Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μπράβο σας κ. Υπουργέ Αθλητισμού!!!

Ημέρα:

spot_img

«Αιδώς Αργείοι» όπως θα έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι μας. Αυτό συνέβη στο αρμόδιο υπουργείο εξέτασης και έγκρισης των δικαιολογητικών όλων των αθλητικών συλλόγων για την φετινή περίοδο 2019 -2020 δεν έχει προηγούμενο!!!

Μόλις μπήκε στην αίθουσα ο επιτετραμμένος υφυπουργός κ. Αυγενάκης κόντεψε να μείνει στήλη άλατος! Σε μια στίβα υπήρχαν καμιά δεκαριά φάκελοι με τα κανονικά δικαιολογητικά και δίπλα τι νομίζετε ότι υπήρχε; Μια στοίβα από καμιά εκατοσταριά φάκελοι με ένα χαρτομάνι που κάθε άλλο παρά τα κανονικά δικαιολογητικά περιείχε!! Τότε ο εκ Κρήτης πολιτικός οργισθείς χωρίς δεύτερη κουβέντα έδωσε εντολή να επιστραφούν όλα τα δικαιολογητικά στους ενδιαφερόμενους. Η διαδικασία ανεβλήθη για την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019 την ίδια ώρα.

Εγώ σας το είπα δεν το γνωρίζω τον  άνθρωπο. Από αυτή του όμως την παλληκαρήσια ενέργεια δείχνει πόσο κρητικό παλικάρι είναι και πόσο πήρε σοβαρά τον ρόλο που του ανατέθηκε. Γι’ αυτό λέω μέσα από την καρδιά μου ΜΠΡΑΒΟ σας κ. Αυγενάκη και να μείνετε πάντα έτσι!!

Όπως καταλαβαίνετε η κατάσταση είναι κωμικοτραγική στον Ελληνικό αθλητισμό σε όλα τα είδη του. Και εδώ είναι και το αστείο. Υπήρξαν μερικοί που τόλμησαν να ρωτήσουν τι θα γίνει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων. Καλά ρε παιδιά δεν έχετε ίχνος ντροπής επάνω σας; Εδώ δεν έχετε κανονικά χαρτιά να συμμετάσχετε συζητάτε τι θα πάρετε σε χρήμα εκ των προτέρων; Σε οποιοδήποτε άθλημα και αν συμμετάσχουν οι ομάδες τους ο νους και ο λογισμός τους ήταν μονό αυτός;  Και από πού τα ζητάτε; Από την κυβέρνηση που έχει μια μόνο βδομάδα. Ψάχνετε για κορόιδα; Αμ δε, που θα τσιμπήσει ο νέος υπουργός Οικονομικών όταν οι θεσμοί είναι στο κατώφλι της χώρας.

Λοιπόν σοβαρευτείτε όσο υπάρχουν ακόμη λίγες μέρες. Τουλάχιστον οι λίγοι σοβαροί που υπάρχουν σε αυτή την χώρα ας συνετίσουν τους πολλούς που περνούν τους άλλους για κορόιδα και τον εαυτό τους για έξυπνο!! Εδώ καταντήσαμε πλέον τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ περισσότερο, αλλά και στα άλλα αθλήματα (βόλεϊ , υδατοσφαίριση, χάντμπολ) να μην γνωρίζει η κάθε μια ομάδα σε ποιάν κατηγορία θα παίξει!!! Άλλος παραιτείται λόγω οικονομικών δυσχερειών, άλλος αγοράζει το Α.Φ.Μ. άλλου και ανεβαίνει κατηγορία και γενικά γίνεται ένα μπάχαλο που να δούμε πως θα ξεμπλεχτεί. Ήμασταν που ήμασταν ένα απέραντο τρελοκομείο στα άλλα θέματα γίναμε και στον αθλητισμό.

Τέλος να μην το ξεχάσω. Ο Αγγελής Αναστασιάδης αποτελεί παρελθόν από το εθνικό συγκρότημα ποδοσφαίρου… Αυτά….

VERITE 51 ANEE

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αυξημένες οι απαιτήσεις για νερό στη Θάσο φέτος

Κώστας Μανίτσας: Ο χειμώνας πέρασε χωρίς βροχές, ήταν μακράν...

Τι απαιτεί ο δήμος Καβάλας από τους δημότες για την πυρασφάλεια

Συνέντευξη Τύπου για τα μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος που...

Εξιχνιάστηκαν 5 απάτες σε βάρος ηλικιωμένων σε περιοχές της Καβάλας

Εξιχνιάσθηκαν έπειτα από επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος...

Έκανε το σπίτι του θερμοκήπιο καλλιέργειας κάνναβης

Συνελήφθη χθες (24-4-2024) το μεσημέρι, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης,...

Κάνε ότι κοιμάσαι!

του Παύλου Λεμοντζή Αυτό έκανα. Δήθεν κοιμόμουν, με ανοικτά τα...

Κυκλοφοριακό: Τα χειρότερα έρχονται μετά το Πάσχα!!!

Αντώνης Μαστοράκης: Ζούμε πλέον εποχές που δεν υπήρχε ο...

Ευρωεκλογές: Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς

Μπάμπης Δράκος: Να μην επιτρέπουμε στη χώρα να επιστρέψει...