Κυριακή, 29 Μαΐου, 2022

ΚΑΒΑΛΑ 2004: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των τμημάτων υποδομής

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Γιάννης Σιαπέρας
Γιάννης Σιαπέρας
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του αθλητικού κέντρου ΚΑΒΑΛΑ 2004 , με την επιμέλεια του πρόεδρου κ. Ιωάννη Ρούμπα, για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς τους αθλητές του σωματείου.

Την 3η εβδομάδα προετοιμασίας διανύει ήδη το ανδρικό τμήμα του συλλόγου που μετρά συνολικά 24 παίκτες στο δυναμικό της, αποτελούμενο κατά 80% από το περυσινό εφηβικό τμήμα του Ηρακλή Καβάλας, με ποδοσφαιριστές γεννηθείς το 1999 καθώς και 7 παίκτες της ΚΑΒΑΛΑΣ 2004. Προπονητής του ανδρικού τμήματος είναι ο κ. Γεώργιος Αγγελίδης, που ήταν και ο περυσινός προπονητής του εφηβικού τμήματος του Ηρακλή Καβάλας. Σκοπός του τμήματος είναι η καλλιέργεια των ποδοσφαιριστών, που θα αποτελέσουν το μέλλον του Ηρακλή Καβάλας και την ανάδειξή τους γενικότερα σε ανώτερες κατηγορίες.

Τα υπόλοιπα νέα της ΚΑΒΑΛΑ 2004 είναι τα εξής:

 

  • Την Κυριακή 23 Αυγούστου και ώρα 17.15 στο γήπεδο «Κωτσάλου» αγωνίζεται το ανδρικό τμήμα της ΚΑΒΑΛΑΣ – 2004 για το την 1η φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας με την ομάδα του Αετού Ορφανού.

 

  • Για 2η χρονιά υπεύθυνος προπονητής των τμημάτων υποδομής που αποτελούν και το μέλλον του συλλόγου, είναι ο προπονητής Γεώργιος Αλεξανδρίδης.

 

  • Την Τετάρτη 19 Αυγούστου και ώρα 18.00 ξεκίνησε την χρονιά και το τμήμα ηλικιών 2002-2003 στο αθλητικό κέντρο ΚΑΒΑΛΑ 2004 στο γήπεδο «Κωτσάλου».

 

  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές των τμημάτων υποδομής σε όλες τις ηλικίες από 5-13 ετών. Στόχος μας, για τις μικρές ηλικίες είναι η σωστή διαπαιδαγώγηση και πειθαρχία που αποτελούν μέριμνα των γονέων, των δασκάλων στο σχολείο και την δική μας στην καθημερινή ημερήσια εκγύμναση των παιδιών στο γήπεδο, καθώς και στην ανάδειξη ταλέντων για τα παιδιά που αγαπούν και αφοσιώνονται στο ποδόσφαιρο. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6933-331.131 κ Αλεξανδρίδη Γεώργιο.

 

  • Η ποδοσφαιρική «οικογένεια» της ΚΑΒΑΛΑ 2004, εύχεται σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο του νομού Καβάλας, καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία».

Διαφημίσεις