Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Κ. Σιμιτσής: Ζητήσαμε ορισμό νέας διοίκησης στην «Εργοανάπτυξη»

Ημέρα:

«Ο επενδυτής των Λουτρών Ελευθερών έχει βρει διάφορα εμπόδια μπροστά του»

Για τις εξελίξεις στην ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ μίλησε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο απερχόμενος πρόεδρός της Κωστής Σιμιτσής, ο οποίος παράλληλα μίλησε και για την επένδυση στα Λουτρά Ελευθερών.

«Όσον αφορά την ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ το κλίμα ας πούμε ότι δεν είναι ούτε εορταστικό, ούτε πένθιμο. Υπάρχει αλλαγή διοίκησης και το καταστατικό προβλέπει ότι η θητεία του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2023», ανέφερε αρχικά για το θέμα ο κ. Σιμιτσής. 

«Έστειλα επιστολή στον νέο πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου, ώστε να επισπεύσουμε τον ορισμό νέων μελών στο διοικητικό συμβούλιο και να μην υπάρχει διοικητικό κενό…»

«Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις ότι τάχα δεν παραιτούμαστε, ότι είμαστε κολλημένοι στην καρέκλα και οτιδήποτε άλλο, σε συνεννόηση με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, έστειλα επιστολή στον νέο πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με την παράκληση να κοινοποιηθεί και στον νέο περιφερειάρχη, τον κ. Τοψίδη, ώστε να επισπεύσουμε τον ορισμό νέων μελών στο διοικητικό συμβούλιο και να μην υπάρχει ας το πούμε έτσι διοικητικό κενό για μεγάλο χρονικό διάστημα», συμπλήρωσε σχετικά ο Κωστής Σιμιτσής. 

«Ο επενδυτής έχει βρει διάφορα εμπόδια μπροστά του. Δεν ξέρω αν του έχει απομείνει ακόμη όρεξη να τα αντιμετωπίσει…»

Όσον αφορά το θέμα της επένδυσης των Λουτρών Ελευθερών, ο κ. Σιμιτσής επισήμανε: «Περιμένουμε κινήσεις από την πλευρά του επενδύτη. Έχω στείλει καταρχάς ως τέως αντιπεριφέρειας Ανάπτυξης, αλλά και ως πρόεδρος της ΕΡΓΟΑΝΑΤΥΞΗ ένα λεπτομερές υπόμνημα στον κ. Τοψίδη και για την ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ και για άλλα θέματα αναπτυξιακού χαρακτήρα της Π.Ε. Καβάλας. Οφείλω να πω ότι ο επενδυτής έχει βρει διάφορα εμπόδια μπροστά του. Δεν ξέρω αν του έχει απομείνει ακόμη όρεξη να τα αντιμετωπίσει. Εμπόδια που σε έναν μεγάλο βαθμό βοηθήσαμε να ξεπεραστούν, αλλά συνεχώς λες και είναι Λερναία Ύδρα ανακύπτουν κι άλλα. Πραγματικά αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα παράξενο κλίμα στη σχέση μας με τον επενδυτή», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο κ. Σιμιτσής.

«Δεν ξέρω τι θα κάνει από εδώ και πέρα ο κ. Τοψίδης. Είναι επιχειρηματίας και ο ίδιος, μπορούν να μιλήσουν σε κοινή γλώσσα με τον επενδυτή, ίσως τα καταφέρουν να τα πάνε καλύτερα…»

«Ήδη οφείλει τα ενοίκια του δευτέρου 6μήνου του 2023. Δεν ξέρω τι θα κάνει από εδώ και πέρα ο κ. Τοψίδης. Είναι επιχειρηματίας και ο ίδιος, μπορούν να μιλήσουν σε κοινή γλώσσα με τον επενδυτή, με την οικογένεια Χαρακίδη, ίσως τα καταφέρουν να τα πάνε καλύτερα όσον αφορά το ζήτημα αυτό. Υπάρχουν θέματα μικρά ανάμεσα σε όλα τα πολλά που έχει να αντιμετωπίσει μια καινούργια διοίκηση, η οποία έχει ένα βουνό από θέματα μπροστά της και κυρίως το μεγαλύτερο βουνό είναι το θέμα της προσαρμογής. Γιατί όσο και να πει κανείς ότι ο κ. Μαρκόπουλος ή ο κ. Ιωσηφίδης είναι έμπειροι και παλιοί, εντούτοις έχουν να αντιμετωπίσουν καινούρια ζητήματα. Αυτά λοιπόν είναι ένας μεγάλος όγκος προβλημάτων και μέσα σε αυτόν τον όγκο οφείλουν να δουν κι αυτά της ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ», επισήμανε καταληκτικά ο Κωστής Σιμιτσής.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απαγόρευση θαλασσίων δραστηριοτήτων στη Νέα Ηρακλείτσα

Με απόφαση του Λιμενάρχη Καβάλας απαγορεύεται η κυκλοφορία πλοίων,...

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ποιότητα του νερού στη Θάσο

Κώστας Μανίτσας: «Ο κ. Παπαδόπουλος δεν μας έδωσε στοιχεία...

Οργή των ιδιοκτητών ταξί με τους πειραματισμούς του δημάρχου

Χρήστος Ιωαννίδης: Ο άνθρωπος καταστρέφει την πόλη, δεν το...

Αρκεί η διαφωνία των γονέων για να αποφασίσει το δικαστήριο αποκλειστική επιμέλεια;

Σε περίπτωση που η από κοινού άσκηση της γονικής...

Πεσμένη η καταναλωτική κίνηση στην αγορά της Ελευθερούπολης

Παναγιώτης Παπαευαγγέλου: Δεν υπήρξε η κίνηση που είχαμε άλλες...

Τελειωμό δεν έχουν τα πειράματα στην Πλατεία Καπνεργάτη!!!

Η νέα πρόταση για τη θέση της πιάτσας ταξί...

Ο Ιατρικός κόσμος κρατάει μικρό καλάθι

Ξενοφών Κροκίδης: Δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό για την υγεία...

Καβάλα: Βιντεοσκοπούσε ζευγάρι σε κατάστημα

Συνελήφθη την 5-9-2024 το μεσημέρι στην Καβάλα, από αστυνομικούς...