Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 2022

Τραγωδία στη Λεκάνη: Το σημείωμα που άφησε ο δολοφόνος και αυτόχειρας

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Καβάλας μετά το διπλό φονικό...

Έγκλημα στην Λεκάνη: Ποια ήταν η 31χρονη Γερμανίδα μητέρα

Σοκ προκαλεί η διπλή άγρια δολοφονία στην...

«Απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει», λέει ο Δικηγόρος της 30χρονης

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της άτυχης γυναίκας,...

Υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα επιδότησης διακοπών “Τουρισμός για όλους”

spot_img

Ακολούθησε μας

Ανοιχτή για υποβολή αιτήσεων από όλα τα ΑΦΜ είναι από χθες, Δευτέρα 18 Ιουλίου η πλατφόρμα του προγράμματος επιδότησης διακοπών «Τουρισμός για Όλους» και λήγει την Πέμπτη 21 Ιουλίου στις 23:59.

Το «Τουρισμός για Όλους», το νέο πρόγραμμα του Υπουργείου Τουρισμού -σε συνεργασία με τα Υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Οικονομικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων- προσφέρει ένα voucher 150 ευρώ (και voucher 200 ευρώ για ΑΜΕΑ) για την άμεση ενίσχυση της εγχώριας τουριστικής δραστηριότητας.

Δίνεται η δυνατότητα ανέπαφης πληρωμής και η εξαργύρωση του e-voucher σε κάθε πάροχο διαμονής (ξενοδοχεία, καταλύματα κ.α.) και σε κάθε προορισμό της χώρας, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.

Η εξαργύρωση του e-voucher γίνεται εφάπαξ ή σε δόσεις μέχρι και τον Ιούνιο του 2023, ώστε να υποστηριχθεί και η επιλογή διακοπών εκτός υψηλής τουριστικής περιόδου. Η αποζημίωση των παρόχων θα είναι άμεση, γεγονός που βάζει τέλος στην αναμονή και τις χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος ανέρχονται στους 200.000 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την αίτησή τους μέσω του vouchers.gov.gr.

Με το νέο «Τουρισμός για Όλους PASS» οι δικαιούχοι θα μπορούν να εκδώσουν μία άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε όποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα της χώρας επιλέξουν με ημερομηνία λήξης τις 30/06/2023.

Απαραίτητες προϋποθέσεις:

 • να έχετε υποβάλει δήλωση φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων για το φορολογικό έτος 2020
 • το ετήσιο οικογενειακό εισόδημά σας να εμπίπτει στα εισοδηματικά κριτήρια όπως ορίζονται στον πίνακα της παραγράφου 2 του άρθρου 2 της σχετικής ΚΥΑ.

Για την υποβολή της αίτησης κάθε πολίτης χρειάζεται μόνο τους κωδικούς του στο Taxisnet και την επιβεβαίωση ενός αριθμού κινητού τηλεφώνου και μίας διεύθυνσης e-mail.

Δικαιούχοι:

 1. Ατομικό (+Μονογονεϊκές)
  ΧΩΡΙΣ ΤΕΚΝΑ 16.000
  ΜΕ 1 ΤΕΚΝΟ 17.500
  ΜΕ 2 ΤΕΚΝΑ 19.000
  ΜΕ 3 ΤΕΚΝΑ 21.000
  ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ 26.000
 2. Οικογενειακό (Έγγαμοι+Σύμφωνο συμβίωσης)
  ΧΩΡΙΣ ΤΕΚΝΑ 28.000
  ΜΕ 1 ΤΕΚΝΟ 29.500
  ΜΕ 2 ΤΕΚΝΑ 31.000
  ΜΕ 3 ΤΕΚΝΑ 33.000
  ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ 38.000

 

Με τη συμπλήρωση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων συμμετοχής, οι δυνητικοί δικαιούχοι κατατάσσονται σε προσωρινό πίνακα, στον οποίο αναγράφονται: ο κωδικός αριθμός της αίτησης συμμετοχής τους και τα τέσσερα τελευταία ψηφία του ΑΦΜ τους. Ο οριστικός πίνακας δικαιούχων για τους οποίους θα εκδοθεί η ψηφιακή χρεωστική κάρτα διαμορφώνεται με ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των αιτήσεων του προσωρινού πίνακα.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα