Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
spot_img

Παναγιώτης Κέλλης: «Η νέα γενιά είναι αυτή που δίνει ώθηση στα πράγματα»

Ημέρα:

«Ξέρω τις δυνατότητες μου και το πώς μπορώ πραγματικά να βοηθήσω την παράταξη μου / Πιστεύω με κλειστά μάτια, ότι ο συνδυασμός μας θα περάσει στην δεύτερη Κυριακή»

Ένας ακόμη νέος άνθρωπος πλαισιώνει το ψηφοδέλτιο της υποψήφιας δημάρχου Καβάλας και επικεφαλής του συνδυασμού «Ώρα Δημιουργίας», Αναστασίας Ιωσηφίδου. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Κέλλη, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Ενήμερο», μιλά για την απόφασή του να ασχοληθεί με τα κοινά, ενώ παράλληλα εκφράζει και τη βεβαιότητά του, ότι ο συνδυασμός της κ. Ιωσηφίδου θα καταφέρει να περάσει στη δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών.

Θα θέλαμε να μας πείτε δυο λόγια για το βιογραφικό σας, ώστε να σας γνωρίσουν καλύτερα οι συμπολίτες μας.

«Ονομάζομαι Παναγιώτης Κέλλης του Σταματίου και της Πολυξένης. Γεννήθηκα στην Κολωνία της Γερμανίας. Είμαι απόφοιτος του 4ου Επαγγελματικού Λυκείου Καβάλας και έχω τελειώσει το τμήμα της Νοσηλευτικής. Είμαι πρώην ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο της εστίασης στην Καβάλα και στην Νέα Πέραμο. Πλέον, εδώ και ενάμιση χρόνο, εργάζομαι στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας στον τομέα της Νοσηλευτικής».

Ποιος ήταν ο λόγος που σας ώθησε να κατέλθετε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του Οκτωβρίου;

«Ο λόγος είναι ο ασφαλιστής μου, ο Περικλής Τελίδης, ο οποίος με ώθησε να κατέλθω στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Η απάντηση μου ήταν κατευθείαν «ναι», γιατί ξέρω τις δυνατότητες μου και το πώς μπορώ πραγματικά να βοηθήσω την παράταξη μου, ώστε να φτάσουμε στον στόχο που έχουμε θέσει και είναι η διοίκηση του Δήμου Καβάλας».

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι σε αυτές τις εκλογές είναι πολλοί. Γιατί επιλέξατε να συστρατευτείτε με την Αναστασία Ιωσηφίδου;

«Επέλεξα την Αναστασια Ιωσηφίδου και την παράταξή της «Ώρα Δημιουργίας», γιατί πιστεύω πολύ στην υποψήφια δήμαρχο Καβάλας. Το σίγουρο είναι ότι λέει τα πράγματα όπως είναι και όπως πρέπει και είμαι πεπεισμένος ότι θα προσφέρει πάρα πολλά στον Δήμο Καβάλας, αν οι συμπολίτες μας φυσικά την εκλέξουν δήμαρχο».

Είστε ένας νέος άνθρωπος. Πόσο σημαντικό θεωρείτε το γεγονός της συμμετοχής των νέων στις αυτοδιοικητικές εκλογές;

«Πλέον στις μέρες μας το Α και το Ω είναι η νεολαία, είναι η νέα γενιά. Όπως ξέρουμε όλοι, η νέα γενια είναι αυτή που δίνει την ώθηση στα πράγματα και θέλει να πάει μπροστά ο τόπος της. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να πλαισιώνουν τα ψηφοδέλτια των αυτοδιοικητικών εκλογών νέοι άνθρωποι, κάτι που, ευτυχώς, γίνεται».

Από ποιό πόστο θεωρείτε ότι θα μπορούσατε να βοηθήσετε τη νέα δημοτική αρχή, αν εκλεγείτε και εκλεγεί φυσικά δήμαρχος η Αναστασία Ιωσηφίδου;

«Αυτή είναι μια καλή ερώτηση. Πολλές είναι οι θέσεις από τις οποίες θα μπορούσα να προσφέρω, αλλά αυτό θα το κρίνει η ίδια η κ.Ιωσηφίδου. Αυτή θα αποφασίσει για το ποιο πόστο θα είναι πιο καλό για εμένα, έτσι ώστε να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τον τόπο μας».

Πιστεύετε ότι θα καταφέρει να περάσει στη δεύτερη Κυριακή, ώστε να διεκδικήσει τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας η κ. Ιωσηφίδου;

«Ναι, το πιστεύω με κλειστά μάτια, ότι ο συνδυασμός μας θα περάσει στην δεύτερη Κυριακή, για να διεκδικήσει στη συνέχεια τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας με αξιώσεις».

Ποιο τέλος είναι το μήνυμά σας προς τους πολίτες του Δήμου Καβάλας και γιατί να επιλέξουν να σας ψηφίσουν;

«Το μήνυμα μου προς τους πολίτες του Δήμου Καβάλας είναι το εξής: να σκεφτούν όταν βρεθούν μπροστά στην κάλπη το καλό για τον τόπο τους, για το αύριο που μας ξημερώνει. Όσον αφορά το γιατί να με ψηφίσουν οι συμπολίτες μας, η Καβάλα είναι μια μικρή κοινωνια, γνωρίζω παρά πολύ κόσμο και πολλοί με γνωρίζουν και ξέρουν τι άνθρωπος είμαι και το πόσο θα μπορέσω να προσφέρω στον Δήμο Καβάλας. Γι’ αυτό και ζητώ τη στήριξή τους».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ντίνος Κλειτσιώτης: Το 1 εκατ. που δεν πήγε να ψηφίσει είναι σε αναμονή

Ντίνος Κλειτσιώτης: Ο τρόπος φορολόγησης των αντικειμενικών κριτηρίων πραγματικά...

Πάρης Παρασχούδης: Να εφαρμοστεί ο χώρος Σένγκεν και στα χερσαία σύνορα

Για την πιθανότητα άνισου ανταγωνισμού ανάμεσα στη Θάσο και...

Εντάσεις για την μεταφορά της πιάτσας των ταξί από την Αβέρωφ

Χρήστος Ιωαννίδης: Δεν επιμένουμε για λόγους αισθητικής, αλλά για...

Η Αλιεία ως κλειδί για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των παράκτιων περιοχών

Άρθρο του Αντώνη Φραντζή, Συμβούλου Αλιείας της Περιφέρειας ΑΜΘ Η...

Καβάλα: Μαχαίρωσε τον φίλο του μετά από καβγά

Ένας άντρας νοσηλεύεται από το βράδυ της Τρίτης στο...

Επιτακτική ανάγκη η ίδρυση ΜΕΘ Παίδων στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Με αφορμή την πρόθεση της εταιρείας Gastrade να προχωρήσει...

Λεωνίδας Παππάς: Η άνοδος μας είναι αργή, δεν είναι αυτό που θέλαμε

«Το 60% των εκλογέων δεν πήγε στην κάλπη /...