Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024
Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024
spot_img

Η Καβάλα επίκεντρο της διεθνούς περιηγητικής συνάντησης μοτοσυκλετιστών

Ημέρα:

Με επίκεντρο την Καβάλα και με περιηγήσεις σε Αν. Μακεδονία και Θράκη, θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 24 Σεπτεμβρίου 2022 η διεθνής ταξιδιωτική & περιηγητική συνάντηση μοτοσυκλετιστών της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μοτοσυκλετισμού (F.I.M.). https://www.fim-moto.com/

Πρόκειται για μια διοργάνωση με παγκόσμια προβολή που εύλογα χαρακτηρίζεται ως η παγκόσμια γιορτή του περιηγητικού μοτοσυκλετισμού, αφού κάθε χρόνο συγκεντρώνει εκατοντάδες μοτοσυκλετιστές και μοτοσυκλετίστριες από ολόκληρη την υφήλιο, που στόχο έχει την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ μοτοσικλετιστών, και που εμπλουτίζεται με επισκέψεις σε χώρους τουριστικού, ιστορικού, πολιτιστικού, θρησκευτικού και γεωφυσικού ενδιαφέροντος.

Επιπλέον, η συμμετοχή στο Mototour of Nations, προσμετράται στην Ατομική και Ομαδική βαθμολόγηση του Παγκοσμίου Τουριστικού Κυπέλλου.

Άλπεις, San Remo, Monte Carlo, Porto, Aman, Τυνησία, Κουσάντασι είναι περιοχές που έχει φιλοξενηθεί στο παρελθόν, ενώ το 2017 η Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία της Ελλάδας (ΜΟΤ.Ο.Ε.) το διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία στην Ήπειρο, συγκεντρώνοντας
258 συμμετοχές από τρείς ηπείρους και είκοσι χώρες, και αποσπώντας κολακευτικά σχόλια τόσο από τους συμμετέχοντες όσο και από την ίδια την F.I. M..

Το FIM-Mototour of Nations 2022 είναι η πέμπτη από μια σειρά διεθνών μοτοσυκλετιστικών εκδηλώσεων που έχει με επιτυχία διοργανώσει η ΜΟΤ.Ο.Ε. στην Ελλάδα. Προηγήθηκαν:

·         Το 22ο Ευρωπαϊκό συνέδριο της F.I.M. – σε ταυτόχρονη διεξαγωγή με το 10ο Συνέδριο Οδικής Ασφάλειας  που έγιναν (για πρώτη φορά στην Ελλάδα) στην Καβάλα από 29 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2016.

·         Το Mototour of Nations 2017 στην Ήπειρο

·         Το FIM – Europe Club Experience το 2018

·         Το 39ο FIM – Motocamp το 2019 στην Δυτική Μακεδονία
και που είχαν σαν αποτέλεσμα την παγκόσμια προβολή όμορφων αλλά λιγότερο προβεβλημένων περιοχών της πατρίδας μας σε ένα ευρύ, καθαρά ταξιδιωτικό κοινό.

Ξεκινώντας από το Lucy Hotel όπου και θα διαμένουν, και υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη των ειδικά εκπαιδευμένων οδηγών & συνοδών της ΜΟΤ.Ο.Ε., οι συμμετέχοντες θα πραγματοποιούν ημερήσιες εκδρομές στα γεωγραφικά διαμερίσματα της Αν. Μακεδονίας και Θράκης, όπου και θα επισκεφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες από τις αμέτρητες ομορφιές της περιοχής, ενώ η εκδήλωση θα κλείσει με την εντυπωσιακή «Παρέλαση  των Εθνών» στην Καβάλα και θα ακολουθήσει η τελετή λήξης με το επίσημο Gala Dinner και την τελετή απονομών και διακρίσεων.

Πρόθεση της MOT.O.E. είναι, μέσω της συμμετοχής των εκπροσώπων της στα υψηλότερα κλιμάκια της F.I.M., η ανάληψη διεθνών εκδηλώσεων υψηλής προβολής, κάνοντας έτσι γνωστή την “άγνωστη” Ελλάδα, σε ένα διαφορετικό, υψηλού επιπέδου κοινό, προβάλλοντας άγνωστες σε αυτό γωνιές της πατρίδας μας.

Για την ΜΟΤ.Ο.Ε.

Ο Πρόεδρος                               Ο Έφορος Τουρισμού

Στέλιος Κορέλης                           Παναγιώτης Καλαϊτζής

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ντίνος Κλειτσιώτης: Το 1 εκατ. που δεν πήγε να ψηφίσει είναι σε αναμονή

Ντίνος Κλειτσιώτης: Ο τρόπος φορολόγησης των αντικειμενικών κριτηρίων πραγματικά...

Πάρης Παρασχούδης: Να εφαρμοστεί ο χώρος Σένγκεν και στα χερσαία σύνορα

Για την πιθανότητα άνισου ανταγωνισμού ανάμεσα στη Θάσο και...

Εντάσεις για την μεταφορά της πιάτσας των ταξί από την Αβέρωφ

Χρήστος Ιωαννίδης: Δεν επιμένουμε για λόγους αισθητικής, αλλά για...

Η Αλιεία ως κλειδί για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των παράκτιων περιοχών

Άρθρο του Αντώνη Φραντζή, Συμβούλου Αλιείας της Περιφέρειας ΑΜΘ Η...

Καβάλα: Μαχαίρωσε τον φίλο του μετά από καβγά

Ένας άντρας νοσηλεύεται από το βράδυ της Τρίτης στο...

Επιτακτική ανάγκη η ίδρυση ΜΕΘ Παίδων στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Με αφορμή την πρόθεση της εταιρείας Gastrade να προχωρήσει...

Λεωνίδας Παππάς: Η άνοδος μας είναι αργή, δεν είναι αυτό που θέλαμε

«Το 60% των εκλογέων δεν πήγε στην κάλπη /...