Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Σάλος με έγγραφο της ΕΠΟ που απαγορεύει τα μηνύματα για τη Γενοκτονία!!!

Ημέρα:

spot_img

Μπορεί η ΕΠΟ να έχει τον τελευταίο λόγο στις επίσημες εμφανίσεις των ομάδων που αγωνίζονται σε όλα τα πρωταθλήματα, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες έχει καταφέρει να προκαλέσει ένα… αλαλούμ με τις φανέλες της ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου (αγωνίζεται στο τοπικό Θράκης), και του Απόλλωνα Πόντου που αγωνίζεται στη Football League.

Ωστόσο, με ένα έγγραφο που διέρρευσε από το νομικό τμήμα της ΕΠΟ, και το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει κοινοποιηθεί στις ομάδες (που σημαίνει ότι επίσημη απόφαση δεν υπάρχει), η Ομοσπονδία φέρεται να μπλοκάρει και τις δύο εμφανίσεις επικαλούμενη τον κανονισμό της UEFA που απαγορεύει τα πολιτικά μηνύματα. Μάλιστα, η ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου που επέλεξε να εμφανιστεί στο γήπεδο με την «απαγορευμένη» φανέλα στον αγώνα με τα Παγούρια για το Κύπελλο ΕΠΣ Θράκης τιμωρήθηκε, μιας και ο διαιτητής αποφάσισε να μην ξεκινήσει ποτέ η αναμέτρηση.

«Μας έγραψαν για παράβαση ζώνης αυτοκινήτου, ενώ ακόμα δεν είχαμε μπει στο αυτοκίνητο», αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ποντίων, Μιχάλης Κακουλίδης, κάνοντας λόγο για προειλημμένη απόφαση. Η ομάδα θα κάνει προσφυγή στα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ, καθώς θεωρεί ότι η αναμέτρηση έπρεπε να γίνει κανονικά, ο διαιτητής όφειλε να σημειώσει την παράβαση στο φύλλο αγώνα, και από εκεί και πέρα το θέμα να παραπεμφθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή.

«Δεν θα σταματήσουμε να υπερασπιζόμαστε την ιστορία των Ποντίων»

Από τη μεριά του ο πρόεδρος του Απόλλωνα Πόντου Γιώργος Γιακουμίδης, μιλώντας στον ρ/σ Αθλητικό Μετρόπολις 95,5, επιβεβαίωσε ότι έγγραφο της ΕΠΟ δεν έχει κοινοποιηθεί στην ομάδα και τόνισε ότι «κανονικά πρέπει να έχει έρθει απάντηση από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που παίρνει αποφάσεις, γιατί είναι γνωμοδότηση».

Οι παράγοντες της ομάδας της Καλαμαριάς εδώ και καιρό αναζητούσαν έναν τρόπο να ξεπεραστεί ο σκόπελος της UEFA. Η φράση «Μνήμη 353.000 1914-1923» επελέγη διότι, κατά τον Γιώργο Γιακουμίδη, «αν δεν γνωρίζει κάποιος πρέπει να ψάξει να δει τι εννοούμε, ενώ αυτοί που την ξέρουν γνωρίζουν ότι είναι ο αριθμός των θυμάτων από εκείνη την ταραγμένη περίοδο».

Ο πρόεδρος της ομάδας, ωστόσο, τόνισε ότι η ΠΑΕ θα υπακούσει το νόμο, όπως έχει υποχρέωση να κάνει, και θα αποδεχθεί την εντολή του ανεξάρτητα από το αν συμφωνεί ή όχι. «Αυτό δεν σημαίνει πως θα σταματήσουμε να προβάλλουμε τη Γενοκτονία, να υπερασπιζόμαστε την ιστορία των Ποντίων, και των Ελλήνων γενικότερα», κατέληξε.(πηγή: pontos-news.gr)

Γ. Νέλ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ψηφιακή κάρτα εργασίας φέρνει προβλήματα και πρόστιμα;

Για κάποιους κλάδους είναι αρκετά δύσκολο να εφαρμοστεί Προβλήματα σε...

Το Σώμα Οδηγισμού καθάρισε το περιαστικό δάσος της Καβάλας

Το ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ Τ.Τ. ΚΑΒΑΛΑΣ πραγματοποίησε με μεγάλη...

Το πρόγραμμα υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ελευθερούπολη

Στην Ελευθερούπολη στο χώρο έμπροσθεν του Δημαρχείου, θα πραγματοποιηθεί...

Εντυπωσιακά αποτελέσματα από την τρίτη Επιχειρηματική Αποστολή της Kourtidis Group στην Αμερική

Με μεγάλη επιτυχία και ουσιαστικά αποτελέσματα για τη Β....

Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση του ΠΑΣΟΚ στην Θάσο

Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση πραγματοποίησε το ΠΑΣΟΚ στην Θάσο και...

«Μέθοδος Gronholm» του Jordi Galceran στο «Αντιγόνη Βαλάκου»

 ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ «Καλησπέρα και καλώς ήρθατε. Όπως...

Έλλειψη προσωπικού και στον κλάδο της οικοδομής

Σωτήρης Λαζαρίδης: Ίσως δεν υπάρχει ικανοποίηση από τις αμοιβές,...