Ο Γιάννης Χαρούλης έρχεται την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, στο πλαίσιο του 68ου Φεστιβάλ Φιλίππων, να μας παρασύρει σε ένα ξέφρενο γλέντι. Ένα γλέντι που μόνο αυτός ξέρει να στήνει τόσο αυθόρμητα και ειλικρινά.
Ανένταχτος σε οποιαδήποτε μουσική ταμπέλα, πρωτεργάτης μίας διονυσιακής βραδιάς που θα θυμόμαστε. Μαζί του θα ξεσηκωθεί το μέσα μας και κάθε ανάγκη για φευγιό από αυτά που μας πικραίνουν.
Και ο Γιάννης φέτος «τον κόσμο φέρνει ανάποδα, τη Γη μέσα στο πιάτο»…
|«Έλα στο χορό» tour |
|Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου, 21.00|
|Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων |
Τιμές εισιτηρίων : 17 € προπώληση, 20 € γενική είσοδος
Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.more.com/gr-el/tickets/music/giannis-xaroulis-tour-2025/
Προπώληση
Καβάλα: Κέντρο πληροφόρησης επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρώην ΕΟΤ) Κεντρική Πλατεία, τηλ: 2510-620566, καθημερινά από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 και από τις 18:00 μέχρι τις 21:00, ενώ την ημέρα της συναυλίας θα γίνεται προπώληση στο ταμείο του Αρχαίο Θεάτρου Φιλίππων από τις 19:00 το απόγευμα.
Κρηνίδες: Café «Προσκήνιο», Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, τηλ. 2510516090
*Απαγορεύεται η είσοδος στο θέατρο μετά την έναρξη της συναυλίας.
**Για άλλη μία χρονιά, θα υπάρξει δυνατότητα μεταφοράς θεατών από λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καβάλας από και προς το αρχαίο θέατρο Φιλίππων με την επίδειξη εισιτηρίου της εκάστοτε θεατρικής παράστασης και ειδικό αντίτιμο 4.00€.
Αναχώρηση από το ΚΤΕΛ Καβάλας στις 18.45 και επιστροφή μετά το πέρας της παράστασης.
Σημ. Οι κάτοχοι ονομαστικών προσκλήσεων του 68ου Φεστιβάλ Φιλίππων καλούνται να δηλώσουν την πρόθεσή τους να τις χρησιμοποιήσουν έως την Πέμπτη 4/9, ενώ ο έλεγχος ταυτοπροσωπίας θα γίνεται στην είσοδο του θεάτρου τη μέρα της παράστασης.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 (10.00 – 14.00).
ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας