Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Αρχέλαος Γρανάς: Μεγαλύτερη εξωστρέφεια για το ΔΗΠΕΘΕ

Ημέρα:

Η ακόμη μεγαλύτερη εξωστρέφεια είναι το στοίχημα της νέας διοίκησης του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην τοπική ΕΡΑ, ο νέος πρόεδρός του, Αρχέλαος Γρανάς.

«Είναι ένα αντικείμενο που μου φαίνεται ελκυστικό, αλλά δεν έχω ακόμη μεγάλη επαφή με το προσωπικό, με το οποίο συζήτησα μια φορά και είπαμε κάποια πράγματα για το πως θα διαχειριστούμε όλα τα ζητήματα», ανέφερε αρχικά ο κ. Γρανάς. 

«Στόχος να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε απρόσκοπτα τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του πρώτου εξαμήνου και από εκεί και πέρα να δούμε και το πρόγραμμα του 2ου εξαμήνου…»

«Μην ξεχνάμε ότι και το Cosmopolis περνάει πλέον στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., οπότε είχαμε και μια συνάντηση με τον κ. Ζοπόγλου, ο οποίος είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ, όπως και με την καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., την κ. Οικονόμου, με στόχο να ενημερωθώ, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε διάφορες εκδηλώσεις για το πρώτο εξάμηνο του νέου έτους, αυτές που ήδη έχουν προγραμματιστεί από την προηγούμενη θητεία, για να μπορέσουμε να τις ξεκινήσουμε απρόσκοπτα. Χρειάζεται μια προετοιμασία για το πρόγραμμα και από εκεί και πέρα να δούμε και το πρόγραμμα του 2ου εξαμήνου», ανέφερε στη συνέχεια ο νέος πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας. 

«Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να δούμε πως θα μεταφέρουμε έργα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας και να τα παρουσιάσουμε σε άλλες πόλεις…»

«Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας πρέπει να γίνει ακόμη πιο εξωστρεφές, να μεταφέρει τις δράσεις του και εκτός της περιοχής μας, σε άλλες Περιφερειακές Ενότητες. Αυτό είναι κάτι που θα το δούμε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για μεταφέρουμε έργα του ίδιου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας και να τα παρουσιάσουμε σε άλλες πόλεις, όπως στην Κομοτηνή που έχει ένα υπέροχο Μέγαρο Μουσικής ή να πάμε στην Δράμα. Δεν συζήτησα ακόμη για θέματα προϋπολογισμού και τι μπορούμε να κάνουμε, είναι κάτι που θα δούμε τις επόμενες ημέρες, είναι ακόμη νωρίς», σημείωσε καταληκτικά ο Αρχέλαος Γρανάς. 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απαγόρευση θαλασσίων δραστηριοτήτων στη Νέα Ηρακλείτσα

Με απόφαση του Λιμενάρχη Καβάλας απαγορεύεται η κυκλοφορία πλοίων,...

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ποιότητα του νερού στη Θάσο

Κώστας Μανίτσας: «Ο κ. Παπαδόπουλος δεν μας έδωσε στοιχεία...

Οργή των ιδιοκτητών ταξί με τους πειραματισμούς του δημάρχου

Χρήστος Ιωαννίδης: Ο άνθρωπος καταστρέφει την πόλη, δεν το...

Αρκεί η διαφωνία των γονέων για να αποφασίσει το δικαστήριο αποκλειστική επιμέλεια;

Σε περίπτωση που η από κοινού άσκηση της γονικής...

Πεσμένη η καταναλωτική κίνηση στην αγορά της Ελευθερούπολης

Παναγιώτης Παπαευαγγέλου: Δεν υπήρξε η κίνηση που είχαμε άλλες...

Τελειωμό δεν έχουν τα πειράματα στην Πλατεία Καπνεργάτη!!!

Η νέα πρόταση για τη θέση της πιάτσας ταξί...

Ο Ιατρικός κόσμος κρατάει μικρό καλάθι

Ξενοφών Κροκίδης: Δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό για την υγεία...

Καβάλα: Βιντεοσκοπούσε ζευγάρι σε κατάστημα

Συνελήφθη την 5-9-2024 το μεσημέρι στην Καβάλα, από αστυνομικούς...