Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Καβάλα: Ανατράπηκε αυτοκίνητο στην Καλαμίτσα

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο ανατράπηκε στην περιοχή της...

Τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση της Νέας Ηρακλείτσας

Οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε ελαφρά όταν το δίκυκλο...

Αλέξης Πολίτης: «Όλη η τιμή είναι δική τους»

Ο Αντιπεριφερειάχης Καβάλας τίμησε την Καβαλιώτισσα μητέρα έξι παιδιών Μαριάννα Λαζάρου για την εισαγωγή της στο Τμήμα Ιατρικής του ΔΠΘ

Ακολούθησε μας

Την Καβαλιώτισσα μητέρα έξι παιδιών, Μαριάννα Λαζάρου, τίμησε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης για τον άθλο της να περάσει στο Τμήμα Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Η 50χρονη Καβαλιώτισσα, μητέρα έξι παιδιών και εργαζόμενη σε βρεφονηπιακό σταθμό της Καβάλας, στις πανελλαδικές εξετάσεις συγκέντρωσε 18.960 μόρια και πέτυχε την εισαγωγή της στο Τμήμα Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. «Ο αρχικός μου στόχος ήταν η Νοσηλευτική, ωστόσο η υψηλή μου επίδοση στις πανελλαδικές με έκαναν να τολμήσω για πιο ψηλά και τελικά τα κατάφερα», επισημαίνει χαρακτηριστικά η Μαριάννα Λαζάρου.

Ο κ. Πολίτης σημείωσε σχετικά:

«Τιμητική βράβευση της ΚΥΡΙΑΣ Μαριάννας Λαζάρου, που ούσα μητέρα 6 παιδιών, σκληρά εργαζόμενη, σύζυγος ενός υπέροχου ανθρώπου, μαχήτρια της ζωής κατάφερε να σαρώσει κυριολεκτικά στις Πανελλήνιες εξετάσεις και να περάσει στην Ιατρική Σχολή του ΔΠΘ! Δεν έχω λόγια για αυτούς τους καταπληκτικούς, χαμογελαστούς ανθρώπους. Όλη η τιμή είναι δική τους».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα