Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023

Τηλέφωνο: 2510-831600

Ν. Μπαλατσούκας: Αναβάθμιση σημαίνει περισσότερο προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή

Ημέρα:

Η σημαντική ενίσχυση του προσωπικού των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, αποτελεί πρωταρχικό στόχο για τον διοικητή της Π.Υ. Καβάλας, ταξίαρχο, Νίκο Μπαλατσούκα, μετά και την αναβάθμιση της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Π.Ε. Καβάλας που έφεραν οι συντονισμένες επαφές του υπουργού Εθνικής Άμυνας και βουλευτή Καβάλας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, με την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος.

Η αναβάθμιση της υπηρεσίας σε Ταξιαρχία ουσιαστικά σημαίνει συνολική αναβάθμιση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Καβάλας σε υλικοτεχνικές υποδομές, αλλά και αύξηση του προσωπικού. Η αναβάθμιση της υπηρεσίας προέκυψε από την προαγωγή του διοικητή, Νίκου Μπαλατσούκα σε ταξίαρχο και τη διατήρηση του στο τιμόνι την Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Π.Ε. Καβάλας.

«Υπάρχει μια αποδυνάμωση σε προσωπικό και μπροστά μας έχουμε την αντιπυρική περίοδο…»

Μιλώντας στην ΕΡΑ Καβάλας, ο Διοικητής της Π. Υ. Καβάλας Ταξίαρχος Νικόλαος Μπαλατσούκας υπογράμμισε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος έπαιξε έναν σημαντικό ρόλο για την αναβάθμιση των Π.Υ. της Π.Ε. Καβάλας. Αναβάθμισε την Υπηρεσία μας και γενικότερα την Π.Ε. Καβάλας, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα ακόμη περισσότερο προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή, γεγονός που είναι ιδιαίτερα θετικό για την περιοχή μας. Ο επόμενος στόχος μας είναι να ενδυναμώσουμε όλες τις Υπηρεσίες της Π.Ε. Καβάλας με επιπλέον προσωπικό. Μετά και τη λειτουργία της Π.Υ. Λιμένος Καβάλας, τα άτομα που την επάνδρωσαν έφυγαν από άλλες Υπηρεσίες της Π.Ε.Κ. Άρα, υπάρχει μια αποδυνάμωση σε προσωπικό και μπροστά μας έχουμε την αντιπυρική περίοδο, οπότε πρέπει κι εμείς να είμαστε σε εγρήγορση να υλοποιήσουμε τα σχέδια μας, διότι το φετινό καλοκαίρι θα είναι δύσκολο και πολύ θερμό. Δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να μας βρει ανέτοιμους».

«Θα ήθελα περισσότερο προσωπικό, ώστε να μπορώ να βγάζω περισσότερα περιπολικά, να εποπτεύονται όλες οι περιοχές. Αυτό σημαίνει ετοιμότητα, εγρήγορση, άμεση επέμβαση…»

«Οι ελλείψεις σε προσωπικό είναι σημαντικές. Γίνονται ήδη κάποιες ενέργειες από τη μεριά μου, ενημερώνω τους φορείς, ακόμη και τη φυσική ηγεσία, για να δούμε πως θα πορευτούμε. Όσον αφορά τα οχήματα είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο, έχουμε οχήματα, αλλά αυτά πρέπει να τα επανδρώσουμε. Θα ήθελα περισσότερο προσωπικό, ώστε να μπορώ να βγάζω περισσότερα περιπολικά, να εποπτεύονται όλες οι περιοχές. Αυτό σημαίνει ετοιμότητα, εγρήγορση, άμεση επέμβαση, ώστε και εμείς να αισθανόμαστε ασφαλείς, αλλά πάνω απ’ όλα και οι συμπολίτες μας. Γίνεται μια προσπάθεια μεγάλη. Ευελπιστώ ότι οι εξελίξεις θα είναι θετικές», σημείωσε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο Νίκος Μπαλατσούκας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ στην πλατεία Καπνεργάτη την Κυριακή των Βαΐων;

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας Γιάννης Κελγιώργης έκανε...

Δημήτρης Παπουτσής: Θα δώσουμε έναν αγώνα σαν έτοιμοι από παλιά

«Είμαστε αισιόδοξοι, θα δώσουμε έναν αγώνα σαν έτοιμοι από...

Μ. Χατζηκωνσταντίνου: Σημαντικός μοχλός ανάπτυξης για όλη την Π.Ε. Καβάλας ο τουρισμός της Θάσου

«Έχουμε μπροστά μας μια «βαριά» τουριστική περίοδο, πολλές συμφωνίες...

Δημοφιλή

ΚΑΒΑΛΑ: Ο Θανάσης Συρόπουλος ζητά τη βοήθεια μας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο συμπολίτης μας Θανάσης Συρόπουλος έστειλε μια επιστολή στην...

Τι είναι αυτοδικία κατά το Ποινικό Κώδικα. (του Γιώργου Γιαγκουδάκη)

Το θέμα στο οποίο αναφέρομαι σήμερα προς ενημέρωση σας...

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο Καβάλας σκοτώθηκε σε τροχαίο...

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Λάκης – Αύριο Δευτέρα η κηδεία του

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Λάκης Ανθίμου δεν τα κατάφερε...