Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Δύο νεκροί σε τροχαίο στην παραλία Οφρυνίου

Δύο άτομα σκοτώθηκαν σε τροχαίο που συνέβη...

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Βραβείο στο Διεθνές Φεστιβάλ της Πράγας για την Μαρία Καραβία

Ακολούθησε μας

Μεταξύ των νικητών στο Διεθνές Φεστιβάλ της Πράγας (Prague International Film Awards) και η ταινία “Κλαδί στη Φωτιά”, σε σκηνοθεσία του πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη Κωνσταντίνου Μουρατίδη, ο οποίος έγραψε και το σενάριο. Το θέμα έχει ως εξής:

Μητέρα και κόρη ξεκινούν μια νέα ζωή στην κωμόπολη Καλλιθέα. Όμως ένα σκάνδαλο του παρελθόντος βαραίνει το όνομα τους. Η δολιοφθορά του προγόνου τους στις εγκαταστάσεις του μεταλλείου προκάλεσε καταστροφές που άφησαν ανεξίτηλα σημάδια στην τοπική κοινωνία και τις μνήμες των κατοίκων. Είκοσι πέντε χρόνια μετά, ένα μυστικό πέρασμα, το ημερολόγιο ενός προγόνου, ο φυγάς μπάτλερ και μια σκληρή γυναίκα θα αποκαλύψουν άγνωστες πτυχές του εγκλήματος…

Παίζουν: Σπύρος Μπιμπίλας, Μαρία Καραβία, Γενοβέφα Κτενίδου, Γιώργος Πούλης, Αργύρης Μαντζανίδης, Γιάννης Χρυσάκης, Μελίνα Κολυριώτη, Κώστας Μουρατίδης.

Μια ταινία που ανήκει στην κατηγορία των θρίλερ, με σφικτή δομή, πρωτότυπο σενάριο, αγωνία και ωραίο παίξιμο από τους ηθοποιούς. Το να επιλεγεί η ταινία μεταξύ πολλών διεθνών παραγωγών, και να βραβευτεί από την επιτροπή του Φεστιβάλ, είναι μεγάλη επιτυχία. Και μάλιστα όταν η ταινία έρχεται από την απομακρυσμένη Περιφέρεια από τα ΒΑ σύνορα της Ελλάδος, η επιτυχία διπλή.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα