Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πανέτοιμη η Καβάλα υποδέχεται το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων

Ημέρα:

spot_img

«Η Καβάλα είναι πανέτοιμη να φιλοξενήσει το μεγάλο γεγονός των πανελληνίων αγώνων Παμπαίδων – Παγκορασίδων. Μετά από δεκαετίες αφάνειας μπήκαμε ξανά στον χάρτη του κλασικού αθλητισμού», τόνισε σε δηλώσεις της η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή (14/7). 

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά η δήμαρχος Καβάλας, περίπου 4.000 αθλητές και οι συνοδοί τους έχουν καταφθάσει στην πόλη μας, ενώ θα διαμείνουν από δυο ως επτά βράδια, αφού αρκετές οικογένειες θα συνδυάσουν τους αγώνες με διακοπές.

”Σε μόλις δυόμιση χρόνια κάναμε όσα δεν είχαν γίνει τα τελευταία 20 χρόνια…”

”Τα οφέλη είναι πολλά και τεράστια, πριν από όλα για τον κλασικό αθλητισμό. Η προβολή του δήμου μας όμως και μια μεγάλη οικονομική ανάσα για την τοπική οικονομία είναι αυτό που ενδιαφέρει τους Καβαλιώτες, εκτός από την αναβίωση του κλασικού αθλητισμού. Σε μόλις δυόμιση χρόνια κάναμε όσα δεν είχαν γίνει τα τελευταία 20 χρόνια. Δυο πανελλήνια πρωταθλήματα, μεγάλη αναβάθμιση της αθλητικής εγκατάστασης του ”Ανθή Καραγιάννη”. Έχουμε πλέον από τους καλύτερους εξοπλισμούς στην Ελλάδα. Η τυφλή εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο ΣΕΓΑΣ και ο πρόεδρος του, τα λέει όλα. Το φετινό ρεκόρ συμμετοχών δείχνει ότι η Καβάλα, αρέσει, πείθει, πρωταγωνιστεί. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στους αθλητές και στα 40 παιδιά από την Καβάλα, αλλά και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γ. Φιλόσογλου, ο οποίος δουλεύει καθημερινά για την αναβίωση του αθλητισμού στην πόλη, αλλά και σε όλους τους εκπρόσωπους του κλασικού αθλητισμού”, επισήμανε σχετικά στις δηλώσεις της η δήμαρχος Καβάλας.

Αναβαθμισμένο το γήπεδο της Καβάλας – Δεύτερο σε εξοπλισμό μετά το Ο.Α.Κ.Α. !

Από την πλευρά του ο Σάββας Νικολαϊδης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ και πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του πανελληνίου πρωταθλήματος Παμπαίδων – Παγκορασίδων, υπογράμμισε στις δηλώσεις του: ”Έχουν πολλά χρόνια να γίνουν αγώνες τέτοιου επιπέδου. Ειλικρινά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δήμο Καβάλας, στην δήμαρχο και στον κ. Φιλόσογλου. Έχει αναβαθμιστεί το γήπεδο της Καβάλας και πιστεύω ότι σε εξοπλισμό μετά το Ο.Α.Κ.Α. είναι το στάδιο της Καβάλας. Αν διέθετε οκτώ διαδρόμους θα μπορούσαμε να κάνουμε Βαλκανικά και Πανευρωπαϊκά ακόμη πρωταθλήματα, με μια προσθήκη ενός βοηθητικού χώρου ρίψεων. Ήδη έρχεται πολύς κόσμος, δεν υπάρχει χώρος μέσα στην Καβάλα, κλείνουμε ξενοδοχεία σε Κεραμωτή, Λυδία, Νέα Πέραμο και Κρηνίδες, ενώ πολλοί ζητούν δωμάτιο και για μετά τους αγώνες για να παραθερίσουν. Ήρθαν πέρυσι τους άρεσε και θέλουν να μείνουν και φέτος”.

Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα των αγώνων αρχίζει στις 8.30 το πρωί του Σαββάτου και συνεχίζεται στις 4.30 το απόγευμα και τις δυο ημέρες (Σάββατο – Κυριακή).

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αισιοδοξία για το έργο στο λιμάνι της Ηρακλείτσας

Γιώργος Καλλινικίδης: Η Περιφέρεια είναι υπεύθυνη για τις πληρωμές...

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από 19.04.2024

Από τον δήμο Καβάλας ανακοινώνονται τα ακόλουθα: Σύμφωνα με έκτακτο...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Mercedes

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Mercedes C180 Elegance, Αυτόματο, 6/99,  Βενζίνη/Υγραέριο, 260.000 km.ΑτρακάριστοΆριστη...

Καταρρέει η στέγη του παλιού Πρωτοδικείου

Κωστής Σιμιτσής: Ο δήμαρχος κάνει έναν μοναχικό αγώνα, χρειάζεται...

Κάθετα αντίθετοι στον «κανονισμό πυροπροστασίας» οι κάτοικοι του Κρυονερίου

Την κάθετη αντίθεσή της στον «κανονισμό πυροπροστασίας εντός ή...

ΑΝΚΑ: Επιπλέον 7,8 εκατ. ευρώ από το πρόγραμμα Leader στον νομό Καβάλας

Σε συνέχεια των με αριθ. πρωτ.: 927/11.04.2024 και 1041/18.04.2024...

Μάκης Παπαδόπουλος: Θα λειτουργήσει το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

Ρωτάμε ευθέως τη Διοίκηση του Δήμου Καβάλας: ·         Θα λειτουργήσει φέτος...

Απάντηση του Χρ. Τοψίδη στον Μ. Λαζαρίδη για τις αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους της ΠΕ Καβάλας

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης απαντώντας στον βουλευτή ΝΔ...