθούν να μην έχουν αντιληφθεί ότι τον χλοοτάπητα και του βοηθητικού και του σταδίου, τον συντηρούν άνθρωποι του ΑΟΚ και όχι του Δήμου, οπότε και λογικό είναι να έχουμε πρόσβαση αυτές τις ημέρες αλλά καμία ποδοσφαιρική δραστηριότητα στο στάδιο!  Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που πέρυσι προκάλεσαν ζημιά σε ηλεκτροβάνα του σταδίου, και δεν μας ενημέρωσαν με αποτέλεσμα να κινδυνέψει να καεί μέρος του χλοοτάπητα! Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που προ μιας εβδομάδας, έτρεχαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο ενώ γίνονταν εργασίες και υπήρχαν 10 χαντάκια βάθους μισού μέτρου και συνολικού μήκους 100 μέτρων, με κίνδυνο να τραυματιστούν και να μας ζητούν μετά και τα ρέστα…! Και είναι φυσικά οι ίδιοι που κρίνουν εμάς που πέρα από το κόστος ετήσιας συντήρησης, πληρώσαμε πάνω από 5.000€ για την επέκταση 2 στρεμμάτων του βοηθητικού γηπέδου ενώ ποτέ τους δεν έχουν δαπανήσει ούτε ένα ευρώ έστω για την αποκατάσταση του σταδίου από την δική τους χρήση!

Αλήθεια, προ 10 ημερών το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ παραχώρηση του χλοοτάπητα του Δ.Σ. Ανθή Καραγιάννη στον Α.Ο. Καβάλα, θα το σεβαστούν ή και πάλι θα γράψουν και την απόφαση του Δήμου Καβάλας και τον κανονισμό του σταδίου στα παλαιότερα τον υποδημάτων τους”.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία»

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ "Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη...

Για να μην ξεχνούν, για να θυμούνται…

του Κώστα Παπακοσμά Στην Βέροια στο “Βλαχογιάννειο” Μουσείο δημιούργησαν έναν...

Εμπορικός Σύλλογος: Δηλώστε τις εκδηλώσεις για την «Λευκή Νύχτα»

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο...

Αποδοτική η 4η επιχειρηματική αποστολή της Kourtidis Group στις ΗΠΑ

«Η 4η επιχειρηματική αποστολή της Kourtidis Group στις Η.Π.Α....

Σπουδαστές/τριες του ΙΕΚ ΔΥΠΑ Καβάλας επισκέφτηκαν το «Κωνστάντειο»

Οι μαθητευόμενες και μαθητευόμενοι του τμήματος Κομμωτικής υπό την...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα

Την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κα Σοφία Σακοράφα υποδέχτηκε το...

Μακάριος Λαζαρίδης: «Καπναποθήκες, Εθνολογικό Μουσείο Ν. Καρβάλης και Κάστρο Μ. Αλεξάνδρου εκπέμπουν SOS»

Τη δημιουργία νέου Αρχαιολογικού Μουσείου στους Φιλίππους ζήτησε από...

Δήμος Παγγαίου: Αυξημένη ετοιμότητα για τις πυρκαγιές

Στέργιος Κεχαγιάς: Ζήσαμε ένα παρατεταμένο φθινόπωρο και αυτό μας...