Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Πληρότητες άνω του 70% στα ξενοδοχεία της Καβάλας

Ημέρα:

Σε ποσοστό άνω του 70% κινείται πλέον σε καθημερινή βάση, η μέση πληρότητα στις ξενοδοχειακές μονάδες της Καβάλας, ενώ τα μηνύματα για τον Αύγουστο δείχνουν ότι το ποσοστό αυτό θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο, αγγίζοντας ακόμη και το 100%.

ΑΑμι«Η εικόνα έχει πλέον ξεκαθαρίσει. Είχαμε ένα δύσκολο ξεκίνημα για τη φετινή σεζόν. Οι αφίξεις των τουριστών άργησαν, όμως μετά τις 15 Ιουνίου έχουμε πλέον αρκετά μεγάλη κίνηση, η οποία κορυφώθηκε με τις γιορτές των Τούρκων που κατέκλυσαν την πόλη, τις γύρω περιοχές και το νησί της Θάσου», επισήμανε με δηλώσεις του στον «Ενήμερο» ο πρόεδρος των ξενοδόχων της Καβάλας, Αντώνης Μιτζάλης.

Στόχος να ανακτηθεί το χαμένο έδαφος που υπήρξε στην αρχή της σεζόν

«Συνεχίζουμε με καλές πληρότητες μέσα στον Ιούλιο και ελπίζουμε έτσι να συνεχίσει και ο Αύγουστος. Οι πληρότητες καθημερινά είναι υψηλές, δηλαδή πάνω από 70%. Αυτή τη στιγμή ο στόχος μας είναι να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος που είχαμε στην αρχή της σεζόν και να προχωρήσει αυτή όσο γίνεται παραπέρα προς τα μέσα ή και τέλη Σεπτεμβρίου, ώστε να καλύψουμε τις απώλειες», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Μιτζάλης.

Πολλές οι προσφορές με ειδικές τιμές για τους ταξιδιώτες της τελευταίας στιγμής

Ο πρόεδρος των ξενοδόχων της Καβάλας σημείωσε επίσης ότι υπάρχουν και οι ευκαιρίες της τελευταίας στιγμής, κάτι που σημαίνει ότι τα ξενοδοχεία δίνουν προσφορές με ειδικές τιμές για ταξιδιώτες της τελευταίας στιγμής, κάτι που θα συνεχίσει και μέσα στη σεζόν.

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο, αλλά επειδή οι κρατήσεις φέτος έρχονται αρκετά την τελευταία στιγμή, οι τιμές θα είναι συμπιεσμένες. Αυτό δημιουργεί ευκαιρίες και για τους Έλληνες που θέλουν να ταξιδέψουν στην Καβάλα, αλλά και για τους Καβαλιώτες που θέλουν να ταξιδέψουν σε άλλες περιοχές της χώρας», ανέφερε ο κ. Μιτζάλης.

 «Τον Αύγουστο δεν τον φοβάται η τουριστική αγορά…»

Όσον αφορά το «πρόσωπο» των επισκεπτών της περιοχής μας, αυτό δεν έχει αλλάξει. Πρόκειται για τους γείτονες μας, δηλαδή Σέρβοι, Βούλγαροι, Τούρκοι και Ρουμάνοι, αλλά και Μολδαβοί και Ουκρανοί που κατεβαίνουν οδικώς στην Καβάλα.

Από την άλλη τα τσάρτερ κατευθύνουν τον κόσμο στις μονάδες της Θάσου, αν και όπως υπογραμμίζει ο κ. Μιτζάλης αρκετές πτήσεις φέτος έχουν υστέρηση στις πληρότητες, καθώς υπάρχουν αρκετές κενές θέσεις στα αεροπλάνα, που όμως μπορούν να καλυφθούν μέσω προσφορών.

«Τον Αύγουστο δεν τον φοβάται η τουριστική αγορά, καθώς είναι τόσο μεγάλη η κίνηση και παρά το ότι οι κρατήσεις είναι πραγματικά πίσω, θα πάει καλά, αφού υπάρχει μια δυναμική. Επίσης υπάρχουν πολλές προσφορές που οι επισκέπτες μας πρέπει να τις εκμεταλλευτούν», δήλωσε καταληκτικά ο Αντώνης Μιτζάλης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απαγόρευση θαλασσίων δραστηριοτήτων στη Νέα Ηρακλείτσα

Με απόφαση του Λιμενάρχη Καβάλας απαγορεύεται η κυκλοφορία πλοίων,...

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ποιότητα του νερού στη Θάσο

Κώστας Μανίτσας: «Ο κ. Παπαδόπουλος δεν μας έδωσε στοιχεία...

Οργή των ιδιοκτητών ταξί με τους πειραματισμούς του δημάρχου

Χρήστος Ιωαννίδης: Ο άνθρωπος καταστρέφει την πόλη, δεν το...

Αρκεί η διαφωνία των γονέων για να αποφασίσει το δικαστήριο αποκλειστική επιμέλεια;

Σε περίπτωση που η από κοινού άσκηση της γονικής...

Πεσμένη η καταναλωτική κίνηση στην αγορά της Ελευθερούπολης

Παναγιώτης Παπαευαγγέλου: Δεν υπήρξε η κίνηση που είχαμε άλλες...

Τελειωμό δεν έχουν τα πειράματα στην Πλατεία Καπνεργάτη!!!

Η νέα πρόταση για τη θέση της πιάτσας ταξί...

Ο Ιατρικός κόσμος κρατάει μικρό καλάθι

Ξενοφών Κροκίδης: Δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό για την υγεία...

Καβάλα: Βιντεοσκοπούσε ζευγάρι σε κατάστημα

Συνελήφθη την 5-9-2024 το μεσημέρι στην Καβάλα, από αστυνομικούς...