Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, 2022

Το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας στη Θεσσαλονίκη

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Μια διαφορετική μέρα από τις υπόλοιπες βίωσαν την Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2021, οι μικροί φιλοξενούμενοι του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Καβάλας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, επισκεπτόμενοι τη Θεσσαλονίκη.

Μαζί τους, η πρόεδρος του Κέντρου κυρία Αναστασία Τζαμπαζλή και ο υπεύθυνος του Παραρτήματος κ. Ιορδάνης Αγγελιάδης, που συνόδευσαν τα παιδιά σε αρκετά όμορφα μέρη της συμπρωτεύουσας.

Μεταξύ άλλων, επισκέφθηκαν τη χριστουγεννιάτικη αγορά του Αστερόκοσμου και το εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, φωτογραφήθηκαν με τον Άγιο Βασίλη, έκαναν Carousel και συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, ανέβηκαν στον πύργο του ΟΤΕ και πήγαν για φαγητό σε εστιατόριο της πόλης.

Τα παιδιά βίωσαν έντονα το γιορτινό κλίμα των ημερών και απόλαυσαν μοναδικές στιγμές, με εμφανή τον ενθουσιασμό τους, όπως αποτυπώθηκε και στις συνομιλίες τους με τους δύο συνοδούς τους.

Μοναδικές στιγμές για μοναδικούς ανθρώπους, στο τέλος μιας «γεμάτης» χρονιάς, με δυσκολίες -λόγω της πανδημίας, αλλά και με πολλές ευχάριστες στιγμές.

spot_img

Διαφημίσεις