Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Αναστασία Ιωσηφίδου: «Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί…»

Ημέρα:

spot_img

«Ίσως να είμαστε ο μόνος συνδυασμός που πληρούμε την ποσόστωση των γυναικών»

«Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί», τόνισε σε δηλώσεις της στην ΕΡΑ Καβάλας, η υποψήφια δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Ώρα Δημιουργίας», Αναστασία Ιωσηφίδου.

«Πριν από λίγες μέρες ανακοινώσαμε ονόματα υποψηφίων του συνδυασμού μας, που ήδη από την περσινή χρονιά είχαμε ανακοινώσει τη συγκρότηση του. Ανακοινώσαμε 55 ονόματα, τα οποία προέρχονται από όλες τις ηλικιακές ομάδες. Ο μικρότερος είναι 20 ετών, ο μεγαλύτερος έως και 70 ετών. Κατά μέσο όρο οι ηλικίες των υποψηφίων μας είναι περίπου στα 38 έτη», ανέφερε σχετικά η κ. Ιωσηφίδου. 

«Ίσως και να είμαστε ο μόνος συνδυασμός που πληρούμε την ποσόστωση των γυναικών που εκ του νόμου υποχρεούμαστε…»

«Το σημαντικό επίσης στοιχείο είναι ότι έχουμε υποψήφιους από όλους τους επαγγελματικούς χώρους, διότι έτσι θεωρούμε ότι πρέπει να είναι ένας συνδυασμός, δηλαδή να απαρτίζεται από άτομα από όλες τις επαγγελματικές ομάδες. Ίσως και να είμαστε ο μόνος συνδυασμός που πληρούμε την ποσόστωση των γυναικών που εκ του νόμου υποχρεούμαστε, καθώς πρέπει ένας συνδυασμός να έχει τουλάχιστον το 40% των υποψηφίων του σε γυναίκες. Αυτό αποδεικνύει ότι και οι γυναίκες αν πραγματικά βρουν μία ομάδα κι έναν επικεφαλής από υποψήφιους που τους εμπνέουν, δηλώνουν πραγματικά ενεργά το ρόλο τους», σημείωσε χαρακτηριστικά η Αναστασία Ιωσηφίδου.

«Ένα επίσης πολύ σημαντικό στοιχείο της ομάδας των ανθρώπων που απαρτίζουν την «Ώρα Δημιουργίας» είναι ότι γίνεται μία μίξη εμπειρίας που απαιτείται και όρεξης νέων ατόμων για δουλειά…»

«Είμαι περήφανη για τα άτομα του συνδυασμού μας και προχωράμε φυσικά, απλά ο αριθμός 55 που δημοσιοποιήσαμε έχει τη δική του σημασία, καθώς ο αριθμός αυτός είναι αυτός που απαιτεί ο νόμος όσον αφορά τον ελάχιστο αριθμό ατόμων που πρέπει να έχει ένας δημοτικός συνδυασμός, προκειμένου να συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές. Εννοείται φυσικά ότι συνεχίζουμε, η ομάδα αυξάνεται. Άλλωστε έχουμε άλλους δύο μήνες ακόμη, προκειμένου να κατατεθεί επίσημα ο συνδυασμό μας όπως και οι υπόλοιποι φυσικά στο Πρωτοδικείο και φυσικά ένα επίσης πολύ σημαντικό στοιχείο της ομάδας των ανθρώπων που απαρτίζουν την «Ώρα Δημιουργίας» είναι ότι γίνεται μία μίξη εμπειρίας που απαιτείται και όρεξης νέων ατόμων για δουλειά. Συνδυάζουμε την ορμή των νέων, με την εμπειρία των παλιών, προκειμένου να έρθει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον Δήμο μας», δήλωσε ακόμη η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας, Αναστασία Ιωσηφίδου.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το ΔΗΠΕΘΕ ΚΑΒΑΛΑΣ στη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καβάλας επιδιώκοντας την εξωστρέφεια και τον καλλιτεχνικό...

Αναγκαία η εκβάθυνση του λιμανιού της Καβάλας

Χρήστος Τζανάκος: Το βάθος διαφοροποιείται από τις αφιξοαναχωρήσεις των...

Τουριστικό «κενό» μετά το Πάσχα στη Θάσο

Πάρης Παρασχούδης: Είναι αναμενόμενο, γιατί η αγορά είναι προσανατολισμένη...

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2024» της Καβάλας

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2024", οι οποίες θα...

Energean: Έκτη ανακάλυψη φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο, αυτήν την φορά στην Αίγυπτο

Την έκτη της ανακάλυψη κοιτάσματος φυσικού αερίου στην Ανατολική...

Με σαράντα εκδηλώσεις η «Λευκή Νύχτα» στην Καβάλα

Συνέντευξη Τύπου προκειμένου να παρουσιάσουν τις εκδηλώσεις που θα...

Τσουχτερά πρόστιμα για όσους ανάβουν φωτιά στην ύπαιθρο

Κυριάκος Μανδρανής: Είναι κλιμακωτά ανάλογα με τον δείκτη επικινδυνότητας...