Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

Δύο νεκροί σε τροχαίο στην παραλία Οφρυνίου

Δύο άτομα σκοτώθηκαν σε τροχαίο που συνέβη...

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Ναι της ΠΕ Καβάλας στην παραχώρηση των παλιών Δικαστηρίων στο ΔΙΠΑΕ

Ακολούθησε μας

Στις 5 Ιουλίου 2021 ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Πρόεδρο του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας, Αθανάσιο Καΐση, παρουσία του αντιπροέδρου του ΔΙ.ΠΑ.Ε Δημήτρη Μπαντέκα, του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης Κωστή Σιμιτσή, και του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας Γεώργιου Γραμμένου.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε ότι ενημέρωσε τον Πρόεδρο του ΔΙΠΑΕ ότι ο πανεπιστημιακός κόμβος της Καβάλας χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Α.Μ.-Θ, μέσω του επιχειρησιακού προγράμματος 2014-2020, αφενός μεν με το ποσό των 7.000.000 ευρώ περίπου για την αγορά εκπαιδευτικού και τεχνολογικού εξοπλισμού, αφετέρου δε με το ποσό του 1.0000.000 για την δημιουργία θερμοκοιτίδας νεοφυών επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα ξεκίνησαν και οι εργασίες της ενεργειακής αναβάθμισης της βιβλιοθήκης, προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ.

Επίσης τόνισε ότι η Π.Ε. Καβάλας συμφωνεί να παραχωρηθεί το κτήριο των παλαιών Δικαστηρίων στο ΔΙ.ΠΑ.Ε. για τις διοικητικές ανάγκες των δύο ινστιτούτων Πετρελαίου και Τουρισμού, τονίζοντας παράλληλα ότι και τα πέντε τμήματα του ΔΙΠΑΕ, ήτοι Χημείας, Φυσικής, Πληροφορικής, Διοικητικής Επιστήμης και Λογιστικής πρέπει να παραμείνουν ζωντανά και ισχυρά προς όφελος της πανεπιστημιακής κοινότητας και της τοπικής κοινωνίας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα