Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση των Καβαλιώτων στην εκδήλωση «I love Kavala»

Ημέρα:

spot_img

Άνευ προηγουμένου ήταν η προσέλευση των συμπολιτών μας, και όχι μόνο, στη γιορτή που διοργάνωσε το βράδυ της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου  ο υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας Γιάννης Εριφυλλίδης. Συμπολίτες μας κάθε ηλικίας προσήλθαν στο cafe Chocolat σε μια γιορτή που κύριο σύνθημά της ήταν το “I love Kavala”.

Στο πλευρό του Γιάννη Εριφυλλίδη πάντα όλοι οι συνεργάτες του, άνθρωποι που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιό του, από όλα τα κόμματα, φίλοι στενοί και Καβαλιώτες που πιστεύουν στη δύναμή του και τις ιδέες που έχει για την πόλη μας. Ακόμη και φίλοι του από την Αθήνα και το εξωτερικό δεν δίστασαν ούτε μια στιγμή να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα για να παρευρεθούν στην πρωτότυπη αυτή εκδήλωση.

Καλεσμένη στο πάρτι του “I love Kavala” η γνωστή συντοπίτισσα ηθοποιός Παρθένα Χοροζίδου, φίλη του Γιάννη Εριφυλλίδη για χρόνια, από το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας,  που με το μπρίο της, έδωσε άλλη νότα στη βραδιά, καθώς και ο Γιώργος Καρατζιώτης, που διαμένει στην Αθήνα, αλλά ποτέ δεν ξεχνά την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Η πρωτοτυπία της εκδήλωσης ήταν η κατάθεση απόψεων των συμπολιτών μας με γραπτά μηνύματα σε δύο σταντ, στα οποία έγραφαν τις σκέψεις για τα έργα που πρέπει να γίνουν, την όψη και τη ζωή που θέλουν να αποκτήσει η πόλη μας. Όλοι όσοι έγραψαν τα «θέλω τους» πήραν μέρος σε μια κλήρωση με πολλά δώρα, με μεγαλύτερο αυτό της διαμονής δύο ατόμων σε μεγάλο ξενοδοχείο της περιοχής μας. Την κλήρωση έκανε η Παρθένα Χοροζίδου.

Η βραδιά ξεκίνησε με ζωντανή μουσική από το τοπικό συγκρότημα Jukebox που έδωσε μια διαφορετική νότα, ξεσηκώνοντας με τα τραγούδια του τον κόσμο, τραγούδια που μας ταξίδεψαν στο χθες και μας έφτασαν στο σήμερα.

Ο χώρος μέσα και έξω από το cafe Chocolat ήταν κατάμεστος από κόσμο που διασκέδαζε ακόμη και μετά τα μεσάνυχτα. Μια γιορτή γεμάτη ζωντάνια, καλή διάθεση, μουσική και χορό, αλλά και προβληματισμό που εκφράστηκε εγγράφως από τους ανθρώπους του τόπου μας, με μικρά και γεμάτα ουσία μηνύματα, αιτήματα, προβληματισμούς και προτάσεις, που θα δώσουν στον Γιάννη Εριφυλλίδη τη δυνατότητα να τα εξετάσει και να τα περιλάβει στο πρόγραμμα του, το οποίο θα ανακοινώνεται τμηματικά, στο διάστημα από τώρα και μέχρι τις δημοτικές εκλογές στις οποίες φιλοδοξεί να αναδειχτεί Δήμαρχος Καβάλας.

(δελτίο τύπου)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...