Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
spot_img

Δημήτρης Χρόνης: «Προχωράμε δυναμικά για ένα καλύτερο μέλλον και μια καλύτερη ποιότητα ζωής»

Ημέρα:

 «Αξιόλογο, υλοποιήσιμο και ειλικρινές το πρόγραμμα του συνδυασμού Ώρα Δημιουργίας / Οι νέοι έχουν την ικανότητα να δώσουν μια διαφορετική προσέγγιση των γεγονότων, παρέχοντας καινοτόμες ιδέες και μια νότα αισιοδοξίας»

Αξιόλογο, υλοποιήσιμο και ειλικρινές, χαρακτηρίζει το πρόγραμμα του συνδυασμού «Ώρα Δημιουργίας», της υποψηφίας δημάρχου Καβάλας, Αναστασίας Ιωσηφίδου, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, Δημήτρης Χρόνης, ο οποίος μίλησε στον «Ενήμερο» για την απόφασή του να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Πείτε μας αρχικά ποιος ήταν ο λόγος που σας ώθησε να κατέλθετε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του Οκτωβρίου.

«Η υπευθυνότητα και η εργατικότητα που με χαρακτηρίζουν ως άνθρωπο, αλλά και η αγάπη μου για την Καβάλα, με οδήγησαν στην απόφαση να ασχοληθώ ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ελπίζοντας να προσφέρω στον τόπο μου ένα καλύτερο μέλλον και μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους μας».

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι σε αυτές τις εκλογές είναι πολλοί. Γιατί επιλέξατε να συστρατευτείτε με την Αναστασία Ιωσηφίδου;

«Γιατί την εκτιμώ αρχικά ως άνθρωπο, καθώς έχει προσφέρει αρκετά έως τώρα στην Καβάλα. Επιπρόσθετα, θεωρώ πως είναι ικανή να αναλάβει τα ηνία του Δήμου, αφού διαθέτει όραμα και εμπνέει ασφάλεια και ειλικρίνεια σε εμάς τους νεότερους».

Είστε ένας νέος άνθρωπος. Πόσο σημαντικό θεωρείτε το γεγονός της συμμετοχής των νέων στις αυτοδιοικητικές εκλογές;

«Θεωρώ τη συμμετοχή των νέων στα κοινά του τόπου μας ιδιαίτερα σημαντική και απαραίτητη, καθώς έχουν την ικανότητα να δώσουν μια διαφορετική προσέγγιση των γεγονότων, παρέχοντας καινοτόμες ιδέες και μια νότα αισιοδοξίας. Οι σημερινοί νέοι είναι ιδιαίτερα ευφυείς, ευαίσθητοι σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα, γεγονός που τους καθιστά αναγκαίους σε κάθε συνδυασμό».

Από ποιο πόστο θεωρείτε ότι θα μπορούσατε να βοηθήσετε τη νέα δημοτική αρχή, αν εκλεγείτε και εκλεγεί φυσικά δήμαρχος η Αναστασία Ιωσηφίδου;

«Η αγάπη μου για τη φύση και το περιβάλλον και η εργασιακή μου ενασχόληση ως καθηγητής, αποτελούν στοιχεία που θα μπορούσα να προσφέρω στον τομέα του πρασίνου, της καθαριότητας και στα σχολεία της περιοχής».

Πιστεύετε ότι θα καταφέρει να περάσει στη δεύτερη Κυριακή, ώστε να διεκδικήσει τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας η κ. Ιωσηφίδου;

«Έχουμε ένα πολύ αξιόλογο πρόγραμμα ως συνδυασμός, υλοποιήσιμο και βασικά ειλικρινές. Θέλω να ελπίζω πως οι συμπολίτες μας θα το μελετήσουν και θα το αποδεχτούν δίνοντάς μας την ευκαιρία να βρεθούμε στο δεύτερο γύρο».

Ποιο είναι το μήνυμά σας προς τους πολίτες του Δήμου Καβάλας και γιατί να επιλέξουν να σας ψηφίσουν;

«Ο Πολιτισμός είναι υπόθεση όλων μας! Προχωράμε δυναμικά για ένα καλύτερο μέλλον και μια καλύτερη ποιότητα ζωής για τον πολίτη του Δήμου Καβάλας».

Τέλος, θα θέλαμε να μας πείτε δυο λόγια για το βιογραφικό σας, ώστε να σας γνωρίσουν καλύτερα οι συμπολίτες μας.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καβάλα, στην περιοχή του Βύρωνα. Πήγα στο 16ο δημοτικό σχολείο, στο 2ο Γυμνάσιο και αποφοίτησα από το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Χημείας, της Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής Καβάλας όπου αποφοίτησα πρώτος, κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου «Λογιστικής και Ελεγκτικής», ενώ τώρα τελειώνω τις σπουδές μου στο τμήμα Φυσικής. Είμαι ιδιοκτήτης του οινοποιείου «Κτήμα Χρόνη» από το 2007, έχοντας παλαιότερα εργαστεί ως οινολόγος στο κτήμα του Νίκου Λαζαρίδη. Τέλος, τα τελευταία χρόνια εργάζομαι παράλληλα ως καθηγητής σε δύο φροντιστήρια της περιοχής μας. Είμαι παντρεμένος με την Όλγα Καλένη και πατέρας ενός αγοριού».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ντίνος Κλειτσιώτης: Το 1 εκατ. που δεν πήγε να ψηφίσει είναι σε αναμονή

Ντίνος Κλειτσιώτης: Ο τρόπος φορολόγησης των αντικειμενικών κριτηρίων πραγματικά...

Πάρης Παρασχούδης: Να εφαρμοστεί ο χώρος Σένγκεν και στα χερσαία σύνορα

Για την πιθανότητα άνισου ανταγωνισμού ανάμεσα στη Θάσο και...

Εντάσεις για την μεταφορά της πιάτσας των ταξί από την Αβέρωφ

Χρήστος Ιωαννίδης: Δεν επιμένουμε για λόγους αισθητικής, αλλά για...

Η Αλιεία ως κλειδί για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των παράκτιων περιοχών

Άρθρο του Αντώνη Φραντζή, Συμβούλου Αλιείας της Περιφέρειας ΑΜΘ Η...

Καβάλα: Μαχαίρωσε τον φίλο του μετά από καβγά

Ένας άντρας νοσηλεύεται από το βράδυ της Τρίτης στο...

Επιτακτική ανάγκη η ίδρυση ΜΕΘ Παίδων στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Με αφορμή την πρόθεση της εταιρείας Gastrade να προχωρήσει...

Λεωνίδας Παππάς: Η άνοδος μας είναι αργή, δεν είναι αυτό που θέλαμε

«Το 60% των εκλογέων δεν πήγε στην κάλπη /...