Παρασκευή, 22 Αυγούστου, 2025
Παρασκευή, 22 Αυγούστου, 2025

Δωρεά υλικού για την Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, κατόπιν της σχετικής απόφασης του Προέδρου κου Κωνσταντίνου Μίχαλου και του Διοικητικού Συμβουλίου της, προέβη μέσω του Επιμελητηρίου Έβρου στην άμεση αγορά και δωρεά προς την Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας αστυνομικού εξοπλισμού ειδικών προδιαγραφών και ειδικότερα άρβυλα και αλεξίσφαιρα γιλέκα αξίας 10.000 Ευρώ.

Ο εξοπλισμός παραδόθηκε σήμερα 4/4/2020 στην έδρα της Α.Δ Ορεστιάδας από τους εκπροσώπους της Κ.Ε.Ε.Ε κο Στέφανο Γεωργιάδη, Πρόεδρο Επιμελητηρίου Δράμας και αιρετό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Ε.Ε. και Χριστόδουλο Τοψίδη, Πρόεδρο του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου στον Αστυνομικό Διευθυντή Ορεστιάδας κο Χαράλαμπο Ελευθεριάδη. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κο Βασίλειος Μαυρίδης, ο οποίος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Κ.Ε.Ε.Ε. εκ μέρους όλων των δημοτών.

Οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων που παραβρέθηκαν στην παράδοση του υλικού αλλά και ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Ε.Ε. κος Μίχαλος Κωνσταντίνος, σε επικοινωνία μέσω Skype, ευχαρίστησαν στο πρόσωπο του αστυνομικού διευθυντή όλους τους αστυνομικούς για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους και ανέφεραν ότι η δωρεά αυτή αποτελεί ελάχιστη συνεισφορά των Επιμελητηρίων της χώρας μας στον κατάλληλο εφοδιασμό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας αλλά και αναγνώριση της αγόγγυστης προσπάθειας των αστυνομικών που υπηρετούν στην ακριτική περιοχή κάτω από πρωτοφανείς και αντίξοες συνθήκες, υπερασπιζόμενοι τα σύνορα της χώρας μας αλλά και της Ευρώπης καθώς και τους Έλληνες πολίτες.

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, στο πλαίσιο των καθηκόντων της αλλά και της κοινωνικής ευθύνης θα συνεχίσει να στηρίζει και να ενισχύει την Ελληνική Αστυνομία, καθώς παράγει σημαντικό έργο και με περιορισμένους προϋπολογισμούς σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την πατρίδα μας.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΨΙΔΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΒΡΟΥ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Καβάλα: 68χρονη νεκρή σε τροχαίο

Την 22-8-2025 και ώρα 07.45΄, στην Εθνική οδό Καβάλας...

“Τα βρήκαν” ΠΑΕ ΑΟΚ και «Γαλάζιοι Αργοναύτες»

Οι «Γαλάζιοι Αργοναύτες» σε ανακοίνωση τους αναφέρουν τα ακόλουθα:Έπειτα...

Συλλυπητήρια της ΕΙΗΕΕ για τον θάνατο του Απόστολου Βεσυρόπουλου

Η Ένωση Ιδιοκτητών Ημερήσιων Επαρχιακών Εφημερίδων εκφράζει τη βαθιά...

Έκλεψαν τάματα από Μοναστήρι

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Δίωξης...

Αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών στον δήμο Νέστου

Από την ΠΕ Καβάλας και ειδικότερα  τη Δ/νση Δημόσιας...

Πανήγυρις της ιεράς εικόνας της «Παναγίας Καβαλιωτίσσης»

Το πρόγραμμα των ιερών Ακολουθιών της εορτής της ιεράς...

Νέο σύστημα Online ραντεβού στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας

Το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του...

Ο Υπηρέτης δύο Αφεντάδων σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα στο 68ο Φεστιβάλ Φιλίππων!

 ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ Έργο με γερή θεατρική δομή...