Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Πλήθος κόσμου στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας

Ημέρα:

spot_img

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο της Νομαρχίας Καβάλας «Γιώργος Παυλίδης» πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση κοπή της καθιερωμένης Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Στέφανος, η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καβάλας Ευαγγελία Δρακονάκη, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, το μέλος του Επιμελητηρίου Καβάλας και Πρόεδρος της «Ευκάλυψις» Κίμων Παπαδόπουλος, ο πρώην υπουργός Γιώργος Καλαντζής, ο  πρώην Δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής, ο Π. Τζουμάκης μέλος του Επιμελητηρίου Καβάλας, καθώς και οι: Ν. Βογιατζίδης, εκπρόσωπος του Σωματείου των Εργαζομένων των Λιπασμάτων Καβάλας, Άννα Τζαβανάρη εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, Κ. Παπακοσμάς πρώην θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κ. Λαζαρίδου εκπρόσωπος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Καβάλας, Χ. Ξακοπούλου εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου Καβάλας, Χ. Καφεντζοπούλου Διευθύντρια του Dyslexia Center και πλήθος κόσμου.

Η εκδήλωση να τονίσουμε ότι ξεκίνησε με την τιμητική απονομή του 6ου DAN στον προπονητή του Συλλόγου, Χάρη Παλτόγλου από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Στέφανο. Στην συνέχεια της εκδήλωσης και υπό τον συντονισμό της Προέδρου του Δ.Σ. του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, ο προπονητής του Συλλόγου απένειμε τις μαύρες ζώνες και DAN στους επιτυχόντες στις εξετάσεις του Ιουνίου αθλητές του. Έπειτα το βήμα πήραν οι επίσημοι προσκεκλημένοι για ένα σύντομο χαιρετισμό αλλά και για να βραβεύσουν τους αθλητές που διακρίθηκαν την προηγούμενη χρόνια στα Αθλητικά Πρωταθλήματα στα οποία ο καβαλιώτικος σύλλογος με επιτυχία έλαβε μέρος.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την επίδειξη δεξιοτήτων από τους αθλητές της σχολής που με απόλυτη πειθαρχία και δεξιοτεχνία επέδειξαν τις αθλητικές του δυνατότητες. Εντυπωσιακότερες αυτών οι ασκήσεις δεξιοτεχνίας που επέδειξαν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία και ζώνη αθλητές που εντυπωσίασαν το κοινό. Η εκδήλωσε ολοκληρώθηκε με τον ευχαριστήριο λόγο του προπονητή του συλλόγου προς τους γονείς των αθλητών αλλά και τα μέλη του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας που βρίσκονται πάντα κοντά στον Σύλλογο στηρίζουν την προσπάθεια του.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σωτήρης Λαζαρίδης: Προχωράμε για την επόμενη μέρα όλοι μαζί

«Η προσέλευση στις εκλογές του Τ.Ε.Ε. - Α.Μ. την...

Νέες βραβεύσεις από την Energean σε σχολεία του Δήμου Καβάλας

Στον Σχολικό Μαραθώνιο «Πάμε Ανακύκλωση» Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η...

Κοινή ομιλία υποψήφιων ευρωβουλευτών της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Καβάλας με την...

Λ. Παππάς: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές

«Δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους το ευρωπαϊκό διακύβευμα...

Πραγματικές αυξήσεις μισθών διεκδικούν οι δημόσιοι υπάλληλοι

Στην είσοδο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, συγκεντρώθηκαν...

Τεχνική βοήθεια από την Παγκόσμια Τράπεζα για θέματα του Περιγιαλίου

Για τις συναντήσεις που είχε στην Αθήνα μαζί με...

«Πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια. Η εφαρμογή στη Σύγχρονη Ορθοπαιδική»

Παρουσίαση του Ιατρείου Αναγεννητικής Ιατρικής Μυοσκελετικών Παθήσεων Μία ενδιαφέρουσα ομιλία...

Ερντογάν για Eurovision: Μακριά από αυτό το αίσχος – Προτάσσει ένα άφυλο είδος ως πρότυπο στους νέους

Για την υπογεννητικότητα στην Τουρκία μίλησε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Ταγίπ...