Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου, 2025
Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου, 2025

Αποδεκτές οι παραιτήσεις των Σ. Παπαδόπουλου και Μ. Αμοιρίδη

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img

Αποδεκτές έγιναν από τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ οι παραιτήσεις των Σωτήρη Παπαδόπουλου από τη θέση του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη της ΠΑΜΘ αρμόδιου για θέματα Αγροτικής Οικονομίας και καταπολέμησης Κουνουπιών και Μιχάλη Αμοιρίδη από τη θέση του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού. Ωστόσο, οι δύο Αντιπεριφερειάρχες συνεχίζουν να ασκούν τα καθήκοντά τους μέχρι να εκδοθεί νέα απόφαση για τον ορισμό των θεματικών αντιπεριφερειαρχών.

Οι Σ. Παπαδόπουλος και Μ. Αμοιρίδης, είχαν υποβάλλει τις παραιτήσεις τους από τις 28-4-2016, μαζί με τους υπόλοιπους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες, στο πλαίσιο της προεκλογικής δέσμευσης του Περιφερειάρχη Γ. Παυλίδη, για «ανακύκλωση» των στελεχών του σε διοικητικές θέσεις της Περιφέρειας ΑΜ-Θ. Ο κ. Παυλίδης είχε δεσμευθεί πως στη διάρκεια της θητείας του θα δώσει την δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερα στελέχη του συνδυασμού του, να δοκιμαστούν και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από διοικητικές θέσεις της ΠΑΜ-Θ.

Στο πλαίσιο αυτό είχε ζητήσει από τον Απρίλιο τις παραιτήσεις όλων των θεματικών αντιπεριφερειαρχών. Τον περασμένο μήνα αντικαταστάθηκαν 4 θεματικοί αντιπεριφερειάρχες. Την Τρίτη 26 Ιουλίου, δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ (Αρ. Φύλλου 401) η αποδοχή των παραιτήσεων των Σ. Παπαδόπουλου και Μ. Αμοιρίδη.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

«Καπετάνισσα Λασκαρίνα» στο APOLLON CINEMA

Ενας μονόλογος καινούργιος για μια γυναίκα παλιά. Των Μιχάλη Δαρνάκη...

Δράσεις για την οδική ασφάλεια στην Ελευθερούπολη

Στην Ελευθερούπολη συνεχίζονται σήμερα οι δράσεις της Περιφέρειας Ανατολικής...

Τέλος για τον ΑΟΚ Γράφας και Κωνσταντινίδης

Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας...

Η αγορά της Καβάλας λέει όχι στην αύξηση του τέλους παρεπιδημούντων

Με αφορμή την απόφαση της 7 Οκτωβρίου 2025 της...

Ανησυχία για ενδεχόμενη αύξηση των τιμών των υγρών καυσίμων

Κώστας Πανταζής: Πρέπει να απαιτήσουμε μείωση του Ειδικού Φόρου...

Πώς τερματίζεται αυτή η μεταπολίτευση;

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος O Νίκος Κωνσταντόπουλος, αριστερός, δεινός ρήτορας...

Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου η δήλωση ανελκυστήρων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα

Μάκης Καφετζής: Στην περιοχή μας έχει γίνει μεγάλη ενημέρωση Στις...

Θα τοποθετηθούν κάμερες στην Πλατεία Καπνεργάτη 

Θόδωρος Μουριάδης: Δεν ήθελα να καταλήξουμε εδώ, αλλά δεν...