Τετάρτη, 7 Ιουνίου, 2023

Τηλέφωνο: 2510-831600

Η αληθινή πολύκροτη ιστορία του Ντέιβιντ να φέρει τον γιο του Σον πίσω στο σπίτι

Ημέρα:

Σήμερα αγαπητές φίλες και φίλοι θα μοιραστώ μαζί σας εν συντομία  μια συγκινητική αληθινή ιστορία ενός αποξενωμένου γονέα, που κατάφερε να ξανασμίξει με το παιδί του, χάριν της επιμονής του και των επιτυχών νομικών ενεργειών του δικηγόρου του. Ο Ντέιβιντ πάλεψε για 5 χρόνια νομικά για να φέρει τον απαχθέντα στο εξωτερικό από την μητέρα γιο του πίσω στο σπίτι τους στο Νιου Τζέρσεϊ των Η.Π.Α. Ήταν όντως αξιοθαύμαστη η ακλόνητη αποφασιστικότητα και αγάπη του πατέρα!

Αν είστε γονιός και ιδιαίτερα αποξενωμένος γονιός το βίντεο αυτό είναι για εσάς. Μείνετε μέχρι το τέλος για να δείτε τι μπορεί να πάθει ένας γονιός και πως μπορεί να ξεπεράσει κάθε μικρό ή μεγάλο εμπόδιο με επιμονή και αγάπη για το παιδί του.

Γειά σας είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης δικηγόρος Καβάλας, ειδικός για διαζύγια και οικογενειακό δίκαιο και σας ενημερώνω πάνω σε χρήσιμα και ενδιαφέροντα θέματα οικογενειακού δικαίου.

Εγγραφείτε στο κανάλι μου. Κάντε ένα κλικ στο καμπανάκι για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα νέα βίντεο μου. Πάμε κατευθείαν να πούμε την ιστορία μας.

Το 2015, ένας άνδρας ονόματι Ντέιβιντ είχε απομακρυνθεί χωρίς συναίνεσή του από τον γιο του Σον για περισσότερα από πέντε χρόνια. Η μητέρα του Σον Μπρούνα, τον είχε πάει στη Βραζιλία το 2004 για διακοπές δύο εβδομάδων, αλλά αρνήθηκε να τον επιστρέψει στο Νιου Τζέρσεϊ των Η.Π.Α., όπου ζούσαν οικογενειακώς. Στη συνέχεια η μητέρα χώρισε τον Ντέιβιντ και έμεινε στη Βραζιλία με τον γιό τους και ξαναπαντρεύτηκε το 2007.

Ο Ντέιβιντ πάλεψε για πάνω από 5 χρόνια για την επιμέλεια του γιου του στα δικαστήρια της Βραζιλίας, αλλά το νομικό σύστημα ήταν αργό και συχνά φαινόταν να ευνοεί τη μητέρα. Ο πατέρας Ντέιβιντ ορκίστηκε να φέρει πίσω τον γιο του και ακολούθησαν μηνύσεις και ανταγωγές τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στη Βραζιλία.

Ωστόσο, το 2009, η μητέρα του Σον πέθανε απροσδόκητα και ο Ντέιβιντ είδε περισσότερες πιθανότητες να φέρει τον γιο του πίσω στο σπίτι. Η οικογένειά της μητέρας και ο δεύτερος σύζυγός της – δικηγόρος προσπάθησαν να κρατήσουν το αγόρι στη Βραζιλία.

Δυστυχώς, ο πατριός του Σον αρνήθηκε να αφήσει τον Ντέιβιντ να δει τον Σον και μάλιστα υπέβαλε ο ίδιος αίτηση επιμέλειας. Μόλις ο Ντέιβιντ προσέλαβε έναν νέο δικηγόρο, είχε επιτέλους κάποια επιτυχία.

Ο δικηγόρος του κατάφερε να πείσει έναν Βραζιλιάνο δικαστή να διατάξει να επιστραφεί ο Σον στην επιμέλεια του Ντέιβιντ το 2009. Ωστόσο, ο πατριός αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τη δικαστική εντολή και μόνο όταν παρενέβη η ομοσπονδιακή αστυνομία της Βραζιλίας, ο Σον επανενώθηκε τελικά με τον πατέρα του.

. …. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στo blog μου

https://kavala-lawyer.blogspot.com/2023/03/blog-post.html

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο  εδώ

 https://youtu.be/C30_yLdw3gA

Γιώργος Γιαγκουδάκης
Δικηγόρος Καβάλας

Ειδικός Νομικός Σύμβουλος Διαζυγίων & οικογενειακού δικαίου
https://giagkoudakis-dikigoros.gr

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μείωση φόρων οδηγεί στην ανάπτυξη»

Επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στο ιχθυοπωλείο του Αλιευτικού...

Σεισμός στη Βουλγαρία έγινε αισθητός στην Καβάλα

Σεισμική δόνηση 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις...

Συλλυπητήρια του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας για τον Θόδωρο Ταβλαρίδη

Τη βαθύτατη του θλίψη για τον θάνατο του χειρούργου...

Δημοφιλή

ΚΑΒΑΛΑ: Ο Θανάσης Συρόπουλος ζητά τη βοήθεια μας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο συμπολίτης μας Θανάσης Συρόπουλος έστειλε μια επιστολή στην...

Τι είναι αυτοδικία κατά το Ποινικό Κώδικα. (του Γιώργου Γιαγκουδάκη)

Το θέμα στο οποίο αναφέρομαι σήμερα προς ενημέρωση σας...

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Λάκης – Αύριο Δευτέρα η κηδεία του

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Λάκης Ανθίμου δεν τα κατάφερε...

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο Καβάλας σκοτώθηκε σε τροχαίο...