Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

Επιτυχημένη πρεμιέρα για το “Κλαδί στη Φωτιά”

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Με επιτυχία μεγάλη έγινε στην Αθήνα η πανελλήνια πρεμιέρα της ταινίας “Κλαδί στη Φωτιά” των Κωνσταντίνου Μουρατίδη και Γενοβέφας Κτενίδου, στον κινηματογράφο Στούντιο New Star Art Cinema, την οποία τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών κ. Χάρης Παπαδόπουλος.

Πολλοί οι θεατές που παρακολούθησαν την προβολή και ανάμεσα τους γνωστοί ηθοποιοί του θεάτρου και της τηλεόρασης, οι οποίοι στο τέλος με θέρμη συνεχάρησαν τους συντελεστές της ταινίας που παρευρέθησαν. Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Κωνσταντίνος Μουρατίδης και οι πρωταγωνιστές της ταινίας, Σπύρος Μπιμπίλας, Μαρία Καραβία, Γενοβέφα Κτενίδου και Γιώργος Πούλης.

Η ταινία εντυπωσίασε για τη σκηνοθεσία, το πρωτότυπο θέμα, την εικόνα, την ωραία μουσική, την άρτια υποκριτική απόδοση όλων των ηθοποιών και φυσικά για την προσεγμένη εκτέλεση της παραγωγής. Αποδεικνύεται έτσι, ότι και η απομακρυσμένη περιφέρεια(τα γυρίσματα όλα έγιναν στον Έβρο και όλοι οι συντελεστές προέρχονται από την Αν. Μακεδονία και Θράκη), μπορεί να πάρει θέση και να προσφέρει στα ελληνικά κινηματογραφικά δρώμενα.

Η τανία θα αρχίσει τις κανονικές προβολές από την Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου στον ίδιο κινηματογράφο στην Αθήνα, και τον Ιανουάριο θα προβληθεί στην Καβάλα και τη Δράμα.

spot_img

Διαφημίσεις