Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Η ποιότητα των τουριστών θα κάνει φέτος την διαφορά

Ημέρα:

Η ποιότητα των τουριστών που θα βρεθούν στο νησί της Θάσου, στη διάρκεια της φετινής τουριστικής περιόδου, θα είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, όπως επισημαίνει με δηλώσεις του στον «Ενήμερο» και το Kavala Web News, ο πρόεδρος των καφεζυθοπωλών της Π.Ε. Καβάλας, Παναγιώτης Βασιλούδης.

Ήδη τα μηνύματα για την τουριστική κίνηση στο νησί είναι ενθαρρυντικά από το Πάσχα κιόλας, όποτε και καταγράφηκε, σύμφωνα πάντα με τον κ. Βασιλούδη, κίνηση που όμοια της δεν υπήρξε για τη συγκεκριμένη περίοδο τα προηγούμενα χρόνια. Εξαιρετικά πήγαν τα πράγματα και το τριήμερο της Πρωτομαγιάς και γενικότερα σ’ όλη τη διάρκεια του περασμένου μήνα, η κίνηση στο νησί ήταν πολύ καλή.

«Τονωτική ένεση» το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος για τους επαγγελματίες της Θάσου

Οι επαγγελματίες εστίασης αναμένουν τώρα μια ακόμη «τονωτική ένεση» με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, με τον κ. Βασιλούδη πάντως να υπογραμμίζει με έμφαση ότι η καλή κίνηση στη διάρκεια του τριημέρου δεν σημαίνει αντίστοιχα ότι θα «σωθούν» και οι επαγγελματίες, αφού για να βγουν οι πολλές υποχρεώσεις απαιτούνται καλοί τζίροι σε διάρκεια κι όχι μόνο για μια ή δυο μέρες.

Ο Παναγιώτης Βασιλούδης εκτιμά ότι στη διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, προς το νησί θα κινηθούν περισσότερο Έλληνες, παρά ξένοι επισκέπτες.

«Το θέμα για όλους εμάς τους επαγγελματίες εστίασης είναι το τι γίνεται με τους ξένους. Και πέρυσι είχε πολύ κόσμο το νησί μας, όμως η διαφορά είναι ότι δεν είχαμε ποιότητα. Αυτό είναι που ζητάμε. Ότι θα έχει περισσότερο κόσμο αυτό είναι γεγονός, ποιότητα όμως θα έχουμε; Αν είναι να συζητάμε ότι έχει πολύ κόσμο, χωρίς να κάθονται στα μαγαζιά μας, τι να το κάνουμε; Οι υποχρεώσεις μας ανεβαίνουν συνεχώς», σημείωσε σχετικά στις δηλώσεις του ο κ. Βασιλούδης.

Χωρίς POS αρκετά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Θάσο

Ερωτηθείς αναφορικά με το αν οι επαγγελματίες εστίασης έχουν τοποθετήσει POS, στα καταστήματά τους, κάτι που πρέπει να έχουν κάνει μέχρι το τέλος Ιουνίου, ο κ. Βασιλούδης απάντησε ότι υπάρχουν αρκετοί ακόμη συνάδελφοι του που δεν τα έχουν εγκαταστήσει, γιατί πολύ απλά δεν έχουν τα χρήματα για να το κάνουν.

«Δεν θα έλεγα ότι οι περισσότεροι έχουν βάλει POS, γιατί δεν υπάρχει χρήμα. Όλοι περιμένουν να μαζέψουν χρήματα για να τα βάλουν, μέχρι και το τέλος του μήνα που διανύουμε».

Τέλος, ως προς το θέμα των ελέγχων στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ο πρόεδρος των καφεζυθοπωλών ανέφερε: «Φυσικά και γίνονται έλεγχοι και θα γίνουν πολλοί περισσότεροι, ειδικά στη Θάσο, αφού τα νησιά είναι πρώτα στη λίστα των ελέγχων».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απαγόρευση θαλασσίων δραστηριοτήτων στη Νέα Ηρακλείτσα

Με απόφαση του Λιμενάρχη Καβάλας απαγορεύεται η κυκλοφορία πλοίων,...

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ποιότητα του νερού στη Θάσο

Κώστας Μανίτσας: «Ο κ. Παπαδόπουλος δεν μας έδωσε στοιχεία...

Οργή των ιδιοκτητών ταξί με τους πειραματισμούς του δημάρχου

Χρήστος Ιωαννίδης: Ο άνθρωπος καταστρέφει την πόλη, δεν το...

Αρκεί η διαφωνία των γονέων για να αποφασίσει το δικαστήριο αποκλειστική επιμέλεια;

Σε περίπτωση που η από κοινού άσκηση της γονικής...

Πεσμένη η καταναλωτική κίνηση στην αγορά της Ελευθερούπολης

Παναγιώτης Παπαευαγγέλου: Δεν υπήρξε η κίνηση που είχαμε άλλες...

Τελειωμό δεν έχουν τα πειράματα στην Πλατεία Καπνεργάτη!!!

Η νέα πρόταση για τη θέση της πιάτσας ταξί...

Ο Ιατρικός κόσμος κρατάει μικρό καλάθι

Ξενοφών Κροκίδης: Δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό για την υγεία...

Καβάλα: Βιντεοσκοπούσε ζευγάρι σε κατάστημα

Συνελήφθη την 5-9-2024 το μεσημέρι στην Καβάλα, από αστυνομικούς...