Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Δημήτρης Πουρσαϊτίδης: Οι προτάσεις του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. δεν θα πάνε χαμένες

Ημέρα:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια το Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε.. γιατί μετά από αίτημα της Κοινότητας Αμυγδαλεώνα συνέστησε μια επιτροπή και ασχολήθηκε με την έκταση στην οποία πρότεινε η Κοινότητά μας να γίνει ένα μητροπολιτικό πάρκο που μέχρι σήμερα ήταν ανεκμετάλλευτη».

Τα παραπάνω τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αμυγδαλεώνα, Δημήτρης Πουρσαϊτίδης, ο οποίος συμπλήρωσε σχετικά: «ήταν περίπου καλοκαίρι του 2021 και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. – Α.Μ. να μας καταθέσει μια πρόταση 40 σελίδων αξιοποίησης αυτής της έκτασης».

«Οι προτάσεις του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. – Α.Μ. θεωρούμε ότι δεν θα πάνε χαμένες. Οι φορείς θα τις εξετάσουν και σιγά σιγά θα αξιοποιήσουμε αυτόν τον χώρο προς όφελος όλων μας και του περιβάλλοντος…»

«Δεν μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε δημόσια το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. – Α,Μ. γιατί αφιλοκερδώς αρκετά άτομα ασχολήθηκαν με το αίτημα του Αμυγδαλεώνα. Το μητροπολιτικό πάρκο είναι στο όρος Φουντουκλή κατεβαίνοντας από Αμυγδαλεώνα δεξιά, όλη εκείνη η βουνοπλαγιά. Είναι χιλιάδες στρέμματα, είναι προσβάσιμο υπάρχει χωματόδρομος αυτή τη στιγμή, αλλά θα μπορούμε με παρεμβάσεις ο δρόμος και να μεγαλώσει και να γίνει προσβάσιμος σε όλα τα αυτοκίνητα. Μιλάμε για 6.500 στρέμματα, ήταν ιδιοκτησία της Κοινότητας Αμυγδαλεώνα και από τη στιγμή που ενταχθήκαμε στον Δήμο Καβάλας, ανήκει σε αυτόν. Είναι τεράστια η έκταση με φανταστική θέα από εκεί. Βλέπουμε τα Τενάγη των Φιλίππων, το Παγγαίο όρος, βλέπουμε μέχρι και τη Νέα Καρβάλη. Πιστεύω ότι έχει ανάγκη ο κόσμος να ξεφύγει από τα προβλήματα και να βρεθεί σε έναν τέτοιο χώρο. Οι προτάσεις του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. – Α.Μ. θεωρούμε ότι δεν θα πάνε χαμένες. Οι φορείς θα τις εξετάσουν και σιγά σιγά θα αξιοποιήσουμε αυτόν τον χώρο προς όφελος όλων μας και του περιβάλλοντος», σημείωσε ακόμη στις δηλώσεις του ο κ. Πουρσαϊτίδης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απαγόρευση θαλασσίων δραστηριοτήτων στη Νέα Ηρακλείτσα

Με απόφαση του Λιμενάρχη Καβάλας απαγορεύεται η κυκλοφορία πλοίων,...

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ποιότητα του νερού στη Θάσο

Κώστας Μανίτσας: «Ο κ. Παπαδόπουλος δεν μας έδωσε στοιχεία...

Οργή των ιδιοκτητών ταξί με τους πειραματισμούς του δημάρχου

Χρήστος Ιωαννίδης: Ο άνθρωπος καταστρέφει την πόλη, δεν το...

Αρκεί η διαφωνία των γονέων για να αποφασίσει το δικαστήριο αποκλειστική επιμέλεια;

Σε περίπτωση που η από κοινού άσκηση της γονικής...

Πεσμένη η καταναλωτική κίνηση στην αγορά της Ελευθερούπολης

Παναγιώτης Παπαευαγγέλου: Δεν υπήρξε η κίνηση που είχαμε άλλες...

Τελειωμό δεν έχουν τα πειράματα στην Πλατεία Καπνεργάτη!!!

Η νέα πρόταση για τη θέση της πιάτσας ταξί...

Ο Ιατρικός κόσμος κρατάει μικρό καλάθι

Ξενοφών Κροκίδης: Δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό για την υγεία...

Καβάλα: Βιντεοσκοπούσε ζευγάρι σε κατάστημα

Συνελήφθη την 5-9-2024 το μεσημέρι στην Καβάλα, από αστυνομικούς...