Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πανέτοιμες οι Αραμπατζή – Νικολάου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Ελευθερούπολη

Ημέρα:

spot_img

Την Πέμπτη η Ελευθερούπολη και συγκεκριμένα το κλειστό γυμναστήριο θα φιλοξενηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Πανκορασίδων.

Τα δύο χρυσά κορίτσια του Α.Ο. Ορμή, η Ραφαέλα Αραμπατζή και η Χριστίνα Νικολάου, δηλώνουν έτοιμες για νέες επιτυχίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παίδων-Παμπαίδων-Κορασίδων-Πανκορασίδων που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Ελευθερούπολης στο διάστημα 19-22 Οκτωβρίου 2017. Οι δύο νεαρές αθλήτριες είχαν κατακτήσει πέρυσι στον ίδιο χώρο την κορυφή στις κατηγορίες τους και όπως μας είπαν είναι αποφασισμένες να υπερασπιστούν τους τίτλους τους.

Η Ραφαέλα Αραμπατζή είναι χαμηλών τόνων και προτιμά να δείχνει την δύναμη της στο ρινγκ. Εκεί όπου τον τελευταίο χρόνο κατάφερε να κατακτήσει ένα χρυσό μετάλλιο σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα, ένα χρυσό σε διεθνές τουρνουά και να συμμετέχει επίσης στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας της. Η νεαρή αθλήτρια μας όπως μας είπε: «Είμαι πολύ καλά, αισθάνομαι καλά και είμαι κατάλληλα προετοιμασμένη για το καλύτερο. Περιμένουμε πως και πως τους αγώνες που θα γίνουν στην πόλη μας και η ευθύνη είναι μεγάλη καθώς όλοι πλέον περιμένουν περισσότερα, οι απαιτήσεις αυξήθηκαν». Αναφέρθηκε στη συνέχεια στην διάκριση της στη Σερβία λέγοντας: «Ήταν μια πολύ δυναμική εμπειρία, από αυτές που λίγες αθλήτριες θα ζήσουν και για τον λόγο αυτό είμαι ευτυχισμένη. Έχουμε όμως μπροστά μας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που είναι ο βασικός μας στόχος μέχρι τον επόμενο. Είναι μια άλλη διοργάνωση που βλέπουμε ξεχωριστά».

Η Ραφαέλα σημείωσε επίσης: «Καλούμε τους αθλητές, συναθλητές και μη, τους φιλάθλους να έρθουν στο κλειστό γυμναστήριο για να γνωρίσουν την πυγμαχία και να βοηθήσουν τους αθλητές με την υποστήριξη τους. Τους περιμένουμε, τους θέλουμε όλους στο πλευρό μας».

Η Χριστίνα Νικολάου είχε, όπως δήλωσε, ένα μικρό πρόβλημα στη μέση όμως το ξεπέρασε και είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό. Συμπλήρωσε δε τα εξής: «Νιώθω καλά, είμαι καλά και θα προσπαθήσω να πετύχω ό,τι και πέρυσι. Έχω άγχος γιατί πρέπει να υπερασπιστώ την πρώτη θέση που κέρδισα πέρυσι όμως πιστεύω πως θα είμαι έτοιμη για τη στιγμή των αγώνων». Η νεαρή αθλήτρια κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης και πιο συγκεκριμένα είπε: «Καλούμε τους φίλαθλους να μας υποστηρίξουν, να μας δώσουν κουράγιο με την παρουσία τους ώστε να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε πέρυσι. Είναι σημαντικό που οι αγώνες θα γίνουν και πάλι στην έδρα μας και είναι μια καλή ευκαιρία για όλους να γνωρίσουν ένα μαχητικό άθλημα όπως η πυγμαχία».

Γ. Νέλ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο νέος Διοικητής της ΧΧ ΤΘ Μεραρχίας στον δήμο Νέστου

Τον Δήμαρχο Νεστου Σάββα Μιχαηλίδη, επισκέφτηκε στο Δημαρχείο Χρυσουπολης,...

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Τένιας Μακρή στην Καβάλα

Το «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Καβάλας και η...

ΔΗΚΕΘ: Η μισή αλήθεια είναι ψέμα

Από την ΔΗΚΕ Θάσου εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου: Όλο...

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου Χρήστου Θώμου

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου Χρήστου...

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...