Παρασκευή, 14 Μαρτίου, 2025
Παρασκευή, 14 Μαρτίου, 2025
Περισσότερα

    Δωρεά υλικού για την Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος

    Ημέρα:

    spot_img
    spot_img
    spot_img

    Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, κατόπιν της σχετικής απόφασης του Προέδρου κου Κωνσταντίνου Μίχαλου και του Διοικητικού Συμβουλίου της, προέβη μέσω του Επιμελητηρίου Έβρου στην άμεση αγορά και δωρεά προς την Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας αστυνομικού εξοπλισμού ειδικών προδιαγραφών και ειδικότερα άρβυλα και αλεξίσφαιρα γιλέκα αξίας 10.000 Ευρώ.

    Ο εξοπλισμός παραδόθηκε σήμερα 4/4/2020 στην έδρα της Α.Δ Ορεστιάδας από τους εκπροσώπους της Κ.Ε.Ε.Ε κο Στέφανο Γεωργιάδη, Πρόεδρο Επιμελητηρίου Δράμας και αιρετό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Ε.Ε. και Χριστόδουλο Τοψίδη, Πρόεδρο του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου στον Αστυνομικό Διευθυντή Ορεστιάδας κο Χαράλαμπο Ελευθεριάδη. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κο Βασίλειος Μαυρίδης, ο οποίος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Κ.Ε.Ε.Ε. εκ μέρους όλων των δημοτών.

    Οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων που παραβρέθηκαν στην παράδοση του υλικού αλλά και ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Ε.Ε. κος Μίχαλος Κωνσταντίνος, σε επικοινωνία μέσω Skype, ευχαρίστησαν στο πρόσωπο του αστυνομικού διευθυντή όλους τους αστυνομικούς για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους και ανέφεραν ότι η δωρεά αυτή αποτελεί ελάχιστη συνεισφορά των Επιμελητηρίων της χώρας μας στον κατάλληλο εφοδιασμό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας αλλά και αναγνώριση της αγόγγυστης προσπάθειας των αστυνομικών που υπηρετούν στην ακριτική περιοχή κάτω από πρωτοφανείς και αντίξοες συνθήκες, υπερασπιζόμενοι τα σύνορα της χώρας μας αλλά και της Ευρώπης καθώς και τους Έλληνες πολίτες.

    Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, στο πλαίσιο των καθηκόντων της αλλά και της κοινωνικής ευθύνης θα συνεχίσει να στηρίζει και να ενισχύει την Ελληνική Αστυνομία, καθώς παράγει σημαντικό έργο και με περιορισμένους προϋπολογισμούς σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την πατρίδα μας.

    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΨΙΔΗΣ

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΒΡΟΥ

    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

    H εποχική γρίπη ταλαιπωρεί πολλούς συμπολίτες μας

    Αλέξης Πολίτης: Περιμέναμε ότι θα υποχωρούσε το κύμα στα...

    Αμυγδαλεώνας: Πήραν υποσχέσεις για άμεσες παρεμβάσεις και μία μελέτη

    Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (12/3) η συγκέντρωση διαμαρτυρίας...

    Δημήτρης Τριανταφύλλου: «Ναι» στο τρένο, αλλά χωρίς να καταστρέψουμε το ΒΙΟΠΑ

    Περισσότερες επιλογές θα έχουν οι οικοπεδούχοι και οι επιχειρηματίες Για...

    Ενισχύονται οι κοινωνικές δομές της Περιφέρειας ΑΜΘ

    11 νέες αποφάσεις για χρηματοδότηση υποδομών και δράσεων Με το...

    Η Ν.Ε. Καβάλας του ΠΑΣΟΚ σχολιάζει τον ανασχηματισμό

    Από την Ν.Ε Καβάλας του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε το παρακάτω...

    Συνελήφθη στην Καβάλα αλλοδαπή που κατηγορείται για θανατηφόρα βλάβη από αμέλεια

    Από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κοζάνης σχηματίσθηκε...

    Ανασχηματισμός: Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης

    Πρωθυπουργός: Κυριάκος Μητσοτάκης Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης: Κωστής Χατζηδάκης   ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ...

    Ημερίδα για την Βία των ανηλίκων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας

    Ημερίδα με θέμα «Βία των ανηλίκων και η πρόληψή...