Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Αλέξης Πολίτης: «Επίκεντρο της διοίκησής μου θα είναι ο άνθρωπος»

Ημέρα:

spot_img

Μετά την ανακοίνωση της τοποθέτησής του στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη, ο νέος πλέον Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Μέρα χαράς και μεγάλης συγκίνησης η σημερινή. Η απόφαση του Περιφερειάρχη, Χρήστου Μέτιου να με ορίσει ως νέο Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας αποτελεί ύψιστη τιμή και συνάμα τεράστια ευθύνη για εμένα.

Ως γιατρός έχω μάθει να μη μιλάω με λόγια, αλλά με ουσιαστικές πράξεις που γνώμονα έχουν το κοινό καλό. Το ίδιο θα συνεχίσω να πράττω και τώρα, στο «τιμόνι» της ΠΕ Καβάλας. Το συμφέρον του ευλογημένου τόπου μας και των πολιτών του θα είναι οδηγός μου σε τούτη τη διαδρομή.

Ήμουν από την αρχή και θα συνεχίσω να βρίσκομαι δίπλα στον Περιφερειάρχη, τον οποίο τιμώ και ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη. Η κοινή δουλειά και προσπάθεια εντείνονται και οι προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας θα απαιτήσουν περίσσευμα υπομονής, επιμονής και αποφασιστικότητας. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε, με σχέδιο, ιδέες, τόλμη και όραμα και καλώ όλους σε συστράτευση των δυνάμεών μας, προκειμένου να πετύχουμε τον κοινό μας στόχο, που λέγεται μια καλύτερη Καβάλα, μια καλύτερη Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

Μεγάλες οι ευθύνες, πολλές οι δυσκολίες, πλείστα τα θέματα που τρέχουν για την Περιφέρεια και την Καβάλα, αλλά για ένα πράγμα οφείλω και πρέπει να δεσμευτώ: Επίκεντρο της διοίκησής μου θα είναι ο άνθρωπος, ο πολίτης, η απαρχή και η κατακλείδα της κάθε σκέψης μου, διότι διαχρονικά πιστεύω ότι είναι αδύνατο να πετύχει στα κοινά κάποιος ο οποίος δεν ξέρει με ακρίβεια και ευλαβική προσήλωση τί είναι ο άνθρωπος.

Και για αυτό θα αγωνιστώ, όπως ακριβώς ξεκίνησα, με προεκλογικό μου μότο «Η ώρα του πολίτη», με τη βοήθεια του Θεού, της οικογένειάς μου, των πολύτιμων φίλων και συνεργατών και του καθενός από εσάς.

Ξεκινάμε.

Dr Αλέξης Πολίτης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εκλογές ΤΕΕ: Ζητούμενο είναι η μεγάλη συμμετοχή

Απόστολος Παυλίδης: Τη συμμετοχή τη θέλουμε και μετά τις...

Μ. Λαζαρίδης: Ισχυρή Ελλάδα στις Βρυξέλες και πολιτική σταθερότητα

«Οι επικείμενες ευρωεκλογές έχουν δύο διαστάσεις, οι οποίες είναι...

Πόνος και Δικαίωση: Η ιστορία ενός πατέρα που κατηγορήθηκε ψευδώς

Σήμερα θα πούμε μια σύντομη ιστορία με ένα πατέρα...

Ίδια γεύση με πέρυσι αφήνει η σχολική χρονιά

Αργύρης Μυστακίδης: Στις πανελλαδικές εξετάσεις κανείς δεν προσέρχεται έχοντας...

Ενημέρωσαν τον Θ. Μαρκόπουλο για τα θέματα του Αμυγδαλεώνα

Τα θέματα που απασχολούν την κοινότητα του Αμυγδαλεώνα και...

Το Παληό 3on3 επιστρέφει για την 6η του σαιζόν

Το Παληό 3on3 επιστρέφει για την 6η του σαιζόν...

Στους 20 δημοφιλέστερους προορισμούς στην Ευρώπη η Θάσος

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η Θάσος...