Το ΣΑΒΒΑΤΟ 10 Δεκεμβρίου στις 8:30 το βράδυ στον κινηματογράφο ΟΣΚΑΡ, ο Ροταριανός Όμιλος Καβάλας «Νεάπολις» σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας διοργανώνουν μεγάλο Φιλανθρωπικό GALA με τη συμμετοχή διακεκριμένων λυρικών τραγουδιστών της Όπερας.
Η ιδέα για τη φετινή σύμπραξη «Ρόταρυ» και ΔΩΚ ανήκει στην Πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Καβάλας «Νεάπολις», Λίνα Σουλίδου. Η Διοίκηση και η Διεύθυνση του ΔΩΚ, όπως ήταν φυσικό, ανταποκρίθηκαν αμέσως με ενθουσιασμό σε αυτήν την πρωτοβουλία και προχώρησαν στην υλοποίησή της.
Οι εκλεκτοί καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν συγκαταλέγονται στους κορυφαίους της γενιάς τους, με πλούσια παρουσία σε λυρικά θέατρα και αίθουσες συναυλιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Σιρανούς Τσαλικιάν (σοπράνο), ο Νίκος Σπανάτης (κοντρατενόρος) και ο Διονύσης Σούρμπης (βαρύτονος), με τη συνοδεία του διαπρεπούς πιανίστα Δημήτρη Γιάκα, έχουν επιλέξει να παρουσιάσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιέχει ορισμένες από τις ωραιότερες άριες και ντουέτα από τις δημοφιλέστερες όπερες και οπερέτες των Χαίντελ, Μότσαρτ, Γκλουκ, Ντονιτσέτι, Ροσίνι, Μπιζέ, Βέρντι, Γκουνώ & Γιόχαν Στράους. Το πρόγραμμα αυτό, μάλιστα, θα επαναληφθεί στις 18/12 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την αγορά μηχανήματος υπερήχων καρδιάς για την Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Καβάλας. Σας περιμένουμε για να μοιραστούμε την αγάπη και τα συναισθήματά μας για τη μουσική και τους συνανθρώπους μας!
Είσοδος: 12 ευρώ | Μαθητές: 8 ευρώ
Πληροφορίες-Κρατήσεις Εισιτηρίων: Δημοτικό Ωδείο Καβάλας, Βενιζέλου 67 | τηλ: 2510.222119 | Email: www.info@dok.gr | Ώρες Λειτουργίας Γραμματείας: Δευτέρα-Παρασκευή 8:00-22:00 & Σάββατο 8:00-13:00.
Η Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Καβάλας «Νεάπολις»
Πασχαλίνα Σουλίδου
Ο Πρόεδρος του Δ.Ω.Κ. Ο Διευθυντής του Δ.Ω.Κ.
Χαράλαμπος Κουφατζής Γεώργιος-Ιούλιος Παπαδόπουλος