Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Συνεχίζουν στην Ευρώπη οι 4 από τους 5 για το καλό της χώρας

Ημέρα:

Κατ’ αρχήν εκλεκτοί μου φίλοι αναγνώστες να σας υπενθυμίσω ότι για 2 εβδομάδες θα σας αποχωρισθώ αφού η εφημερίδα κλείνει για δύο μόνο εβδομάδες. Ο λόγος οι μίνι θερινές διακοπές του προσωπικού για να γεμίσουν τις «μπαταρίες» τους για καλό χειμώνα.

Εγώ βέβαια δεν κάνω διακοπές οι «μπαταρίες» μου ήταν πάντα αυτοφορτιζόμενες  αλλά είμαι υποχρεωμένος να σεβασθώ αυτή την διακοπή και να περιμένω με λαχτάρα την επαφή μαζί σας την Τρίτη 22 Αυγούστου 2017. Νομίζω ότι κανείς μας δεν θα το καταλάβει για ένα και μόνο λόγο. Ο καιρός κυλάει σαν το  νερό. Τα χρόνια μας φεύγουν δυστυχώς…

Τελικά όπως το περιμέναμε και το ευχηθήκαμε θετικός ήταν ο απολογισμός των ομάδων μας στην Ευρώπη και στο ποδόσφαιρο αυτής γενικής. Μόνο ο συμπαθέστατος  Πανιώνιος δεν τα κατάφερε από καθαρή ατυχία, και λίγο αδικία. Τι να γίνει όμως αφού έπεσε επάνω στην έμπειρη Μακάμπη Τελ Αβίβ. Οι υπόλοιποι 4 «σωματοφύλακες» τα κατάφεραν να είναι χθες στην κλήρωση των πλευ-οφς που θα τους οδηγήσουν στην κλήρωση (αν περάσουν βέβαια) των χρυσοφόρων ομίλων. Τόσο του Τσάμπιονς ληγκ (Ολυμπιακός) όσο και του Γιουρόπα λήγκ (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ). Ο Ολυμπιακός παρ’ ότι υποχρεώθηκε σε ισοπαλία από την Παρτιζάν Βελιγραδίου 2-2 η νίκη του πρώτου αγώνα τον έδωσε στην πρόκριση. Φαίνεται καθαρά όμως η αδυναμία των μετόπισθεν αφού η άμυνα μπάζει από παντού!! Οι αρμόδιοι πρέπει να επιληφθούν του ζωτικού αυτού θέματος και να πράξουν αναλόγως.

Η Α.Ε.Κ. στον αγώνα της Μόσχας και καλύτερη ήταν και σκανδαλώδη ατυχία είχε. Αποτέλεσμα να χάσει 0-1 από την τυχερή ΤΣΣΚΑ και από τους προκριματικούς του τσάμπιονς ληγκ να βρεθεί σ’ αυτούς του Γιουρόπα ληγκ. Η ζωή όμως συνεχίζεται και ο «δικέφαλος του νότου» μπορεί να είναι πιο τυχερός στην 2η διοργάνωση της Ευρώπης.

Ο Παναθηναϊκός με τις δύο νίκες του είναι ο μοναδικός που πέτυχε το απόλυτο παρά το γεγονός ότι έπαιξε με τόσες απουσίες. Όμως οι πράσινοι βαδίζουν με τον μαέστρο Μαρίνο Ουζουνίδη ο οποίος στις αποφάσεις του και στη ροή του παιχνιδιού μάλιστα θυμίζει τον αθάνατο Ανέστη Καραμπεάκη!!!  Ο κακός δαίμονας Γκαμπάλα του Αζερμπαϊτζάν γκρεμίστηκε πλέον με δύο ήττες (0-1, 1-2). Ο ΠΑΟΚ επιτέλους έπαιξε σαν ομάδα και κέρδισε άνετα την Ολυμπικ Ντόνεσκ με 2-0 δίνοντας το παρών στην χθεσινή κλήρωση. Τώρα προσοχή να κερδίσει και τον πλευ-οφ αγώνα για να μπει στους ομίλους.

Να θυμίσω κάτι που λησμόνησα ότι ο Πανιώνιος του Μιχάλη Γρηγορίου έχασε πάλι με 0-1 στην Νέα Σμύρνη. Τουτέστιν συνολικά και κάνοντας το μέχρι στιγμής ταμείο η Ελλάδα κυνηγάει την 14η ή ακόμη την 13η θέση που όλοι λίγο –πολύ γνωρίζουμε που θα αποκομίσουμε γενικά. Αρκεί να συνεχισθεί η θετική πορεία των ομάδων μας τον Δεκαπενταύγουστο. Να ευχηθώ καλές διακοπές και να υπενθυμίσω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής αρχίζει στις 19-20-21/8. Ωχ, ωχ, ωχ!!!

VERITE΄

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...