Κυριακή, 8 Ιουνίου, 2025
Κυριακή, 8 Ιουνίου, 2025

Η απάντηση της ΕΓΕΣΥΚ στην επίθεση κατά του ιατρικού προσωπικού

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img

Το Διευθυντικό Συμβούλιο της ΕΓΕΣΥΚ σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε:

καταδικάζει τη χθεσινή επίθεση σε Ιατρό και Νοσηλευτές, η οποία πραγματοποιήθηκε από συνοδό ασθενούς σε κλινική του Νοσοκομείου μας και ζητούμε την παραδειγματική τιμωρία του επιτιθέμενου από τη Δικαιοσύνη.

Πρέπει να καταστεί επιτέλους σαφές σε οποιονδήποτε θεωρεί πως οι Ιατροί και οι Νοσηλευτές είναι σάκοι του μπόξ και πιστεύει πως έχει το δικαίωμα να τους απειλεί και να χειροδικεί εις βάρος τους, ότι θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου άμεσα.

Πρέπει να καταστεί επιτέλους σαφές στο Υπουργείο πώς οφείλει να προστατεύσει τους Υγειονομικούς από τέτοιου είδους επιθέσεις με ακόμη αυστηρότερες ποινές και ενισχυμένη φύλαξη των χώρων του Νοσοκομείου.

Το ότι παλεύουμε καθημερινά να κρατήσουμε όρθιο το Νοσοκομείο μας, κακοπληρωμένοι, με άθλια ωράρια, εις βάρος της ψυχικής και σωματικής μας υγείας δε σημαίνει πως είμαστε αναξιοπρεπείς για να ανεχόμαστε επιθέσεις εις βάρος μας χωρίς να ζητούμε την προστασία του Νόμου.

Καλούμε εκείνους τους συμπολίτες μας που ενδιαφέρονται για τη βελτίωση της κατάστασης στο Νοσοκομείο και όχι για το πώς θα εξυβρίσουν και θα χειροδικήσουν, να συνταχθούν μαζί μας στον αγώνα που κάνουμε για την στελέχωση του Νοσοκομείου με το απαραίτητο Ιατρονοσηλευτικό προσωπικό. Η βία δεν θα διορθώσει τα κακώς κείμενα. Η βία είναι ανεπίτρεπτη.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σεισμός έγινε αισθητός στην Καβάλα

Σεισμός μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις...

Ελπίζουν σε ένα πάρα πολύ δυνατό τριήμερο στη Θάσο

Γιάννης Μαρκιανός: Πολλοί Έλληνες επισκέπτονται την περιοχή μας «Τα μηνύματα...

Κλειστή η μεγάλη πισίνα του Κολυμβητηρίου της Καβάλας

Από τον ΝΟΘΑΚ ανακοινώνονται τα εξής: Ενημέρωση σχετικά με το...

Λεωνίδας Παππάς: Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ θα το βρουν μπροστά τους οι αγρότες

«Η κυβέρνηση επιδεικνύει αλαζονική συμπεριφορά, δεν καταλαβαίνει τίποτα /...

Το ποιοτικό χάος μεταξύ ΕΡΤ και ιδιωτικών καναλιών

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος Παρακολούθησα την εκπομπή ΦΑΣΜΑ στην κρατική...

Γλυκόπικρη η έναρξη της τουριστικής περιόδου

Πάρης Παρασχούδης: Ο Μάιος δεν έχει μεγάλη κίνηση και...

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο κυκλικός κόμβος στην οδό Κουντουριώτου

Δόθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Ιουνίου στην κυκλοφορία,...