Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

5+1 must have παπούτσια για τον χειμώνα

Ημέρα:

Κάθε χειμώνα όλες μας θέλουμε να έχουμε μια ανανεωμένη ντουλάπα που να περιέχει trendy pieces, με τα οποία θα δημιουργούμε για ακόμα μια χρονιά τα πιο εντυπωσιακά outfits για τις εξόδους μας. Ένα outfit μπορεί να γίνει εντυπωσιακό με τους συνδυασμούς που θα δημιουργήσουμε. Μπορούμε να συνδυάσουμε τα χρώματα των ρούχων και των παπουτσιών και να φορέσουμε εντυπωσιακά shiny αξεσουάρ ώστε να δημιουργήσουμε ένα outfit που θα εντυπωσιάσει. Παρακάτω θα δούμε τα must have παπούτσια για το χειμώνα, έτσι ώστε να έχουμε το ιδανικό ζευγάρι παπούτσια για κάθε περίσταση.

  • Kitten heels 

Τα kitten heels είναι ένα all day ζευγάρι παπούτσια, τα οποία τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει θραύση στην αγορά. Είναι ιδανικά γιατί μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είναι πολύ άνετα αλλά ταυτόχρονα απόλυτα κομψά παπούτσια διότι έχουν πολύ χαμηλό τακούνι και είναι βολικά. Είναι ιδανικά για να φορεθούν σε ένα ραντεβού, σε ένα δείπνο, στη δουλειά, σε μια βόλτα για ποτό ή ακόμα και για καφέ με τις φίλες.

  • Μπότες ψηλές 

Για τις χειμερινές βραδινές εξόδους σίγουρα θα χρειαστείτε ένα ζευγάρι μπότες ψηλές. Μπορούν να φορεθούν σε βραδινές ή απογευματινές εξόδους σε ένα εστιατόριο ή σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί. Είναι all time classic και κάθε γυναίκα θέλει ένα ζευγάρι μπότες ψηλές μέχρι το γόνατο για την γκαρνταρόμπα της.

  • Μποτάκια 

Τα  χαμηλά μποτάκια https://lovefashionpoint.gr/product-category/woman-shoes/mpotakia/  είναι επίσης ένα all day, απλό αλλά πολύ χρήσιμο παπούτσι για τις καθημερινές μας εμφανίσεις. Ένα μαύρο ή μπεζ ζευγάρι μποτάκια αποτελεί μια από τις πρώτες κιόλας αγορές για τη χειμερινή περίοδο. Οι μπότες που στο εσωτερικό τους έχουν γούνα, είναι ιδιαίτερα ζεστές, άνετες και κατάλληλες για τις κρύες μέρες του χρόνου.

  • Μπαλαρίνες  

Ένα πολύ κομψό και ιδιαίτερο ζευγάρι παπούτσια, που είναι κατάλληλο να φορεθεί τους φθινοπωρινούς μήνες, όταν ακόμη το πολύ κρύο δεν θα έχει κάνει την εμφάνισή του. Οι μπαλαρίνες είναι elegant, εντυπωσιακές και μετατρέπουν το κάθε outfit σε μια πιο μοντέρνα και εκσυγχρονισμένη εκδοχή του.

  • Αθλητικά-sneakers 

Τα αθλητικά παπούτσια ή τα sneakers, είναι η καλύτερη επένδυση για κάθε άτομο που του αρέσει είτε να αθλείται είτε να κινείται με άνεση και στυλ. Με αυτή την επιλογή παπουτσιών θα είστε ξεκούραστες αλλά ταυτόχρονα στιλάτες, οπότε είναι τα κατάλληλα παπούτσια για μια εργασία που απαιτεί ορθοστασία.

  • Γόβες 

Ένα ζευγάρι διαχρονικές μαύρες γόβες για επίσημες εξόδους είναι επίσης ένα από τα απαραίτητα παπούτσια για μια γυναικεία ντουλάπα. Συνδυάζονται υπέροχα με κάθε φόρεμα ή κάποιο επίσημο παντελόνι και αναβαθμίζουν πλήρως την εμφάνιση.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τα συν και τα πλην των κυβερνητικών παρεμβάσεων στην Παιδεία

Αργύρης Μυστακίδης: Θα περιμέναμε να κινηθεί το υπουργείο προς...

Το Σάββατο ο αγώνας Λάρισας – ΑΟΚ

Από την Super League 2 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Θα...

Βράβευση του 17ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας

Από τον Εθνικό Οργανισμό Υποστήριξης της δράσης eTwinning απονεμήθηκε...

Συμβολική αποχή των δικηγόρων με την έναρξη του νέου δικαστικού έτους

  Σε συμβολική αποχή από τα καθήκοντά τους προχώρησαν τη...

Οργανώστε το τέλειο party

Αν πλησιάζουν τα γενέθλιά σας ή απλά αναζητάτε μία...

Ο Γιώργος Καλαντζής υποψήφιος για το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ

Υποψήφιος για το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ με το ψηφοδέλτιο...

Βελτίωση των υποδομών στο «ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ»

Ο Δήμος Καβάλας εκτελεί τις τελευταίες ημέρες σειρά εργασιών...

Μεγάλος μύθος: Ο Τσίπρας πήγε τον ΣΥΡΙΖΑ από 3,5% στο 36%

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος Yπάρχουν αλήθειες που παραμερίζονται και στη...