Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σάββας Μιχαηλίδης: «Ερχόμαστε να ενώσουμε κι όχι να διχάσουμε»

Ημέρα:

spot_img

Ο Σάββας Μιχαηλίδης, επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Εποχή», ήταν ο μεγάλος νικητής των δημοτικών εκλογών στον δήμο Νέστου, καθώς εκλέχθηκε από την πρώτη Κυριακή (26/5) στον δημαρχιακό θώκο αποσπώντας ποσοστό 53,19%.

Σε σύνολο 63 εκλογικών τμημάτων στις κάλπες προσήλθαν 15.494 ψηφοφόροι, με τη συμμετοχή να διαμορφώνεται στο 58,4% και την αποχή στο 41,59%. Τα έγκυρα ψηφοδέλτια ανήλθαν σε 14.528, τα άκυρα σε 748 και τα λευκά στα 218. Ο συνδυασμός του απερχόμενου δημάρχου Βαγγέλη Τσομπανόπουλου «Πορεία με Όραμα», συγκέντρωσε το 43,75% των ψήφων, ενώ η Χαϊδούλα Πηλίτση με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» έλαβε ποσοστό 3,06%.

«Η νίκη μας σηματοδοτεί την επιστροφή στην κανονικότητα και στους αναπτυξιακούς στόχους που βάλαμε για να δημιουργήσουμε υποδομές ωφέλιμες για τον τόπο μας»

Ο Σάββας Μιχαηλίδης, σε σύντομη δήλωσή του στον «Ενήμερο» το πρωί της Δευτέρας (27/5) και ερωτώμενος για το τι σημαίνει η επιστροφή του στη διοίκηση του δήμου Νέστου, απάντησε: «Νομίζω ότι η νίκη μας σηματοδοτεί την επιστροφή στην κανονικότητα και στους αναπτυξιακούς στόχους που βάλαμε για να δημιουργήσουμε υποδομές ωφέλιμες για τον τόπο μας».

Σε ερώτηση για το αν περίμενε την νίκη από την πρώτη Κυριακή κι αν αυτή τελικά ήρθε εύκολα, ο κ. Μιχαηλίδης απάντησε: «Δεν υπάρχουν εύκολες νίκες. Υπάρχουν νίκες και ήττες, απλά το θέμα είναι πως όποιος ξέρει να διαχειρίζεται την ήττα του, φτάνει και στην νίκη».

«Ερχόμαστε να ενώσουμε κι όχι να διχάσουμε. Δεν ερχόμαστε ως δύναμη ρεβανσισμού, γιατί αγαπάμε όλο τον κόσμο κι αυτούς που μπορεί να μην μας στήριξαν σε αυτή τη φάση…»

Σχετικά με την επόμενη ημέρα και για το πως βλέπει τις συνεργασίες, ο Σάββας Μιχαηλίδης τόνισε: «Εμείς συνεργασία είχαμε πάντοτε με όλους. Αυτό είναι κάτι που επιδιώκαμε και το επιδιώκουμε. Δεν περιμέναμε τις νομοθεσίες αυτού του τύπου (εφαρμογή απλής αναλογικής). Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι είχαμε έναν συναινετικό λόγο, ο οποίος επιβραβεύτηκε από τους συμπολίτες μας. Ερχόμαστε να ενώσουμε κι όχι να διχάσουμε. Δεν ερχόμαστε ως δύναμη ρεβανσισμού, γιατί αγαπάμε όλο τον κόσμο κι αυτούς που μπορεί να μην μας στήριξαν σε αυτή τη φάση. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Έκαναν μια άλλη επιλογή, καλώς την έκαναν, αλλά θα έχουμε τη δυνατότητα με αυτό το πνεύμα να προχωρήσουμε στο μέλλον. Το επόμενο διάστημα, μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων μας τον Σεπτέμβριο, έχουμε στόχο να δρομολογήσουμε εκ των προτέρων κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν. Θα έχω επικοινωνία με ανθρώπους που θα τρέξουν αυτά που χρειάζεται».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αυξημένες οι απαιτήσεις για νερό στη Θάσο φέτος

Κώστας Μανίτσας: Ο χειμώνας πέρασε χωρίς βροχές, ήταν μακράν...

Τι απαιτεί ο δήμος Καβάλας από τους δημότες για την πυρασφάλεια

Συνέντευξη Τύπου για τα μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος που...

Εξιχνιάστηκαν 5 απάτες σε βάρος ηλικιωμένων σε περιοχές της Καβάλας

Εξιχνιάσθηκαν έπειτα από επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος...

Έκανε το σπίτι του θερμοκήπιο καλλιέργειας κάνναβης

Συνελήφθη χθες (24-4-2024) το μεσημέρι, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης,...

Κάνε ότι κοιμάσαι!

του Παύλου Λεμοντζή Αυτό έκανα. Δήθεν κοιμόμουν, με ανοικτά τα...

Κυκλοφοριακό: Τα χειρότερα έρχονται μετά το Πάσχα!!!

Αντώνης Μαστοράκης: Ζούμε πλέον εποχές που δεν υπήρχε ο...

Ευρωεκλογές: Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς

Μπάμπης Δράκος: Να μην επιτρέπουμε στη χώρα να επιστρέψει...