Δευτέρα, 21 Απριλίου, 2025
Δευτέρα, 21 Απριλίου, 2025

Η Ταρασία Γεωργιάδου παρουσιάζει το βιβλίο της «Που είσαι ρε;»

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» και οι εκδόσεις Πηγή προσκαλούν τους φίλους του βιβλίου, την Τρίτη 7 Νοεμβρίου στις 19.00, στην παρουσίαση του μυθιστορήματος της Ταρασίας Γεωργιάδου με τίτλο «Που είσαι ρε;».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν, εκτός από τη συγγραφέα, η Κατερίνα Κακιλή (δημοσιογράφος), η Μέλα Λαζαρίδου (φοροτεχνικός) και ο Παναγιώτης Μαμτσαδέλης (δικηγόρος).

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Κική Ζιρτιλίδου (σύμβουλος ακινήτων).

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Ταρασία Γεωργιάδου γεννήθηκε το 1971 στο Ελαιοχώρι Καβάλας όπου ζει μέχρι και σήμερα.

Έχει εργαστεί στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα. Δραστηριοποιήθηκε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχοντας για αρκετά χρόνια την επιμέλεια έκδοσης δημοτικής εφημερίδας. Από το 2011 αρθρογραφεί σε γνωστά διαδικτυακά portal. Τη μαγεύει το νυχτερινό ραδιόφωνο κι έχει αναλάβει ως ραδιοφωνική παραγωγός μεταμεσονύχτιες εκπομπές με τις νότες να εμπνέουν τις λέξεις της. Η συγγραφή στη ζωή της ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2020, με την αυτοέκδοση μιας σειράς κειμένων με τον τίτλο «Μια κόκκινη βαλίτσα». Το όνειρο της είναι ένα σπίτι με θέα στο Ιόνιο κι ένα γραφικό μπαλκόνι όπου θα συνεχίζει να γράφει τα μυθιστορήματά της. Αγαπημένη της λέξη «οι θύμησες». Αγαπημένο της απόφθεγμα η φράση του Βενιαμίν Φραγκλίνου: «Είτε γράψε κάτι που αξίζει να διαβαστεί, είτε κάνε κάτι που αξίζει να γραφτεί».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης:«Το Άγιο Φως οδηγός μας για ένα καλύτερο αύριο»

«Κορυφαία γιορτή της Χριστιανοσύνης, το Άγιο Πάσχα συμβολίζει τη...

Μήνυμα του Σεβ. Μητροπολίτου ΦΝΘ Στεφάνου για την Ανάσταση του Χριστού

Να αντισταθούμε και να οδηγήσωμε τους εαυτούς μας στην...

Οι τιμές στα καύσιμα πέφτουν αλλά οι φόροι παραμένουν!!!

Φώτης Πούλος: Τις μειώσεις από την πτώση της τιμής...

Αλέξανδρος Ιωσηφίδης: Πρέπει να δοθεί λύση στο θέμα της άρδευσης

Στη Χρυσούπολη βρέθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη (17/4) ο αντιπεριφερειάρχης...

«Ζεσταίνεται» η αγορά της Καβάλας ενόψει Πάσχα

Γιάννης Κελγιώργης: Ταμείο θα κάνουμε το Σάββατο πριν την...

Κάθε μέρα Πασχαλιά;

Γράφει ο Παύλος Λεμοντζής Διότι τα παλιά τα χρόνια, εκείνα...

Μετά το Πάσχα οι εργασίες για τον κυκλικό κόμβο στην Κουντουριώτου

Αλέξης Γούλας: «Τα χρονικά περιθώρια για την πλατεία Καπνεργάτη...