Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι διαιτησίες στους αγώνες της Καβάλα BC δεν αντέχονται

Ημέρα:

spot_img

«Τα ίδια Παντελάκι μου, τα ίδια Παντελή μου» και το βιολί συνεχίζεται. Πάλι 2 διαιτητές του μπάσκετ, πάλι από την Θεσσαλονίκη (ένας άντρας και μια γυναίκα) πάλι σε αγώνα της τοπικής ομάδας ΚΑΒΑΛΑ Β.C. έκαναν όργια αδικίας!!!

Συγκεκριμένα οι κ.κ. Φουτζήλας και Πετανίδου υποτίμησαν την νοημοσύνη 500 και πλέον Καβαλιωτών κουράζοντας τους για μια φορά ακόμη με τις αποφάσεις τους. Έλεος πια δεν αντέχονται άλλο!!! Κυρίως όμως έβλαψαν τους νεαρούς παίκτες του Ανδρέα Καραπιπερίδη διότι τους τσάκισαν λόγω απειρίας και ψυχραιμίας το νευρικό σύστημα. Έτσι σε ένα παιχνίδι που θα έκαναν περίπατο κόντεψαν να το χάσουν παρά κάτι! Έσφιξαν όμως τα δόντια και με δάκρυα στα μάτια από την δίκαια οργή τους έχοντας σαν πρωτεργάτες τους κάπως πιο έμπειρους Αθανασιάδη, Πλιούκα, Μιχάλογλου καθάρισαν στο τέλος το παιχνίδι νικώντας τον Α.Ο. Αγρινίου (ομάδα από το κάτω ράφι) και την απαράδεχτη διαιτησία! Πώς να μην γνωρίσουν στο τέλος την αποθέωση από τους φιλάθλους που έγιναν ένα κουβάρι με τους ηρωικούς παίκτες.

Το έχω αναφέρει και άλλες φορές. Ο τρόπος που μας συμπεριφέρονται ιδίως οι διαιτητές από την Θεσσαλονίκη γίνεται στο βωμό της διπλωματίας! Διότι αυτοί ξέρουν τι εστί η ομάδα της Καβάλας και υπολογίζουν ότι αφού έτσι και αλλιώς θα κερδίσει άσε να την δυσκολέψουμε να τα έχουμε καλά και με την άλλη ομάδα. Αυτή είναι η αλήθεια και όλα τα άλλα εγώ τα ακούω βερεσέ!!

Κατ’ αρχήν δείτε τα δεκάλεπτα και το τελικό σκορ και θα καταλάβετε και εσείς που δεν ήσασταν παρόντες (κακώς βέβαια). 1ο 15-16, 2ο 34-23, 3ο 49-41, τελικό 64-56. Με 11 τρίποντα έναντι 5 τόσο μικρό σκορ; Με τόσα λίγα δίποντα και τόσες λίγες βολές; Εξήγηση. Με τόσο «ξύλο» που έφαγαν οι νεαροί άσσοι της Καβάλας χωρίς να δίνεται κανένα φάουλ τι θέλατε να γίνει; Αντίθετα εισέπραξαν οι ίδιοι τεχνικές ποινές και δήθεν αντιαθλητικά φάουλ. Εννοείται ότι το γήπεδο ήταν ένα καζάνι που ευτυχώς δεν εξερράγη.

Έτσι λοιπόν όλοι μας θα κάνουμε τουλάχιστον ήσυχα Χριστούγεννα και για το νέο έτος έχει ο Θεός. Το πρωτάθλημα ξαναρχίζει 7 Ιανουαρίου 2018 Κυριακή του Ιωάννου Προδρόμου. Η τοπική ομάδα από την 2η θέση πλέον πηγαίνει να αντιμετωπίσει το ιστορικό Ανατόλια στην Θεσ/νικη την ομάδα του πρώην αρχηγού μας Σωτήρη Καραποστόλου. Μέχρι τότε έχουμε χρόνο να ηρεμήσουμε και να κάνουμε μια αναδρομή στα παιχνίδια της ομάδας μας όχι όμως στις διαιτησίες. Αυτές πρέπει να τις ξεχάσουμε όσο γίνεται σύντομα διότι μόνο ζημία θα έχουμε στον οργανισμό μας. Η Καβάλα με τους 18 βαθμούς τους οποίους αποκόμισε από τις δύο άδικες ήττες και τις 8 δίκαιες νίκες δεν θα προδώσει κανένα! Αρκεί όλη η Καβάλα να την βοηθήσει όσο γίνεται περισσότερο. Οι παίκτες -και αυτό είναι σίγουρο- θα τα δώσουν όλα στο παρκέ για την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία μπάσκετ ανδρών. Να είστε σίγουροι και να τους έχετε εμπιστοσύνη.

Για τους λίγους που μου ευχήθηκαν για την συμπλήρωση μισού αιώνα στην αθλητική δημοσιογραφία ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και μια υπόσχεση ότι όσο αναπνέω θα παλεύω για το καλύτερο.

VERITE

«DEMI SIECLE»

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...