Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Παναγιώτης Κοτσαγιάννογλου: Να αντιμετωπίσουμε μαζί μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας

Ημέρα:

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ώρα Δημιουργίας», της υποψήφιας δημάρχου Καβάλας, Αναστασίας Ιωσηφίδου, κατέρχεται στις εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου, ο Παναγιώτης Κοτσαγιάννογλου, ο οποίος μίλησε στον «Ενήμερο» για την απόφασή του να ασχοληθεί με τα κοινά. 

Πείτε μας αρχικά κάποια πράγματα για το βιογραφικό σας, ώστε να σας γνωρίσουν καλύτερα οι συμπολίτες μας.

Είμαι ο Παναγιώτης Κοτσαγιάννογλου, γεννήθηκα το 1960 στην Θεσσαλονίκη, και κατοικώ στην Καβάλα στην περιοχή «Χίλια» από το 1989 με την σύζυγό μου Πέρσα Μωυζέ και είμαι πατέρας τριών παιδιών.

Υπηρέτησα ως Εργοδηγός Μηχανολόγος, στο Τμήμα Εγγειοβελτιωτικών Έργων και Μηχανολογικού Εξοπλισμού, στον Νομό Θεσσαλονίκης από το 1977 έως το 1988, στον Νομό Καβάλας από το 1989 έως το 1993 και στην Υπερνομαρχία Καβάλας από το 1994 έως το 2010. Διετέλεσα πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων το 2010 στο 2o Εσπερινό ΕΠΑΛ Καβάλας, στο Περιγιάλι.

Γιατί επιλέξατε να συστρατευτείτε με την Αναστασία Ιωσηφίδου και τον συνδυασμό Ώρα Δημιουργίας;

Ευχαριστώ την κυρία Αναστασία Ιωσηφίδου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, να συμμετάσχω στον συνδυασμό Ώρα Δημιουργίας

Είμαι στο συνδυασμό της, διότι έχει την εμπειρία στα Δημοτικά δρώμενα ως Δημοτική Σύμβουλος, ως αντιπολίτευση και ως συμπολίτευση αλλά και τις γνώσεις για πολλά θέματα του Δήμου μας.

Επίσης ως πρώην Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» κατάφερε ως Δικηγόρος, να κερδίσει πολλές δικαστικές διαμάχες προς όφελος του Δήμου και των δημοτών.

Από ποιο πόστο θεωρείτε ότι θα μπορούσατε να βοηθήσετε τη νέα δημοτική αρχή, αν εκλεγείτε και εκλεγεί φυσικά δήμαρχος η Αναστασία Ιωσηφίδου;

Αυτό που θέλω να δουν οι συνδημότες μου από εμένα, είναι μια προσπάθεια να αλλάξω την κατάσταση του Δήμου μας προς το καλύτερο, επίσης την χρησιμότητα και την αποτελεσματικότητα της δουλειάς μου, για την βελτίωση της ζωής όλων των πολιτών.

Στην νέα δημοτική αρχή εάν εκλεγώ από τους συνδημότες μου ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, την θέση θα την κρίνει η υποψήφια Δήμαρχος κυρία Αναστασία Ιωσηφίδου.

Πιστεύετε ότι θα καταφέρει ο συνδυασμός σας να περάσει στη δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών, ώστε να διεκδικήσει τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας η κ. Ιωσηφίδου;

Όλοι έχουμε στόχους στη ζωή μας, αλλά ο τρόπος που βάζουμε αυτούς τους στόχους παίζει τεράστιο ρόλο στην ικανότητά μας να τους επιτυγχάνουμε και να προοδεύουμε.

Πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι ο συνδυασμός μας Ώρα Δημιουργίας αν δεν περάσει με την πρώτη, σίγουρα στην δεύτερη Κυριακή η νίκη της είναι δεδομένη.

Τέλος, ποιο είναι το μήνυμά σας προς τους πολίτες του Δήμου Καβάλας και γιατί να επιλέξουν να σας ψηφίσουν;

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης ζητώ τη στήριξη από τους συνδημότες μου, για να αντιμετωπίσουμε μαζί μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας, με στόχο ένα δημιουργικό και ελπιδοφόρο μέλλον. Το ζητούμενο είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας και η εξυπηρέτηση του πολίτη.

Γνωριζόμαστε και αυτό είναι πολύ σημαντικό στη σχέση αξιοπιστίας που αναπτύχθηκε μεταξύ μας, για τα οράματα, τα ιδανικά και την αγάπη μας για αυτόν τον τόπο. Πιστεύω στην προσπάθεια που μας συνδέει, παρά τους τεχνητούς διαχωρισμούς, στη δύναμη των ανθρώπων που αγωνιούν και τολμούν για ένα καλύτερο αύριο, στην ισορροπημένη ανάπτυξη αυτού του τόπου και σας υπόσχομαι ότι θα αγωνιστώ για αυτό.

Οι παρεμβάσεις μου θα στηρίζονται στο στέρεο έδαφος της γνώσης των τοπικών υποθέσεων, στην αντικειμενική ιεράρχηση, στη ρεαλιστική αντιμετώπιση και στον διάλογο.

Αρνούμαι με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την εφαρμογή λειτουργιών και πρακτικών χωρίς διαφάνεια, χωρίς αξιοκρατία, χωρίς ευαισθησία και σεβασμό στον πολίτη, χωρίς όραμα και προοπτικές για το αύριο του τόπου.

ΜΑΖΙ να συνεργαστούμε…

ΕΝΩΜΕΝΟΙ θα συνεχίσουμε.

Μαζί να συνεργαστούμε με όραμα και πρόγραμμα, με λύσεις και προτάσεις, πρωταγωνιστές στις εξελίξεις, για έναν Δήμο δημιουργικό, λειτουργικό, αλλά πάνω από όλα ανθρώπινο.

Ήρθε η ώρα λοιπόν, με όπλα μας την εμπειρία, τη γνώση, την τόλμη, την αταλάντευτη θέλησή μας να κάνουμε το καλύτερο για τον τόπο μας.

Παράλληλα με επίκεντρο την αγάπη για το Δήμο μας, τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, θα δουλέψουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ για μια καλύτερη ποιότητα ζωής με στόχους ρεαλιστικούς και συγκεκριμένους.

Συνεπώς, διεκδικούμε και δημιουργούμε ένα συμμετοχικό, αλληλέγγυο, δημιουργικό και ανοιχτό μέλλον στις ανάγκες της νέας γενιάς και της τοπικής κοινωνίας στον Δήμο Καβάλας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...