Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Περιφερειακή Σύνθεση»: Σχόλιο για τη συνεργασία Μωυσιάδη – Μέτιου

Ημέρα:

spot_img

Από την «Περιφερειακή Σύνθεση» εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Για την παράταξη της Περιφερειακής Σύνθεσης, δεν αποτελεί είδηση η ανακοίνωση της συνεργασίας του Αριστείδη Μωυσιάδη με την παράταξη του Χρήστου Μέτιου. Γνωρίζαμε ότι αυτή θα ήταν η κατάληξή του καθώς το πολιτικό του ήθος του Αριστείδη Μωυσιάδη εξαντλείται σε φτηνά (και δήθεν «άμισθα») παζάρια θέσεων με τον Περιφερειάρχη, ο οποίος είναι αντιστοίχου φυράματος πολιτικός μιας και η δική του πολιτική δεινότητα εξαντλείται στην «υποκλοπή» εδρών εντός του Περιφερειακού Συμβουλίου, προκειμένου να διασφαλίσει την παραμονή του στην εξουσία της οποίας είναι μεν λάτρης, αλλά ανίκανος να τη διαχειριστεί.

Αν ο κος Μωυσιάδης είχε στοιχειώδες πολιτικό ήθος θα είχε παραδώσει την έδρα του στην παράταξη με την οποία εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος, καθώς με το πρόγραμμα της Περιφερειακής Σύνθεσης έλαβε την ψήφο των Δραμινών. Αντί αυτού, ο κατ’ ευφημισμόν «Αριστείδης» προτίμησε να προδώσει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του και ανερυθρίαστα να σφίγγει το χέρι του Περιφερειάρχη αποδεχόμενος δήθεν άμισθες θέσεις και «ξεχνώντας» την αγάπη του για τη Δράμα που τόσο πολύ διαφήμιζε προεκλογικά. Εμείς όμως δεν ξεχνούμε – όπως δεν ξεχνούν και οι ψηφοφόροι- ότι υπαίτιος για τον σιδηροδρομικό αποκλεισμό της Δράμας είναι ο επί τέσσερα χρόνια Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος και οι αποφάσεις που έλαβε για τις οποίες ο Αριστείδης Μωυσιάδης είχε αντιδράσει τόσο έντονα, αλλά τελικά τόσο ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΑ.

Με άλλα λόγια, ο Αριστείδης Μωυσιάδης ήταν αυτός που πριν από λίγους μήνες αποχώρησε από την Περιφερειακή Σύνθεση τάχα διαφωνώντας με τις πολιτικές της θέσεις σχετικά με την ΠΕ Δράμας, αλλά δεν ντρέπεται να σφίγγει το χέρι του πρωτεργάτη της καταστροφής της συγκεκριμένης περιοχής, δηλαδή του Χρήστου Μέτιου. Τον καλούμε, αν έχει το πολιτικό σθένος και την ικανότητα, να παρουσιάσει ενώπιον του Δραμινού λαού που τον εμπιστεύτηκε με την ψήφο του, ποιες είναι οι θέσεις του Χρήστου Μέτιου για την ΠΕ Δράμας και την ανάπτυξή της, που τον έκαναν να τον εμπιστευτεί; Ποιες αλλαγές μεσολάβησαν στο πρόγραμμα της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης το οποίο με βδελυγμία καταδίκασε ο Αριστείδης Μωυσιάδης προεκλογικά, που τώρα τον κάνουν να το ασπάζεται;

Η απάντηση είναι: ΚΑΜΙΑ. Αυτό που άλλαξε, είναι η προσωπική του προτεραιότητα και φιλοδοξία καθώς αν και ψυχολόγος στο επάγγελμα δεν κατάφερε να διαχειριστεί την υπέρμετρη εξουσιολατρεία του, ούτε να αντισταθεί στον πειρασμό της «καρέκλας».

Η ιστορία θα δείξει και θα καταδείξει το μέλλον αυτής της επονείδιστης συνεργασίας, καθώς όλοι ξέρουμε την τύχη που έχουν οι Ιούδες διαχρονικά.

Όσο για τον Περιφερειάρχη, δυστυχώς κάνει ό,τι μπορεί για να επιβεβαιώνει συνεχώς τη φήμη του: Είναι ένας ανίκανος διαχειριστής του μέλλοντος της Περιφέρειας μας που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι μηχανορραφίες απογοητεύοντας ακόμη και τους μέχρι πρότινος υποστηρικτές του.

Οι μάσκες λοιπόν έπεσαν. Και αυτό που βλέπουμε όλοι είναι η σκοτεινή πλευρά της κακώς εννοούμενης εξουσίας την οποία υπηρετεί ο Χρήστος Μέτιος και όσοι τον ακολουθούν.

Γι’ αυτό είναι ντροπή που αυτός ο άνθρωπος φέρει τον τίτλο του Περιφερειάρχη, αλλά ευτυχώς όχι για πολύ ακόμα. Σύντομα θα πάρει αυτό που του αξίζει και δεν είναι άλλο από μία θέση στην αφάνεια.

Από το Γραφείο Τύπου

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...